Wpisy 3 894 433 – 3 894 532
30 czerwca 2020 00:00 → 30 czerwca 2020 08:09, 100 wpisów
Najbardziej aktywni czatowicze w ostatnim dniu:
- Gosia__77 - 93 wpisów
- waldus - 83 wpisów
- Myvictory - 82 wpisów
- arczibalik73 - 79 wpisów
- Biedroneczka1977 - 78 wpisów
- magda - 73 wpisów
- Forsami - 52 wpisów
- Marian303 - 40 wpisów
- Angierski - 39 wpisów
- Wędrowca netowy - 38 wpisów
- tomi77 - 37 wpisów
- megamocny - 35 wpisów
- Mulag - 34 wpisów
- Mewa - 34 wpisów
- zgrywus - 30 wpisów
- dotam - 25 wpisów
- krzysztof c - 20 wpisów
- Andreas3864 - 19 wpisów
- Pasko - 18 wpisów
- Brodacz007 - 17 wpisów
- johno - 16 wpisów
- multijune177 - 13 wpisów
- bolek31 - 9 wpisów
- wilkor - 7 wpisów
- zbigniew g - 7 wpisów
- Wojtt - 6 wpisów
- BrandImage - 5 wpisów
- slawek - 5 wpisów
- emerytka 46 - 4 wpisów
- Madman - 3 wpisów
właśnie odwiedził mnie w śnie bliska osoba która zmarła przed informacją od rodziny
Myvictory też tak mam kiedyś w kuchni stałam i pomyślałam o ciotce co do mnie kiedyś piwiedziała i potem rodzice przyszli i mówią że nie żyje
3 894 436. Myvictory tu chodzi oto ze osoby na bliskie przychodza do nas wczesniej i oznajmiaja nam ze one juz od nas odchodza , przychodza sie pozegnać i ioznajmic ze na nich juz jest czas, po chwili dostajemy jakis sygnał ze wlasnie odeszli
nie wszyscyy tak maja ale wiekszosc tak ,nieraz idac gdzies myslimy okims bardzo usilnie , a np, wiemy ze ta osoba jest chhora myslimy oniej i nagle czujemy cos dziwnego, widzimy ta osobe obok idaca i i sie donas usmiechajaca , ktos powie przywidzenie niestety nic wiecej mylnego , anioły do nas przychodza tylko nie kazdy je widzi, a one czówaja nad nami, i kieruja nasza podswiadomoscia
3 894 442. Myvictory dokladnie tak,
3 894 443. Gosia__77 Dobranoc kolorowych snów
3 894 443. Gosia__77 Dobranoc kolorowych snów
Nic trochę posprawdzałem liczb jutro wysyłam kilka zakładów w mini i lotto
3 894 448. Myvictory
Zakład z 2000 roku jak duży lotek tam miałem dwa zakłady sprawdzałem nic od tego czasu konkretnego nie było kilka trójek i czwórka w plusie podobnie
Tak mnie naszło by zagrać ale czy coś z tego będzie może nic ale może jednak się mylę i coś trafię
ja dzisiaj chyba tez zagram tylko mini lotka bedzie lepiej jak grac to ocos normalnego jak o ochłapy w multika jakies mini jest realniejsze
Arczi mam takie dni sporadycznie że nachodzi by zagrać kilka zakładów raz na jakiś czas z reguły gram skromnie ale cały czas jutro zagram więcej czyli 6 zakładów w lotto z plusem i mini 5 zakładów
3 894 454. Myvictory bardzo doibrze Cie rozumie ja tez mam podobnie ale w multika i mini tylko , lootto niegram, od jakiegos czasu bo juz bym dawno wygrał pewnie , kiedys w swoim zyciu grałewm w lotto i i zawsze cos tam wpadało kiedys za łepka wytypowałem juz 3 razy 6/6 w lotto ale niewysłałem tego bo nie miałem kasy byłem wtedy tez i niepełnoletni, moja zas mama niema szczescia w grach i zawsze mi powtarzała ze to jest tylko wyywalanie kasyy w błoto, poniekad i to tez jest prawda ,ale gdy zobaczyyla pierwsze jakies moje wygrane w realu, szybko zmienila zdanie, i powiedziala mi ze mam wieksze szczescie niz ona ma i powedziała graj jesli chcesz tylko z umiarem,
Zawsze to jakaś iskierka nadzieji choć wygrać to strasznie trudno wręcz mało realne
wszyscy zawsze mówia ze zawsze jest do 3 razy sztuka, ja juz te 3 razy te chyba swoje miałem w zyciu ipomimo ze ich niewyslałem wtedy, i nic na tym niezarobiłem ale miałem swoje juz doi razy sztuka,kiedys wiecej trafiałem w loto 4, 5 , nawet ale nigdy nie udało mi sie w realu trafic tej wymarzonej 6/6, bo zawsze kasy brakowało na cos inne a co dopiero na gre w lotto, po jakims czasie zaczołem grac xz 2 starszymmi takimi sasiadami dzisiaj juz ich niema, oni kiedys dawniej trafili 6/6 w loto raz jeden raz 2, oni wemnie zaszczepili własnie gry totalizatora sportowego, oni teraz juz niezyja w realu ale wciaz zyja w mojej pamieci, i w moim sercuiwedług mnie oni nadal zyja i sa czastko tez i mojej jakby gry, czuje ze to oni tam z nieba kieruja moimi tez i skresleniami, inieraz mi podswiadomie podpowiadaja numery na które nieraz i tez gram,nieraz wychodza nieraxz nie ale jak ja sie to smieje nie mozna co losowanie wygrywać
