Wpisy 3 890 256 – 3 890 355
25 czerwca 2020 22:36 → 25 czerwca 2020 23:58, 100 wpisów
dlatego niegram na promocje na mniej niz 7 liczm bo nigdy nic na mniej niewychodzi mi, dzisiaj w mini lotka byłem bardzo blisko 4/5 podobnie liczby skreslilem co bogdan41 tez złapałem 20,i 34 w jednym okienku a w drugim 7,14, jakby to razem złozyc do kupy jak to zrobił bogdan 41 tez by byla 4/5 ale niestety nie złozłem i dla bogdana 41 bylo tak blisko
dobranoc wszystkim
Dobrej nocy obowiązki szef dal mi upomnienie z powodu telefonu
Magda do jutra
Dzięki wszystkim za gratulację,zagrałem jednym zakładem na osiem losowań i wpadło chyba za czwartym razem i to od razu czwórka,a nie mogłem do tej pory nawet trójki trafić
ja tylko gram mini od jutra nie wiecej no oze 1 multi puszcze choc jeszcze niewiem, mysle ze jesli poswiece sie w mini wiecej to moze ustrzele w koncu te 5/5 w mini
Bogdan mam 1 kupon na 10 zakładów, na 8 losowań.Do piątego losowania zero a dzisiaj nie wiem bo kupony zostały w domu
Piątka w lotto mało płaci w lotto mam 4 na 1 zakład za 3 zł bez plusa , kupiony przed szpitalem
Fajnie bo nawet nie płaciłem za te zakłady,bo wysłałem za trójkę w Lotto,zakład lotto plus na trzy losowania i zakład mini na osiem losowań
3 890 264. magda ja niegram w lotto bo pewnie bym szybko wygrał m, wole w mini gre
Była trójka w lotto,teraz czwórka w mini to teraz czas na piątkęale gdzie?
kto wygonił ze stronki sebastaian czyja to sprawka?
No dziś widziałem Ja ale nie chciałem by sobie pomyślała co ja mógłbym sobie pomyśleć
3 890 285. tomi77 2020-06-25 (23:04) Z
Męska decyzja kończę z Multi chyba tylko do nastepnego losowania co?
Męska decyzja kończę z Multi chyba tylko do nastepnego losowania co?
tomi według mnie mini jest lepsze jak multik, raz ze mniej kosztuje ui jest mniej liczb do wytypowania, tylko trzeba grac , w jedna gre, ta która przynosi CI wieksze wygrane
Witam wszystkich wreszcie coś, 3/5 mini szkoda, że mało płatna, ale dobre i to
Bogdan, brawo za 4/5
Bogdan, brawo za 4/5
tzn. źle powiedziałem ... najniższa suma wylosowanych liczb i najwyższa suma wylosowanych liczb w historii
dzisiejsza suma Lotto jest jedną z najwyższych - tylko 2-ktotnie było więcej
3 890 291. Kruk8
3 890 300. Angierski
Angierski, to ani nie trance, ani te techno, tylko dance
To jest Hard Trance
To jest Hard Trance
Arczi
Akurat siedzę głównie w muzyce elektronicznej, przede wszystkim w Trance. Ma on wiele odmian, np. uplifting, psytrance, hardtrance, downtempo. Jest z czego wybierać
Przykład:
- Uplifting -
Akurat siedzę głównie w muzyce elektronicznej, przede wszystkim w Trance. Ma on wiele odmian, np. uplifting, psytrance, hardtrance, downtempo. Jest z czego wybierać
Przykład:
- Uplifting -
3 890 313. Angierski tiesto oj tak moje ulubione
arczibalik73: nie no spoko Jak miałem lat 20+ to uwielbiałem chodzić na tego typu imprezy (nazwijmy to po prostu dyskoteki) ... a tutaj klimat wygląda niesamowicie
Tiesto też znam ... a jak ja chodziłem na dyskoteki to takie kawałki rządziły wtedy
3 890 317. Kruk8 wiem o tym bo kocham muzyke elektroniczna co techno tczy trance to wiem ze sa rózne odmiany , i jest w czym wybierać,
Oj tak, Tiesto był świetny, mój idol, szkoda, że odszedł od Trancu
PASKO ja tez kiedyś bywałem na takich imprezach gdzie królowała taka muzyka, teraz tylko lubie posłuchać sobie takich przebojów pamietam jeszcze gdy królowały tzw manieczki w polsce na róznych imprezach
Avicii nigdy mi nie leżał. Za to ATB na propsie Miałem kiedyś wszystkie płyty kupione
Manieczki - gwizdki, trąbki, białe rękawiczki i hasło "nie spać, zwiedzać, zapierd...."
avici gdyby nie poełnił samobójstwa to by pewnie nadal tworzyl muzyke ale cóż odszedł zbyt wcześnie
3 890 335. Kruk8 2020-06-25 (23:43)
Manieczki - gwizdki, trąbki, białe rękawiczki i hasło "nie spać, zwiedzać, zapierd....
dokładnie o to chodzi, mi sie w tym nie podobało to ze leca przekleństwa
3 890 335. Kruk8 2020-06-25 (23:43)
Manieczki - gwizdki, trąbki, białe rękawiczki i hasło "nie spać, zwiedzać, zapierd....
dokładnie o to chodzi, mi sie w tym nie podobało to ze leca przekleństwa
pamietam czasy studenckie to sie w klubach bawilem przy takich klimatach
Arczi no te klimaty byly niezle ja nie raz sie przy takiej muzyce bawilem w klubach
3 890 346. Angierski no tak ja tez to lubie do dzisiaj,ja tez juz niechodze do dyskotek bo tego juz chyba i nawet niema,, tak kiedys to było zycie inne, człowiek był młodszy zabierał cała swoja ekipoe lub paczke znajomych i hulał na dyskotekach lub na jakis koncertach
mozna wymieniac i wymieniac
nie ma co ale muzyka byla lepsza w tamtych czasach
nie ma co ale muzyka byla lepsza w tamtych czasach
a teraz pozostaje tylko posłuchac ltakie j muzyki lub czewgos takiego
tak kiesdys muzyka powalała na kolana nie to co teraz
albo to