Wpisy 3 889 420 – 3 889 520
24 czerwca 2020 22:35 → 24 czerwca 2020 23:57, 100 wpisów
Dobra 2 jestem !!!
Walczymy o lidera !!! Już mnie nikt nie prześcignie chyba ?
420, wyrazy współczucia .Pewnie nawet w realu nie masz tej czwórki? Szkoda
Pasko ciągle nie mogę typować keno z nowego telefonu. Co jest nie tak?
w profilu keno na górze w typowaniach pisze zatypuj i schodzisz niżej i typujesz
Marian jak klikniesz keno/szybkie600 jest pod profilem tabelka i tam jest bilans już typowanych w danym losowaniu
Płakał nie będę

Dobry wieczór
liczby 1,2,3,16 były w mini 11- naście miesięcy temu >>> dzisiaj powtórzyły
Zamiast 28 jest 27
Gratulacje dla wygranych
liczby 1,2,3,16 były w mini 11- naście miesięcy temu >>> dzisiaj powtórzyły
Zamiast 28 jest 27
Gratulacje dla wygranych
Sebastian__M dopiero by zrobił oczy.
Marian303 jak chcesz zatypować keno to profil keno /szybkie600
na górę strony zatypuj włącza się główna i pod twoim profil jak do logowania pod tym jest zatypuj keno i portfel i tu typujesz
na górę strony zatypuj włącza się główna i pod twoim profil jak do logowania pod tym jest zatypuj keno i portfel i tu typujesz
Gosia nie w tym problem u mnie nic się nie wyświetla. Nie da się typować nie wyświetlają się losowania bieżące i te dwa wcześniejsze. Poza tym mój portfel jest niebieski a nie różowy
Dzisiaj wyjątkowo zagrałem w zakłady piłkarskie
polskie drużyny wytypowane bezbłędnie z dodanych jedna angielska zawaliła
A takie ładne kursy

polskie drużyny wytypowane bezbłędnie z dodanych jedna angielska zawaliła
A takie ładne kursy