Arczi życzę ci tej wygranej w realu i by to było zagrane szkoda że trafiłeś a nie zagrałeś bo jak sam pisałeś nie miałeś pieniędzy bo szczęście cały czas nie jest ale rozumiem brak środków by zagrać tak czasem jest
3 894 458. Myvictory niepowiem ze jest łatwo trafic ta głowna wygrana ale przy dobrym skupieniu sie nad liczbami mozesz i wydfumać dszczesliwe numery tylko tzrba usilnie o tym myslec aby te szczesliwe numery do siebie przyciagnac, stosowałes kiedys moze afirmacje liczb? jesli bedziesz z liczbami scisle wspołpracował bedziesz je uwaznie obserwował jak wychodza to je w koncu wszystkie złapiesz
3 894 460. Myvictory pozwol ze nie podziekuje bo niechciałbym zapeszac tego co mi zyczysz , ja tez ci zycze abys wkoncu tez trafil te wymarzona wygrana, w ciokolwiek tam grasz
No może to też sposób zobaczymy wiem że trafiłeś tu na zielonej w typowaniu czy w zestawach liczbowych ale trzeba mieć środki by grać
W realu a nie każdy ma ale ważne by być w grze nawet z tym jednym zakładem niż wcale
Idę spać dobranoc Arczi do jutra jak będziesz jutro też jest dzień
3 894 463. Myvictory tak kiedys trafiłem tu pare razy co prawda na sucho tylko ale to tez zawsze cos gdybym pracował jakj k kiedys to napewno bym te uklady wysłał kiedys gdy pracowałem to nie załowałemnigdy na kupony i gre, grałem nawet na 7 a nawet 9 kuponów na damne losowanie, nie 1 okienkiem jak teraz czy 2 a 87,9 kuponami, ale wtedy tez i cos tam trafiałem teraz takkniestety niejest skonczyły sie dobre czasy
3 894 465. Myvictory dobranoc kolorowych snów i wysokich wygranych zycze i w lotto i mini lotka

Teraz idę zagrać w Multi Multi z Plusem 2 zakłady na 10/10 z Plusem bo Miliony na już potrzebne
Forsami
Ja już swoje odpracowałam,teraz mogę tylko wygrywać.Ale jak to zrobić ?
Forsami to ci rengena strzele
RT1
Witam wszystkich
Myślałam że tylko ja potrafię zdjęcia do góry'nogami
Wstawiać
A u mnie na balkonie pszczoły bez pukania zapylaja lawende
Dziś 2 . 23 z Multi
Skromnie po jednym zakładzie
marcinekW1995 typował(a) za 28 zł w Keno na losowanie nr 915753 i trafił(a) 1508 zł
emerytka 46 typował(a) za 20 zł w Keno na losowanie nr 915753 i trafił(a) 2500 zł
kosmaty
Witaj
Witaj
kosmaty
Jeszcze nie,ale przyjdzie czas.
Jeszcze nie,ale przyjdzie czas.
Emerytka
Biedroneczka1977
emerytka-musisz tymi liczbami w keno w realu zagrać-szczesliwe liczby
Andreas3864
Gra nie warta świeczki.Musiałabym na 261 losowań,bo nigdy nie wiadomo kiedy wpadną.
Gra nie warta świeczki.Musiałabym na 261 losowań,bo nigdy nie wiadomo kiedy wpadną.
lewy-nie rozmawiamy o polityce,bo tu są ludzie nawiedzeni i narzucają innym swój swiatopogląd,tok myslenia,i sympatje polityczne,Poprostu Gawiedż nic sie nie zmieniło
emerytka jakie miałaś w keno parzyste czy nieparzyste ?
emerytka46-dokładnie masz 100%racje
Moje ulubione w keno 7 8 17 57 58 parę razy dały 250 zł z realu
Biedroneczka1977
cztery nieparzyste,jedna parzysta.
cztery nieparzyste,jedna parzysta.
521, zero polityki , ona bardzo różni.
Aha
Co myślicie o tych do Multi dzisiaj 2 23 ?
Moje też już kiedyś dały sumkę.
Ale teraz gram raczej tylko na sucho.
Ale teraz gram raczej tylko na sucho.
Tylko gry i ewentualnie jakiś żart, choć ten też potrafi postać figle i zgorszenie
Arczi wejdzie koło południa to napiszę czy warto grać ?