Wpisy 389 280 – 389 379
11 lipca 2011 12:42 → 11 lipca 2011 13:19, 100 wpisów
w poście wyzej...bo ja myślałam ze o Ani ze jej dziś nie ma w domku
kapuje...telefon zadzwonił..listonoszka przyszła i dla tego tak
No to tak remont brrr okroopna sprawa ale po będzie pięknie
No to tak remont brrr okroopna sprawa ale po będzie pięknie

Gała nie słuchaj teściowe tez są fajne czasami..napewno Cie będzie dopieszczać
Gała jak Ania jest jedynaczką i Ty pujdziesz to masz jak w raju będzie Cię rozpieszczała jak nie ma syna

teściowie są fajnie ale tylko wtedy jak się z nimi nie mieszka i widzi się ich raz na rok,w porywach raz na 2 lata

Ja tez jestem jedynaczką i kazdego mojego chłopaka mama traktuje jak króla

Andromeda,ale tylko czasami są fajne..
,moja też do ślubu była do rany przyłóż,a po...a może twoja będzie inna
,moja też do ślubu była do rany przyłóż,a po...a może twoja będzie inna
hanusia...my coś wiemy na ten temat,początki są zawsze piękne dopóki się nie zaczną w***alać

Gała tak...bez przerwy wpychała mu jedzenia a to to a to tamoto 

teściowa jak do mnie przychodzi to się pytam dlaczego nigdy na herbatkę nie zostanie

Hanusia ja tak pisze bo wiem po sobie ..mama ma tylko mnie,,nie ma syna wiec mojego chłopaka traktuje wyjątkowo zawsze

Tak Lila,to prawda,ale ja mam ten komfort że już od dawna mieszkamy sami

ja też jestem jedynaczką i moja mama nie traktowała,żadnego mojego chłoptasia jak króla,chyba by mu się w główce pojebajło

Andromeda,nie mówie że tak nie jest,np.mój mąż chwali sobie swoją teściową czyli moją mamę,ona też go rozpieszcza do dziś
gotując jego ulubione danie..

gotując jego ulubione danie..

nieraz to ja piekłam placek i ona też hihihi musiałam sie starać zeby moj był lpepszy

a u mnie gotuje mój mąż,najlepszym kucharzem zawsze jest mężczyzna..w prawie każdej restauracji,kucharzem jest facet,ja uwielbiam piec ciasta

Gała hihih masz u mnie zaproszenie cały czas otwarte i aktualne..

Kumulacja € 185 000 000 w Euromillions! Szczegóły
Andro Ty sobie nie żartuj,juz widze jej reakcje a jak by się najezyła,embargo na bank