Wpisy 3 894 962 – 3 895 061
30 czerwca 2020 20:20 → 30 czerwca 2020 21:04, 100 wpisów
3 894 925. Biedroneczka1977 2020-06-30 (20:08)
Nawet arczi nie reaguje cisza
spokojnie niczym sie nieprezejmuj niewarto sobie tu psuć nerwów , a trole sa zaczepialskie własnie ostatnio kto to jest M2 ja nikogo tu takiego nieznam, z tego co wie m to napewno niejest to sebastian,m, moge za to reczyć , boo mam stały z nim kontakt, i wiem ze on tu juz nigdy nie przyjdzie, teraz gramy w realu juz nie tu na stronce
Nawet arczi nie reaguje cisza
spokojnie niczym sie nieprezejmuj niewarto sobie tu psuć nerwów , a trole sa zaczepialskie własnie ostatnio kto to jest M2 ja nikogo tu takiego nieznam, z tego co wie m to napewno niejest to sebastian,m, moge za to reczyć , boo mam stały z nim kontakt, i wiem ze on tu juz nigdy nie przyjdzie, teraz gramy w realu juz nie tu na stronce
Ale mi chodzi o to że teraz nie wiem kto człowiek kto robot to szkoda czasu tu pisać
3 894 934. Biedroneczka1977 nie niebyło nic takiego o co piszesz bo jakby cos takiego bylo to sam bym podał ze jestem z zaświatów ciekawe czy by ktoś uwierzył ja napewno jestem człowiekiem i nie identyfikuje sie z robotem zadnycm ani sztuczna inteligencja
Choć powiem że nie wiem dokładnie o co chodzi z tym trolem byłem na działce teraz już odpoczywam w domu
Biedroneczka1977
3 894 967. dotam juz Ci odpowiadam narazie nie trzepiemy kasiory, ale nie jest powiedziamne ze juz niedługo moze i tak bedzie, wszystko jest na dobrej drodze
dotam
Mulag cofnij sobie czat
Emerytka widziałaś co pisał o mnie ten m 2 ?
3 894 965. Mulag
Piekna kasiura wpadła komuś w 600
Dotam to jest przykre
Biedronka napisz do admina o skasowanie profilu i
To że ktoś mnie nazwał trollem
Dot
3 894 979. dotam ja tez zycze wszystkim zawsze cszczeze aby kazdy z nas tu jak najwiecej wygrywał oprocz robotów,i totalizatora
Biedroneczka.
Widziałam.Ja mu odpisałam
3 894 859. gerdi076 2020-06-30 (16:47)
m2
Co do biedroneczki,to się mylisz.
Biedroneczka jest OK,super.
Widziałam.Ja mu odpisałam
3 894 859. gerdi076 2020-06-30 (16:47)
m2
Co do biedroneczki,to się mylisz.
Biedroneczka jest OK,super.
nieraz tak sie zastanawiam dlaczego np w min lotka mozna zagrac tylko na system 12 liczb a nie np , na 42 liczby, co boja sie ze za duzo straca
Mulag i reszta, wpisu 3 894 802 oraz 3 894 802
Olej go Biedroneczko, mnie też wyzwał od trolli jak sięza Tobą wstawiłem
Wiem, zę nie jesteś od W. Czytam czat i da się poznać kiedy pisze/piszą
Olej go Biedroneczko, mnie też wyzwał od trolli jak sięza Tobą wstawiłem
Wiem, zę nie jesteś od W. Czytam czat i da się poznać kiedy pisze/piszą
Jelonek
Mewa
M.J.
I co o tym sądzisz Mulag ?
No jedno losowanie do 1 miejsca i triumfu wielkiego.
Uda mi się ? Tak Nie sonda.
Krzysztof witaj umowę dostałeś ?
3 894 969. dotam jesli trafimy głowna wygrana czy ja czy sebastian to napewno pokazemy tu skan wygranej, i zobaczysz moze wtedy uwierzysz
Dla głosujących przewidziane nagrody, jeszcze nie.
Jaki słodki.
Słodki
Za 3 dni w nocy może być tylko... +5.
Powieje arktycznym powietrzem.
Powieje arktycznym powietrzem.
Przerwa.
Dziś piękne było słoneczko w sam raz jutro będzie gorzej ze względu na to że będzie bardzo gorąco
Gosia
3 895 013. Mewa 2020-06-30 (20:36)
Multi :23,20,29 niestety z tego co tu widze to tylko 1 liczba 20 jest na tak moze do tego wyjsc liczba 22 i 76
Multi :23,20,29 niestety z tego co tu widze to tylko 1 liczba 20 jest na tak moze do tego wyjsc liczba 22 i 76
Pewniak 26 nie musicie mi wierzyc jestem trollem
3 895 016. Mulag dobra tez zaraz lece do sklepu i do lotto cos posłac moze dzisiaj coś przytulebo ostatnio nbic nie idzie złapasć przez tego wirusa w losowaniach
najwiekszym trolem na tej stronie jest ten trol który tak pisał tu na stronce o Biedronce1977
wszystkim zycze wysokig wygranych dzisiaj tez lotto jest wiec forsami zycze powodzenia i wysokiej wygranej,
3 895 039. Mulag tak napewno i jeszcze żółte
3 895 039. Mulag tak napewno i jeszcze żółte
Troll- autor obraźliwych postów, zawierających ataki personalne; prowokator, pyskacz, cham, ktoś kto wywołuje kłótnie na forum czy grupie dyskusyjnej. Ktoś, kto zajmuje się trollowaniem.
dobra narazielece do lotto
Dziś mam tylko mini
Nawet jak wygram w mini to nic nie napiszę
3 895 044. Mulag zawsze zabieram ze soba kominiarke ze tylko widac oczy
Może był może nie był nie wiem
Śledzi 31 to też roboty
O już 29 dwa uciekły
Ten m 2 też jest śledź