Wpisy 3 890 438 – 3 890 537
26 czerwca 2020 07:27 → 26 czerwca 2020 08:56, 100 wpisów
Piekny piatus czas dzisiaj na kolejne trafienia to się tylko liczy 77 kosy 04 krzesło
Mewa dobrze że jesteś,chciałem się Ciebie spytać w czym Sebastian zawinił,podaj wpis który by kogoś obraził,bo wpisów obrażających Sebastiana można dużo znaleźć
To jedno z obraźliwych słów na Sebastiana,gdzie on w ogóle nie pisał
3 887 551. emerytka 46 2020-06-22 (18:53) Chorzów.
Łobuz ,to chyba za łagodne określenie.
To gbur,niewychowany prostak.
3 887 551. emerytka 46 2020-06-22 (18:53) Chorzów.
Łobuz ,to chyba za łagodne określenie.
To gbur,niewychowany prostak.
I to było przed zablokowaniem Sebastiana,dziwne,czemu ta osoba nie została zablokowana?
,, same filozofy w internecie przed wyborami wszyscy ładnie śpiewają
Bogdan miłego dnia nie jesteś w temacie mało na czacie dla mnie temat zamknięty to strona dla dorosłych nie ma miejsca dla ludzi agrwsywnych nie szanujących nikogo i kropa szanuje twoje zdanie ja mam inne i innaczej widziałem kto kogo na kogo obrażał paaa
Mewa podaj wpisy w których Sebastian obrażał,bo ja takich nie znalazłem,za to znalazłem dużo wpisów które jego obrażają
to 6 tygodni urlopu 2 kwarantanna 2 odpoczynek ,powrót i znowu kwarantanna
wczoraj też się dowiedziałam że ta cholera jest u mnie w firmie 2 osoby chore 10 osób ma kwarantannę ,reszta jeszcze pracuje ale jak długo nie wiadomo
krasia wszystko w porządku ,tylko ts leci w kulki nie da nic wygraća by się przydało
krasia ,jestem już babcią ,a nie żoną dziadka .
bogdan ,dotam piękne szlagiery
bogdan ,dotam piękne szlagiery

krasnalek
dotam
dotam
dusia
Krasnalka.
Krasnalka.
W Supraślu nie ma zarazy?
Mialem tam być, ale zrezygnowałem
W Supraślu nie ma zarazy?
Mialem tam być, ale zrezygnowałem
Tyle ładnych polskich piosenek ,a oni jakieś zagraniczne,nie wstyd wam?
To warto zobaczyć:
Melissa Venema (17)plays live Il Silenzio - YouTube
Dziewczyna gra na trąbce utwór:
Cisza.
Melissa Venema (17)plays live Il Silenzio - YouTube
Dziewczyna gra na trąbce utwór:
Cisza.
Dusia.
W radiu straszą burzami na południu Polski.
nie, nie wstyd słuchać zagranicznych utworów, a nawet jeździć zagranicznym autem
Wędruś już jest to co wiem jeden mężczyzna jego żona ma kwarantannę czeka na badanie
Melissa Venema - Wikipedia.
O to dobrze że zrezygnowałem.

To warto zobaczyć, bo niewiele dziewczyn gra na trąbce.
Tyle co czytałam wpisy Sebastiana to prowadził różne remonty , wykonczanie wnętrz , narzekal że brak mu ludzi do pracy to jak mógł cały dzień siedzieć przed komputerem. ? Dziwne ale może już stara jestem i się nie znam , wiem że jak po urlopie wrócę do pracy to nie mogę śledzić strony Multipasko w czasie pracy
Tak jestem narodowcem,narodowiec to znaczy pielęgnowanie tego co dobre w danym narodzie i walczenie o swój naród ,obojętnie jak,czy w mediach czy zbrojnie,,ale zawsze chodzi o to by bronić dobrego imienia swojego narodu,co nie znaczy żeby nie być tolerancyjny dla innych mniejszości ,ale ta mniejszość nie może narzucać praw które godziłyby w dobro narodowe,chyba wiecie o czy piszę?
dotam
Pewniak na dziś 77