Wpisy 3 894 505 – 3 894 604
30 czerwca 2020 07:42 → 30 czerwca 2020 10:31, 100 wpisów
marcinekW1995 typował(a) za 28 zł w Keno na losowanie nr 915753 i trafił(a) 1508 zł
emerytka 46 typował(a) za 20 zł w Keno na losowanie nr 915753 i trafił(a) 2500 zł
kosmaty
Witaj
Witaj
kosmaty
Jeszcze nie,ale przyjdzie czas.
Jeszcze nie,ale przyjdzie czas.
Emerytka
Biedroneczka1977
emerytka-musisz tymi liczbami w keno w realu zagrać-szczesliwe liczby
Andreas3864
Gra nie warta świeczki.Musiałabym na 261 losowań,bo nigdy nie wiadomo kiedy wpadną.
Gra nie warta świeczki.Musiałabym na 261 losowań,bo nigdy nie wiadomo kiedy wpadną.
lewy-nie rozmawiamy o polityce,bo tu są ludzie nawiedzeni i narzucają innym swój swiatopogląd,tok myslenia,i sympatje polityczne,Poprostu Gawiedż nic sie nie zmieniło
emerytka jakie miałaś w keno parzyste czy nieparzyste ?
emerytka46-dokładnie masz 100%racje
Moje ulubione w keno 7 8 17 57 58 parę razy dały 250 zł z realu
Biedroneczka1977
cztery nieparzyste,jedna parzysta.
cztery nieparzyste,jedna parzysta.
521, zero polityki , ona bardzo różni.
Aha
Co myślicie o tych do Multi dzisiaj 2 23 ?
Moje też już kiedyś dały sumkę.
Ale teraz gram raczej tylko na sucho.
Ale teraz gram raczej tylko na sucho.
Tylko gry i ewentualnie jakiś żart, choć ten też potrafi postać figle i zgorszenie
Arczi wejdzie koło południa to napiszę czy warto grać ?
Czytam czasem forum keno tam ludzie ciekawie piszą
Nie mam czasu na forum, a szkoda

Andreas3864
Racja.I wysłać kupon.
Racja.I wysłać kupon.
W miejscowości Chorzów padła wygrana 250,00 zł + BONUS 7 900,00 zł w grze Szybkie 600
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Tydzień bez upałów i zimnymi nocami.
Takimi na NIE.
O, jaki ładny labirynt.
Zaq.
547.
5-7/17.
5-7/17.
W drugiej nie sprawdzam, bo nie wiem jak to... odczytać
Waldus ja tego nie rozumiem labiryntu
Wedrus tam gdzie są krzyżyki na liczbach nie bierzemy ich pod uwage
Aha
W profilu obudzą losowania dałam moje typy na dzisiaj
Moje losowania miało być napisane
A tam napisałam nie po polsku bo w pracy jestem
W miejscowości Chorzów padła wygrana 246 340,50 zł w grze Mini Lotto
W miejscowości Ożarów padła wygrana 200 000,00 zł w grze Keno
W miejscowości Augustów padła wygrana 500 000,00 zł w grze Keno
Co za czasy klientów nie ma nie kupują wszyscy jedzą truskawki czy co ?
Walduś też tak zawsze pisałam system trójkowy jak aTy na blankietach krzyżyki co losowanieaż do zapełnienia kuponów każdy blankiet numerowałam 1 2 3(każdy osobny zakład)liczby które już zakreślone idą dalej na następne pola zakładu gdy już praktycznie jeden zapełniony wtedy przepisywałam liczby z kuponu które się nie pokrywają
w ten sposób rozpisujesz te 80 liczb z (1 2 3) czynność powtarzasz codzismennie po losowaniu.Trochę to czasu zabiera dlatego już tego nie pisze
Z tego powstały z czasem zestawy 3/3
Trzeba co losowanie zakreślać liczby na tych blankietach pokolei do wykończenia jednego zakładu liczby które już są zapusujemy dalej na drugim trzecim czwartym piątym zakładzie blankietu
Potem na kartce spisujemy liczby nie pokrywające się i tak do wykończenia 80 liczb wtedy często z tego wychodzą po czasie zestawy 4/4 3/3 itp
w ten sposób rozpisujesz te 80 liczb z (1 2 3) czynność powtarzasz codzismennie po losowaniu.Trochę to czasu zabiera dlatego już tego nie pisze
Z tego powstały z czasem zestawy 3/3
Trzeba co losowanie zakreślać liczby na tych blankietach pokolei do wykończenia jednego zakładu liczby które już są zapusujemy dalej na drugim trzecim czwartym piątym zakładzie blankietu
Potem na kartce spisujemy liczby nie pokrywające się i tak do wykończenia 80 liczb wtedy często z tego wychodzą po czasie zestawy 4/4 3/3 itp
Ludzie w keno ale wygrywają dużo kasy
Magda witaj jak kotek ?
Gosia
Walduś liczby spisujemy po kolei do dołu blankietów zakładów
1
2
3
1
2
3
1
2
3
Tak numerujemy blankiety zakład tylko 1 2 3
1
2
3
1
2
3
1
2
3
Tak numerujemy blankiety zakład tylko 1 2 3
A to ma dobrze kotek
Magda nic nie dodajemy po prostu tylko spisujemy liczby te z 80
1 2 3 to jest to ,że multi rozpisuje się na 1 2 3
1 2 3 to jest to ,że multi rozpisuje się na 1 2 3
Magda wcześniej były blankiety do multi multi tylko na trzy zakłady te starsze i tak pomyślałam żeby multi podzielić 80 liczb na 1 2 3 taki system
Magda wiem ,że to ciężko zrozumieć ale to jest bardzo proste dziecko by to potrafiło zrobić muszę nagrać filmik i wytłumaczyć chyba bo wiadomo jak się pisze to nikt nie rozumie
Gosia ile lat temu były takie blankiety ? ja to już nic nie pamiętam gram chyba od ośmiu lat tak że prawie codziennie co kiedyś to sporadycznie tylko
Pamiętam tylko że mój znajomy kilka lat temu grał 1 79 80 i często miał na te liczby trójkę
Nie bo to w Poznaniu było
Magda bierzesz blankiet długopis
spisujesz kolejne losowania na blankiet najpierw pierwszy zakład i tak co losowanie w przypadku gdy liczba się powtórzy wpisujesz ją na następny już zakład i tak co losowanie do zapełnienia blankietów
spisujesz kolejne losowania na blankiet najpierw pierwszy zakład i tak co losowanie w przypadku gdy liczba się powtórzy wpisujesz ją na następny już zakład i tak co losowanie do zapełnienia blankietów
Gosia jak tak zaczalem czytac jak zakreslac...to lepiej z maszyny wezme kila par