Wpisy 3 895 310 – 3 895 409
30 czerwca 2020 22:22 → 30 czerwca 2020 23:47, 100 wpisów
Jak przywróci nagrody, nie odejdę.
Pisał w SMS, ale jeszcze nie ma końca miesiąca. Aha zawiódł mnie.
Tyle dni w napięciu aby zostać.
Mulag wyobraź sobie trafiłeś w Lotto Kumulacja 6/6 a tu piniondzorów nie dostajesz bo Rostowski Jacek mówi że nie nie nie nie ma łubianki nie nie nie nie ma truskawek NIE nie nie nie ma pracy NIE nie nie nie nie ma pieniędzy
Pasko mógł by to dużo nie kosztuje za te 1 2 3 miejsce wysłać jakieś gadżety długopis z logo Multipasko czapka itp to nie chodzi o nie wiadomo co
Ale satysfakcja jest najważniejsza. Choć Senna mówił, że tylko 1 bo 2 miejsce jest pierwszym przegranym. To dostanę ten kupon czy nie ? 12 zł chyba ?
krzysztof c: jeszcze raz Ci piszę, że na stronie nie ma takiej informacji, bo z punktu formalnego nie mogę dawać takich informacji
Aha czyli będzie ?
Forsami to odwróć to i tobie to mówi Pytanie co robisz w tej kwestii
zupa
czyli liga jest w 100% dla zabawy, nie jestem organizatorem konkursu z nagrodami
Mulag a Twój Rybak 5 też jest ze srebra.. tak że spokojnie wygrasz w Lotto Kumulacja w Lotto i Mini
Ale było, jak uczciwie zdobyłem to należy się.
Prawda ludzie ?
Idź precz.
natomiast aby nie zawieść takie osoby jak Ty, to nadal jeśli ktoś się upomni, to będzie jak do tej pory.
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
krzysiu pisz skarge do RPO albo RPK
Mi nie chodzi o te kupony tak, ale o samą sprawę, bo mogę sobie kupić.
Prawda ?
No to pijemy, dla was za zdrowie i kolejkę dla wszystkich stawiam wódki.
ty satwiasz a kazdy placi za siebie
Pasko zamiast kuponu , wyslij tubke zoviraxu , 2 miejsce sie lize po katach i na okraglo
mozesz tez zrobic tak, kto wygrywa 1-3 wysyla nagrode organizatorowi konkursu
Krzysztof.
Dostaniesz od Pasko talon na buty...gumofilcowe
Dostaniesz od Pasko talon na buty...gumofilcowe
sms z 50% obnizka do cecece albo dajśmana
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 2 x 136 056,90 zł
Dopisano wygrane Lotto - padło 1 x 7 427 837,90 zł
Dopisano wygrane Lotto Plus - padło 2 x 1 000 000 zł
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Ekstra Premii - brak głównej wygranej
Krzysztof są propozycje, a Ty sam wybierz nagrodę! Na Magdę nie licz bo ją wystraszyłeś tym lizankiem
3 895 315. Forsami wtedy na takie nie ma tego odpowiadasz rostowskiem u niema dlamnie jutro niebedzie ciebie i po sprawie wtedy wszystko sie szybko znajdzie
INFORMACJA PARKI MULTI MULTI -: Parki Multi Multi - 73 parki - niewylosowane w Czerwcu w 2020
www.facebook.com/typowanieparkami/
Powodzenia w Lipcu
3 895 357. korn748 wzajemnie
Ja chcę po staremu, raz na ponad 7 lat 2 miejsce i takie co.
Pasko mnie nie lubi chyba za te głupoty, co pisze czasami.
Ale prawdę pisze.
Dobrze ze kumulacja rozbita... Tera mogę i mini i multi pary sobie pozwolic
poprostu w multi dziala lepiej prawdopodobienstwo niz w inne gry
Krzysiu jak ty sobie nie zapyrkales cos tam za młodu to teraz będzie ciezko ale życzę powodzenia
Bo żelazko to nie zabawka peasować trza umieć a nie tam kapa za lekko
Marian śmiejesz sie na równi z nami jak byś razem z nami robił na kołchozach Ty swój chop
Kruk8 mialem ta kiedys piosenke w kasecie mystera fajna... zapisalem sobie ide spac