Wpisy 3 888 655 – 3 888 754
23 czerwca 2020 22:43 → 23 czerwca 2020 23:20, 100 wpisów
Loretka Skup się https://www.youtube.com/watch?v=UEHwO_UEp7A&ab_channel=HartAndBonamassa
3 888 632. mak1nero jak nie , ja tak gram na tasiemce juz kilka lat dzisiaj akurat nieposłałem nic i szkoda b o mogłem posłac i tak jak tu w stałych mogłem byc w tych 21 osobach tez co to trafiło
a tak jestem tylko tutaj w typowaniach widzisz dzisiaj pisałem ze beda same 60 tki bo mi tak wczoraj tu wychodziło a zobacz poleciały 30tki, czyli co to oznacza ze niedługo pokaza sie własnie 60 tki lub 70ki
a tak jestem tylko tutaj w typowaniach widzisz dzisiaj pisałem ze beda same 60 tki bo mi tak wczoraj tu wychodziło a zobacz poleciały 30tki, czyli co to oznacza ze niedługo pokaza sie własnie 60 tki lub 70ki
3 888 650. GABRIEL 2020-06-23 (22:42)
Arczi Drzemnęło Ci się JP nie bede cofać
nie nie nie drzemneło mi sie tylko nie widze na lewe oko , a drugim czytałem wiadomoscoi wstecz toi co tu sie smiałem to bylo do tego co pisałes ze musisz kogos zatrudnic to kreslenia CI kuponów
Arczi Drzemnęło Ci się JP nie bede cofać
nie nie nie drzemneło mi sie tylko nie widze na lewe oko , a drugim czytałem wiadomoscoi wstecz toi co tu sie smiałem to bylo do tego co pisałes ze musisz kogos zatrudnic to kreslenia CI kuponów
Dobry wieczór?
Pasko jeśli możesz to zrób coś takiego jak zestawienie wszystkich wylosowanych
do tej pory plusów
Pasko jeśli możesz to zrób coś takiego jak zestawienie wszystkich wylosowanych
do tej pory plusów
Pasko bo my z Loretką martwimy się o Ciebie , że ktoś sie może wkurzyć
Użytkownik Wędrowca netowy dodał nowy komentarz w temacie:
W Multi Multi ktoś wygrał ponad 7,5 miliona złotych !
W Multi Multi ktoś wygrał ponad 7,5 miliona złotych !
wlasnie robie teraz kopiowanie kuponow bo na chacie wklejaja czesto kupony
3 888 583. GABRIEL 2020-06-23 (22:23)
MakNero Mam prace dla Ciebie Trza mi człowieka do kreślenia kuponów oto chodziło Gabriel
MakNero Mam prace dla Ciebie Trza mi człowieka do kreślenia kuponów oto chodziło Gabriel
ja bede kopiowal od innych kupony z buka bo ludzie niekiedy spore sumki trafiaja
poza tym nie chce mi sie dlubac w zdarzeniach a oni sa juz zgrani
Gienek Srał pies info o wygranych Ja zaraz wygram ranking wpisów
3 888 703. GABRIEL
tak tak najwiecej wpisów i do lochu tak jak sebastian
tak tak najwiecej wpisów i do lochu tak jak sebastian
707, przecież nie za ilość wpisów ktoś dostaje blokady. Tego chyba nie ma w regulaminie?
3 888 712. Gienek27 wiem śmieje sie tylko
Totalizator Sportowy. Przyjdź do nas, a nigdzie indziej już nie pojedziesz z torbami!!!
Nie zapomnę jak pani w oddziale była zdziwiona gdy pakowałem kasiore do reklamówki
jutro nr w multiku liczby od 42 do 50 weżykiem
Danger Money - UK
Golanonim...to było wcześniej niż Asia....wg super zespoł
Ja co dzień, myślę, skreślam, inwestuje... Powiedział Duda, co głosy za cudze pieniądze kupuje...
Pasko ? Jest problem bo nie można zamknąć porzedniego. nie że się czepiam ale nie mogę zamknąć okna z poprzednim linkiem
.
.
3 888 740. mak1nero 2020-06-23 (23:12)
.
A który rząd czy Prezydent miał swoje pieniądze?
.
A który rząd czy Prezydent miał swoje pieniądze?
Gdy rano nie będziesz wyspany, będziesz miał dzień nieudany, ten numer jest wam znany, gdy losowanie jest i widzisz, że kupon przegrany...
Gdy rano nie będziesz wyspany, będziesz miał dzień nieudany, ten numer jest wam znany, gdy ostatni juz wylosowany i widzisz, żeś k*** przegrany...