Wpisy 3 890 822 – 3 890 921
26 czerwca 2020 20:11 → 26 czerwca 2020 21:49, 100 wpisów
zadzwoń do Straży Miejskiej to Tobie Gosia powiedzą kiedy przyjadą
Mam takie przemyślenia po drogach jeżdżą the bilebył początek terenu zabudowanego 50 to oni na zmianę się wyprzedzali no stuknieci a ja spokojnie na basie
Nawet nie zauważyłem że im nie mamoże poszedł pryskac urny wyborcze
no właśnie to chyba trochę przeszkadzało jednak na czacie, który był przetłoczony jego wypowiedziami. Dostawałem dużo wiadomości i pytań w tej sprawie.
no i bardzo często kończył wypowiedź do kogoś poprzez "... rozumiesz ?" Czy ktoś lubi jak ktoś do niego zwraca się kończąc na "rozumiesz ?" ... koniec końców czat jest teraz bardziej przyjazny w moim odczuciu.
Gosia_77: ale z Sebastianem chyba mogło by być trochę za głośno, rozumiesz ?
Dopisano wygrane Eurojackpot - odnotowano w Polsce 1 x 829 740,80 zł
Dopisano wygrane Eurojackpot dla pozostałych krajów UE.
Padła główna wygrana w wysokości 44 565 942,80 EUR w kraju Norwegia
Sebastian został zbanowany na stałe za te brednie ze płaci swoim pracownikom 8000 I inne bajki
3 890 841. Pasko dokładnie tak zgadzam się
U mnie nastąpiła nowa modaJak Ci wezmą prawo jazdy za alkohol kupujesz mikro samochód i jedziesz dalej
To jest strona Pasko i jego "zabawki" i komentarz jest zbędny , tym bardziej że podziałów w kraju mam aż nad to. Być może kiedyś coś się zmieni, przede wszystkim w Nas.
3 890 857. tomi77 2020-06-26 (20:56) Z
Ale głupek ze mnie przecież 65 już było z 61 ,67
spokojnie wieczorem powinna byc powtórka 65
Ale głupek ze mnie przecież 65 już było z 61 ,67
spokojnie wieczorem powinna byc powtórka 65
KUMULACJA EUROJACKPOT ROZBITA
3 890 873. Marian303 2020-06-26 witaj
trzeba bylo zrobic miejsce dla jakiegos jasnowidza ktory wskoczy w luke i poda pewniaki
dlatego trzeba bylo wykoleic pociag narazie
dlatego trzeba bylo wykoleic pociag narazie
Żeśmy się zrozumieli zapomniałem o sisnowcu sorry następnym razem będę pisał lubin
był sebaswtian na czacie było weselej niz jest teraz, a bedzie jeszcze gorzej, to sa narazie tylk o poczatki
Cześć dzisiaj też trafię 5/12 w Mini Lotto. Aha chcę awansować na 1.
Dam radę ?
jesli niebedzie z nami tu sebastiana nigdy ten czat juz niebedzie takim samym czatem jak kiedyś, i zawsze bedzie tu panowała nienawiść człowieka do 2 człowieka, zamiast doprowadzić do obupulnej zgody to sie eliminuje człowieka poprostu ze stronki no ale cóż
Internet ma to do siebie ,że zapamiętuję wypowiedzi , komentarze , wycieczki słowne do innych czatowiczów. Jeżeli ktoś ciekawy i dociekliwy poszuka z łatwością potyczki słowne. Nie będę tu nic komentował, gdy druga strona nie może się bronić , ale Pasko też wypowiedział się na ten temat i tyle.
arczi co Ty piszesz , przez te kilkanaście godzin takich spięć , jak przed tem nie było.
ja sie tam niemartwie ja z sebastianem mam kontakt , i zapewne bede miał nadal , ja sie kolegi niewyrzekam,
przecież była mowa, że sebuś wygrał 5/5 w mini i wyleciał do ciepłych krajów
A kto bardzo tęskni,to niech wejdzie na stronę Korna.
Tam się pojawia jako Emilian.
Tam się pojawia jako Emilian.
Arczibalik73 my na szczęście nie
Będziemy za to mieli spokój nie będzie nienawisci agresi szydzenia atakowania w końcu jest spokój ps wpis nie wymaga komentarza bo lecę na mecz jak dla mnie tematu koniec nie znam nicku tego jak ktoś tęskni na innych stronach znajdzie ta osobe choć pewnie i stamtąd wek bo kto chce kogos tak zawistnego agresywnego
Będziemy za to mieli spokój nie będzie nienawisci agresi szydzenia atakowania w końcu jest spokój ps wpis nie wymaga komentarza bo lecę na mecz jak dla mnie tematu koniec nie znam nicku tego jak ktoś tęskni na innych stronach znajdzie ta osobe choć pewnie i stamtąd wek bo kto chce kogos tak zawistnego agresywnego
Gdzie jest osa
gdyby pare osób tu z czata nie atakował sebastuiana i bty w kólko nie pisało do Pasko swoich bolaczek, i jaki to sebastian jest zły, to teraz on by tu byl z nami, i by typował liczby, ale niestety jest tu pare osób konfidentów , ktorym wszystko nie pasuje, co jest zwiazane z sebastianem i dlatego tez go tu i teraz i niema, zaóważyłem ze jest tu duzo bardzo tez falaszywych ludzi , którzy sie do tego przyczynii, mewa juz ci tyle razy pisałem ze sebastian tymi nieraz glupimi tekstami to sie tylko zgrywał, to niejest człowiek jakiś zły i głupiale duzo osób tu z niego takiego robiłoi teraz dopieło tez i swego