Wpisy 3 895 010 – 3 895 109
30 czerwca 2020 20:35 → 30 czerwca 2020 21:27, 100 wpisów
Jaki słodki.
Słodki
Za 3 dni w nocy może być tylko... +5.
Powieje arktycznym powietrzem.
Powieje arktycznym powietrzem.
Przerwa.
Dziś piękne było słoneczko w sam raz jutro będzie gorzej ze względu na to że będzie bardzo gorąco
Gosia
3 895 013. Mewa 2020-06-30 (20:36)
Multi :23,20,29 niestety z tego co tu widze to tylko 1 liczba 20 jest na tak moze do tego wyjsc liczba 22 i 76
Multi :23,20,29 niestety z tego co tu widze to tylko 1 liczba 20 jest na tak moze do tego wyjsc liczba 22 i 76
Pewniak 26 nie musicie mi wierzyc jestem trollem
3 895 016. Mulag dobra tez zaraz lece do sklepu i do lotto cos posłac moze dzisiaj coś przytulebo ostatnio nbic nie idzie złapasć przez tego wirusa w losowaniach
najwiekszym trolem na tej stronie jest ten trol który tak pisał tu na stronce o Biedronce1977
wszystkim zycze wysokig wygranych dzisiaj tez lotto jest wiec forsami zycze powodzenia i wysokiej wygranej,
3 895 039. Mulag tak napewno i jeszcze żółte
3 895 039. Mulag tak napewno i jeszcze żółte
Troll- autor obraźliwych postów, zawierających ataki personalne; prowokator, pyskacz, cham, ktoś kto wywołuje kłótnie na forum czy grupie dyskusyjnej. Ktoś, kto zajmuje się trollowaniem.
dobra narazielece do lotto
Dziś mam tylko mini
Nawet jak wygram w mini to nic nie napiszę
3 895 044. Mulag zawsze zabieram ze soba kominiarke ze tylko widac oczy
Może był może nie był nie wiem
Śledzi 31 to też roboty
O już 29 dwa uciekły
Ten m 2 też jest śledź
Pewnie czyta co teraz pisze i ma zadowolenie że mnie z równowagi wyprowadzil
Idę spytać żonę czy nie jest robotem bo juz popadam w paranoję
Oki
Dziś nie mam Multi trudno jutro też jest dzień
Tommi o 14 były końce 6
I trochę mi się udało
Mam trochę zakładów na dziś w sumie 20 ale raczej nic z tego nie będzie
Ja zawsze wierzę że wygram wiara czyni cuda
Dziś wieczorem 26 i 66
Byłam dziś na stronie bazy losowań historycznych ciekawe statystyki tam są
Miałem dać nowe końce zamiast 6..ale zostawiłem i tak ostatni dzień i losowanie...
Patrzyłem na statystyki liczb i sobie wymyśliłem kilka zakładów z ciekawości patrzyłem nic od początku lotto nie było głównej wygranej mało nie było nawet 5 z 6 oj oj ciężko będzie coś wygrać
juz koncze porownywarke/wyszukiwarke zakladow bukmacherskich
kto bedzie chcial to moze korzystac narazie strony nie podaje bo jeszcze jej nie ma
kto bedzie chcial to moze korzystac narazie strony nie podaje bo jeszcze jej nie ma
Czasem wg się zdaje że w Multi to pięć liczb łatwo trafić ale po losowaniu już tak nie myślę
Z tego co użytkownicy tu dawali skany sporo osób wygrało te 5 z 5 w multi
Nawet trzy trafić to sztuka chyba że maszyna da tak jak 12 czerwca
W mini to też sztuka trafic chyba że system 12 ale to kosztuje
Biedroneczka 1977 jeszcze nigdy nie trafiłem w Mini 4/5 a w Lotto 5/6
Właśnie bul 990 zł, aha ja trafiłem 2 razy.
Szkoda, że nie zagrane, by rozpisał na 9 kuponów.
Mamy przykładu dzięki multipasko w typowaniu na 12 liczb bez konsekwencji finansowych i co nic nie można trafić ile to by było w miesiącu codziennie szkoda pisać
Forsami w mini to może przez cztery lata dwa razy miałam 4 a w Lotto to jeszcze gorzej tylko trójka San na dwa lata nie gram już w Lotto prawie wogole tylko Multi mini i czasem keno
Krzysztof pytałam czy umowę dostałeś dzisiaj ?
Forsami smacznego