Wpisy 3 890 456 – 3 890 556
26 czerwca 2020 07:46 → 26 czerwca 2020 09:46, 100 wpisów
,, same filozofy w internecie przed wyborami wszyscy ładnie śpiewają
Bogdan miłego dnia nie jesteś w temacie mało na czacie dla mnie temat zamknięty to strona dla dorosłych nie ma miejsca dla ludzi agrwsywnych nie szanujących nikogo i kropa szanuje twoje zdanie ja mam inne i innaczej widziałem kto kogo na kogo obrażał paaa
Mewa podaj wpisy w których Sebastian obrażał,bo ja takich nie znalazłem,za to znalazłem dużo wpisów które jego obrażają
to 6 tygodni urlopu 2 kwarantanna 2 odpoczynek ,powrót i znowu kwarantanna
wczoraj też się dowiedziałam że ta cholera jest u mnie w firmie 2 osoby chore 10 osób ma kwarantannę ,reszta jeszcze pracuje ale jak długo nie wiadomo
krasia wszystko w porządku ,tylko ts leci w kulki nie da nic wygraća by się przydało
krasia ,jestem już babcią ,a nie żoną dziadka .
bogdan ,dotam piękne szlagiery
bogdan ,dotam piękne szlagiery

krasnalek
dotam
dotam
dusia
Krasnalka.
Krasnalka.
W Supraślu nie ma zarazy?
Mialem tam być, ale zrezygnowałem
W Supraślu nie ma zarazy?
Mialem tam być, ale zrezygnowałem
Tyle ładnych polskich piosenek ,a oni jakieś zagraniczne,nie wstyd wam?
To warto zobaczyć:
Melissa Venema (17)plays live Il Silenzio - YouTube
Dziewczyna gra na trąbce utwór:
Cisza.
Melissa Venema (17)plays live Il Silenzio - YouTube
Dziewczyna gra na trąbce utwór:
Cisza.
Dusia.
W radiu straszą burzami na południu Polski.
nie, nie wstyd słuchać zagranicznych utworów, a nawet jeździć zagranicznym autem
Wędruś już jest to co wiem jeden mężczyzna jego żona ma kwarantannę czeka na badanie
Melissa Venema - Wikipedia.
O to dobrze że zrezygnowałem.

To warto zobaczyć, bo niewiele dziewczyn gra na trąbce.
Tyle co czytałam wpisy Sebastiana to prowadził różne remonty , wykonczanie wnętrz , narzekal że brak mu ludzi do pracy to jak mógł cały dzień siedzieć przed komputerem. ? Dziwne ale może już stara jestem i się nie znam , wiem że jak po urlopie wrócę do pracy to nie mogę śledzić strony Multipasko w czasie pracy
Tak jestem narodowcem,narodowiec to znaczy pielęgnowanie tego co dobre w danym narodzie i walczenie o swój naród ,obojętnie jak,czy w mediach czy zbrojnie,,ale zawsze chodzi o to by bronić dobrego imienia swojego narodu,co nie znaczy żeby nie być tolerancyjny dla innych mniejszości ,ale ta mniejszość nie może narzucać praw które godziłyby w dobro narodowe,chyba wiecie o czy piszę?
dotam
Pewniak na dziś 77
W miejscowości Łazy padła wygrana 92 898,40 zł w grze Mini Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Złocieniec padła wygrana 92 898,40 zł w grze Mini Lotto
W miejscowości Warszawa padła wygrana 92 898,40 zł w grze Mini Lotto (system na 7 liczb)
Walduś nie ma obowiązku dzisiaj odbierać świadectwo.
Zrób to po niedzieli bez kolejek.
Zrób to po niedzieli bez kolejek.
Hej Dotam, andreas...czas pauzy 45,54,57,63 na 14h nie puściłem nic gram wieczorem.. Dumam nad fortuna zagłębie - korona typ 1
Sevilla - valo.. Typ 1
W domku podumam
Sevilla - valo.. Typ 1
W domku podumam
hejka wszystkim
waldus
dla Filipa.
dla Filipa.
Mewa
Andreas3864
Andreas3864
Biedroneczka1977