Wpisy 3 893 066 – 3 893 165
28 czerwca 2020 21:42 → 28 czerwca 2020 22:00, 100 wpisów
Tak 3000 tysiące podatku przez rok od emerytury A trzynastka 978 zł mm super
3 893 061. tomi77 i oto chodzi
3 893 052. Wędrowca netowy 2020-06-28 (21:37)
Pada i grzmi na północy Polski.
Lepiej jak trzaska niz dudni
Pada i grzmi na północy Polski.
Lepiej jak trzaska niz dudni
Arczi i do emerytury pracy będziesz szukał współczuję
Właśnie.. To też lipa a idź do lekarza jak lekarza nimato prywatnie... 150 zł u mnie wizyta 5 minut i dalej chory
arczibalik-ty też sobie mozesz pogadać i pofilozofować tylko na MP
Arczi ma dużo czasu to pisze
Islandorka mieszka na północy Polski i u niej jest porządna burza.
U Nas wszystko teraz prywatne jest Na NFZ to połowe rzeczy nie zrobią albo się nie doczekasz
Ktos mi wymieni jedna dobra sprawe lub rzecz ,ktora zrobila po dla Polski to pojde i na nich oddam glos
NIe popieram żadnego z nich Ale można obstawiać ,ze rożnica nie bedzie duża
Ja nie widzę żadnej nawet umarłych okradli szkoda pisać czy ta pani z Po co mówiła że idiotą pracuje lub złodziei za 6 tys
Po dało Polace Dude, bo jak podaje pis wsxystki wina Tuska
Tusk mowil ,ze nie ma pieniedzy i nie bedzie ,pokazcie gdzie sa zakopane to pojde i odkopie
Wn
Sic
Mama mi zmarła to mi zasiłek pogrzebowy zmniejszyli o 2 tys wstyd
25 czy 26
Nikt nie podzielił Polaków jak ci przy władzy,lepszy i gorszy sort,zaostrzenie aborcji,gwałt uszkodzony płód to zafundowali kobietą.Nieda sie w rodzinach pogadać na temat polityki.Komu sie żyje lepiej?-kto korzysta z socjala 500+
W których rejonach były groźne ulewy i gradobicie ?
Zaraz kabaret zaraz cyrk zaraz rodeo na 102
PO rządziło w czasie wielkiego kryzysu światowego, a PIS w czasie koniunktury to mieli z czego rozdawać
Islandorka za kilka dni 4 lipca pamiętaj
Nawet Wat na ubranka dali na 23 Wat pamiętam to nigdy tego nie zapomnę aż się czasem płakać chce szkoda pisać nie ma co się nakręcać
Zbigniewg-na Prezydenta
12.07 matura z fojrzal9sci politycznej
Moze najwyzszy czas myslec o przyszlosci... a nie wiecznie nawracać skoro jest tak zaje.iście dobrze w tym Kraju to dlaczego Tyle osob narzeka na czacie?? Np Arczi , krzyś c
Kradli na wszystkim nawet do zasilku pogrzebowego sie dobrali tylko jak najwiecej dla siebie do wlasnej kieszeni
Spółka powołali do elektrowni która niegdy nie powstała a miliony szły tu kryzysu światowego nie było
Ładnie się ubierze postawny kilka haseł i ludzi skaczą nic już nie pamiętają amnezja
3 893 072. Biedroneczka1977 nie cos Ty , wczesniej umre niedoczekam emerytury, juz dawno nie licze na to,
wójtt ostatnio sie sciołem w kolekturze gdy wszedłem wysłac lotka mini, ze I CO TO po znajomym, ktory w zaparte wychwalał PO, i co to ta partia niezrobiła dla polski, gdy rzadziła, wiec mu powiedziałem ze nic nie zrobili poza bagnem i szajsem, wtedy on domnie wyskoczyl drogi zrobili poopatrz pan o a3 a7, powiedziałem mu zew niewieidziałem zeby co kolwiek zrobili, bo całe ta partia to popaprancy sa,noz tego co widziałem a sledze cały czas polityke to tylko okradali polaków ze wsztystkiego co sie działo za nich liczył sie tylko szczaw i mirabelki jak to niesiol mowil na okretke,facet sie tak zagotował domnie ze jeszcze chwila i bym mu wpierdziel spuscił w tej kolektorze, no niestety 3 osoby które byly oprocz mnie w kolekturze wtedy wszyscy popierali pis, aa on sie domnie zucil z morda kiedy to wszedłem w rozmowe gdy moja kolezanka kolektorka zapytała mnie za kim bym glosował za jaka partia powiedziałem ze wybrał bym pis ale nie jestem ani za pis ani po
wójtt ostatnio sie sciołem w kolekturze gdy wszedłem wysłac lotka mini, ze I CO TO po znajomym, ktory w zaparte wychwalał PO, i co to ta partia niezrobiła dla polski, gdy rzadziła, wiec mu powiedziałem ze nic nie zrobili poza bagnem i szajsem, wtedy on domnie wyskoczyl drogi zrobili poopatrz pan o a3 a7, powiedziałem mu zew niewieidziałem zeby co kolwiek zrobili, bo całe ta partia to popaprancy sa,noz tego co widziałem a sledze cały czas polityke to tylko okradali polaków ze wsztystkiego co sie działo za nich liczył sie tylko szczaw i mirabelki jak to niesiol mowil na okretke,facet sie tak zagotował domnie ze jeszcze chwila i bym mu wpierdziel spuscił w tej kolektorze, no niestety 3 osoby które byly oprocz mnie w kolekturze wtedy wszyscy popierali pis, aa on sie domnie zucil z morda kiedy to wszedłem w rozmowe gdy moja kolezanka kolektorka zapytała mnie za kim bym glosował za jaka partia powiedziałem ze wybrał bym pis ale nie jestem ani za pis ani po
magda -masz mój głos
Najwięcej do powiedzenia mają Ci, którzy nie byli na wyborach .
Bez komentarza

Każdy niech głoduje jak chce jego wola choć trudno czasem to zrozumieć że na ludzi którzy nie kochają Polski i dowody tego dawali
Według sondażu Andrzej Duda wygrał w województwach: podkarpackim (60,6 proc. głosów), świętokrzyskim (56,1 proc.), lubelskim (55,6 proc.), podlaskim (49,6 proc.), łódzkim (47,7 proc.) małopolskim (46,3 proc.), mazowieckim (41,1 proc.), śląskim (40,9 proc.), kujawsko-pomorskim (39,8 proc.), warmińsko-mazurskim (38,8 proc.), opolskim (37,1 proc.) i w wielkopolskim (33,6 proc.).
Z kolei Rafał Trzaskowski zwyciężył w województwach: pomorskim (42,6 proc.), lubuskim (40,9 proc.), dolnośląskim (38,3 proc.) i zachodniopomorskim (38,1 proc.).
Z kolei Rafał Trzaskowski zwyciężył w województwach: pomorskim (42,6 proc.), lubuskim (40,9 proc.), dolnośląskim (38,3 proc.) i zachodniopomorskim (38,1 proc.).
3 893 014. Pasko 2020-06-28 (21:25)
Zagłosowałem o 20:58 a o 21:00 już wyniki. Uczą się od multipasko
Zagłosowałem o 20:58 a o 21:00 już wyniki. Uczą się od multipasko
Klarowna polaryzacja