Wpisy 3 894 933 – 3 895 032
30 czerwca 2020 20:12 → 30 czerwca 2020 20:46, 100 wpisów
To go zniechęci
Czy przy rejestracji trzeba było podawać nie jestem robotem bo nie pamiętam ?
3 894 921. Biedroneczka1977 olej tych wszystkich troli i nie daj sie sprowokować,szkoda nerwów na takich troli
otóż to arczi
Arczi nie wierzę już w ani jedno słowo co tu piszecie
Pytam czy przy rejestracji trzeba było podać że nie jestem robotem ?
chyba nie ja jestem od roku nie pamiętam
Między 15 a 16 m 2 napisał że jestem trollem cofnij sobie czat
3 894 917. Biedroneczka1977 a kto to jest ten m2? bo ja nikogo tu takiego nie kojarze,
3 894 938. Biedroneczka1977 graj swoimi numeramitylko i tymi co przynosza CI szczescie, niepatrz na to co inni tu podaja
3 894 938. Biedroneczka1977 graj swoimi numeramitylko i tymi co przynosza CI szczescie, niepatrz na to co inni tu podaja
No właśnie nie trzeba było podawać że nie jestem robotem to znaczy że 90'procent tutaj to sztuczne nicki
ale zastanawiam się po co ludziom 2 ,3 konta tutaj ?????
Arczi przecież ja nie znam gościa dziś się pojawił i tak pisał
Najczęściej atakują Ci, którzy mają po kilka profili
Mulag.
Patrzyłam jak się stąd wyrejestrować ale nic takiego nie znalazłam
ale po co kogoś atakować jak i tak się go nie zna to nie jest fejs
Nikt nie jest doskonały co niektórzy chcą tu się uważać za Elite że są najmądrzejsi ja tam raczej staram się wszystkich szanować i wcale nie uważam się za jakiegoś mądrego
Właśnie mają po kilka profili
Wysłałem serduszko koleżance, która jest na portalu , to nawet do tego się zaczepił, a przecież serduszko można każdemu ofiarować
nie lepiej porozmawiać kulturalnie
3 894 925. Biedroneczka1977 2020-06-30 (20:08)
Nawet arczi nie reaguje cisza
spokojnie niczym sie nieprezejmuj niewarto sobie tu psuć nerwów , a trole sa zaczepialskie własnie ostatnio kto to jest M2 ja nikogo tu takiego nieznam, z tego co wie m to napewno niejest to sebastian,m, moge za to reczyć , boo mam stały z nim kontakt, i wiem ze on tu juz nigdy nie przyjdzie, teraz gramy w realu juz nie tu na stronce
Nawet arczi nie reaguje cisza
spokojnie niczym sie nieprezejmuj niewarto sobie tu psuć nerwów , a trole sa zaczepialskie własnie ostatnio kto to jest M2 ja nikogo tu takiego nieznam, z tego co wie m to napewno niejest to sebastian,m, moge za to reczyć , boo mam stały z nim kontakt, i wiem ze on tu juz nigdy nie przyjdzie, teraz gramy w realu juz nie tu na stronce
Ale mi chodzi o to że teraz nie wiem kto człowiek kto robot to szkoda czasu tu pisać
3 894 934. Biedroneczka1977 nie niebyło nic takiego o co piszesz bo jakby cos takiego bylo to sam bym podał ze jestem z zaświatów ciekawe czy by ktoś uwierzył ja napewno jestem człowiekiem i nie identyfikuje sie z robotem zadnycm ani sztuczna inteligencja
Choć powiem że nie wiem dokładnie o co chodzi z tym trolem byłem na działce teraz już odpoczywam w domu
Biedroneczka1977
3 894 967. dotam juz Ci odpowiadam narazie nie trzepiemy kasiory, ale nie jest powiedziamne ze juz niedługo moze i tak bedzie, wszystko jest na dobrej drodze
dotam
Mulag cofnij sobie czat
Emerytka widziałaś co pisał o mnie ten m 2 ?
3 894 965. Mulag
Piekna kasiura wpadła komuś w 600
Dotam to jest przykre
Biedronka napisz do admina o skasowanie profilu i
To że ktoś mnie nazwał trollem
Dot
3 894 979. dotam ja tez zycze wszystkim zawsze cszczeze aby kazdy z nas tu jak najwiecej wygrywał oprocz robotów,i totalizatora
Biedroneczka.
Widziałam.Ja mu odpisałam
3 894 859. gerdi076 2020-06-30 (16:47)
m2
Co do biedroneczki,to się mylisz.
Biedroneczka jest OK,super.
Widziałam.Ja mu odpisałam
3 894 859. gerdi076 2020-06-30 (16:47)
m2
Co do biedroneczki,to się mylisz.
Biedroneczka jest OK,super.
nieraz tak sie zastanawiam dlaczego np w min lotka mozna zagrac tylko na system 12 liczb a nie np , na 42 liczby, co boja sie ze za duzo straca
Mulag i reszta, wpisu 3 894 802 oraz 3 894 802
Olej go Biedroneczko, mnie też wyzwał od trolli jak sięza Tobą wstawiłem
Wiem, zę nie jesteś od W. Czytam czat i da się poznać kiedy pisze/piszą
Olej go Biedroneczko, mnie też wyzwał od trolli jak sięza Tobą wstawiłem
Wiem, zę nie jesteś od W. Czytam czat i da się poznać kiedy pisze/piszą
Jelonek
Mewa
M.J.
I co o tym sądzisz Mulag ?
No jedno losowanie do 1 miejsca i triumfu wielkiego.
Uda mi się ? Tak Nie sonda.
Krzysztof witaj umowę dostałeś ?
3 894 969. dotam jesli trafimy głowna wygrana czy ja czy sebastian to napewno pokazemy tu skan wygranej, i zobaczysz moze wtedy uwierzysz
Dla głosujących przewidziane nagrody, jeszcze nie.
Jaki słodki.
Słodki
Za 3 dni w nocy może być tylko... +5.
Powieje arktycznym powietrzem.
Powieje arktycznym powietrzem.
Przerwa.
Dziś piękne było słoneczko w sam raz jutro będzie gorzej ze względu na to że będzie bardzo gorąco
Gosia
3 895 013. Mewa 2020-06-30 (20:36)
Multi :23,20,29 niestety z tego co tu widze to tylko 1 liczba 20 jest na tak moze do tego wyjsc liczba 22 i 76
Multi :23,20,29 niestety z tego co tu widze to tylko 1 liczba 20 jest na tak moze do tego wyjsc liczba 22 i 76
Pewniak 26 nie musicie mi wierzyc jestem trollem
3 895 016. Mulag dobra tez zaraz lece do sklepu i do lotto cos posłac moze dzisiaj coś przytulebo ostatnio nbic nie idzie złapasć przez tego wirusa w losowaniach