dziś po raz trzeci trafiam 4/6 w Szybkim 600 - na ok. 50 zakładów łącznie...
tzn. na ok. 50 zakładów te 3 x 4/6 wleciało czyli bardzo dobry wynik - to moje szóste 4/6 w karierze
Na starym systemie androida nie idzie typować online,też tak mam
Marian303: a wejdź od nowa jeszcze teraz na tą stronę typowań i zobacz
multilotek: co TY tam wczoraj pisałeś że kiedyś było mniejsze zamieszanie na stronie z grami liczbowymi w roku 2013 hmm
Żadnej piątki, aha 1190,90 bym miał.
krzysztof za 1,25 zł ... to aż się prosi z 10 takich zakładów puścić jak masz takie dobre liczby
Jak to się stało, że trafiłem i trafiam tak teraz. Grajcie co 20 dni moje liczby, będziecie bogaci.
Pasko ja nie wiem co mam napisać ?
Znasz mnie już tyle lat byku i widzisz jak jest.
Tak dziękuje ci bardzo spotkamy się kiedyś, wypijemy po piwku i zjemy kebaby.
w Mini Lotto wpadłeś do TOP 100 na pozycję 25 ... tak że zapiszesz się na długo na tej liście na pewno
Aż dech zapiera. A to wszystko strzały, tak pukałem, a nagroda. Ale jeszcze inni nie śpią.
PASKo: no teraz jest większe zamieszanie z grami, spójrz nawet nie masz gdzie tych wyników podawać, powoli miejsca brakuje
ZESPÓŁ SZKÓŁ BUDOWLANYCH I PLASTYCZNYCH W GRUDZIĄDZU ? coś się stało?
Gienek27 jakiś skrót wrzucił i google mi jakąś szkołę pokazało jak sprawdziłem
Ktoś się podszywa pod Pasko, to nie jest prawdziwy Pasko
Gosiu___77_ dziękuje.
A może to lipa z tymi kuponami co daje Pasko ?
żart
multilotek: to przypomnij sobie te piękne czasy gdy było 1 losowanie
Gosiu chyba mam telefon jakiś dziadowski Pasko musiał coś poprawiać cóś
a bot się odezwał że pisałem dużymi literami mnie nie blokuje za takie akcje
Pasko: naprawdę podoba Ci się ten miszmasz z losowaniami ? mnie wystarczy Lotto, Mini, Multi, Keno i Szybkie 600, Ekstra Pensja, Zdrapki i tyle... Po co więcej ?
Pasko: no i czat w 2013 roku był na głównej stronie i bardziej strona żyła to miałem na myśii też
multilotek: no dopóki było TVP1 i TVP2 to wszyscy oglądali telewizję ... a jak się pojawiła satelita to ludzie przestali bo za dużo programów
Ja pamiętan jeszcze jak sierotka z domu dziecka losowała z opaską na oczach
multilotek: na czacie strona nie może zarabiać ... zauważ że nie ma tu reklam czasami treści godzą w reklamodawców, którzy nie życzą sobie aby ich produkty się pojawiały przy takich czatach.
Pasko: dzięki za wyjaśnienie odnośnie czatu
a co do telewizji to jest to prawda: jak było TVP1 i TVP2, Polsat i TVN to wtedy było co oglądać, a teraz są setki kanałów ale nie ma czego, bo na każdym paradokument.
a co do telewizji to jest to prawda: jak było TVP1 i TVP2, Polsat i TVN to wtedy było co oglądać, a teraz są setki kanałów ale nie ma czego, bo na każdym paradokument.
czat jest dla Was ... teoretycznie mógłby nie istnieć i strona miała by się pewnie tak samo dobrze... trafia tu mały ułamek odwiedzających. Mimo wszystko cieszy mnie że jest i tylko żeby była zgoda i kultura i zjednoczenie multipaskowiczów czarne owce co chwila się tu trafiają.
multipasko bez czatu byłaby dziwną stroną, taką bez duszy
Pasko: a jak oceniasz swoją konkurencję, ja czasami na wynikilotto.net.pl zaglądam, tam jest kilka funkcji, których tutaj nie ma...
jest OK, rzadko zaglądam jeszcze na konkurencję. A co tam ciekawego jest co mógłbym dodać ?
bo jak mnie najdzie to coś na szybko czasem zrobię ... no np. wczoraj dodałem zamianę linków youtube na miniaturki z możliwością uruchomienia bezpośrednio na poziomie czatu
ale to już jest kwestia zaufania ... wiele musiało upłynąć abym dał możliwość wszystkim wrzucanie dowolnych obrazków na czata ... i się przyjęło i widzę nie jest nadużywane, więc od wczoraj również youtube.
podajesz dowolny link a widzisz filmik youtube od razu ... chyba Ci się wyświetlają co inni podawali ?
tzn. no wszystkim się wyświetla filmik który podasz jako filmik a nie jako link
nie włącza się oczywiście automatycznie bo to byłaby przesada, ale możesz kliknąć i go uruchomić w oknie czata
Pasko fajna opcjaa filmiki też można dodawać takie zrobione kamerką?
Przed chwilą padło 1 x 750,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
Paskodopóki tu jesteś,chciałem Ci powiedzieć,że zrobiłeś pewną niedogodność,bo przy typowaniu strona leci mi na dół i muszę za każdym razem podciągać ją do góry,to przez ten szeroki pas u góry,wcześniej tego nie było,jest chyba od dwóch tygodnitypuję na kompie,przeglądarka chrome,ale na innych przeglądarkach też tak jest
Niniejszym informuje , że mój wpis był do kolegi z Łodzi. My wiemy o co chodzi, a jeśli ktoś się dopatrzył skrótu jakiejś szkoły, to mi przykro.Byl też skrót stwardnienia rozsianego, który też można było kojarzyć nie wiadomo z czym.