Wpisy 3 888 239 – 3 888 338
23 czerwca 2020 16:07 → 23 czerwca 2020 18:50, 100 wpisów
58 do powtórki ?
Myślę zezle grałem... Tam gdzie trafię 3/5 trza brać kolejny koniec a nie czekać na 4/5
tomm77 podawaj jedną liczbę proszę
To już mamy 3 liczby
tomm miałeś trzy z sześciu ? To cztery zł wygrana nie 8
mewa pisał że leci wysłać i meczyki
waldus
3 5 7 9 15 19 takie nieparzyste
A bo na pięć miałeś ?
3 888 120. Gosia__77 2020-06-23 (13:31)
41 45 57 61 77 80
26 27 29 43 52 64cht
Może jeszcze coś z tego będzie
O 14 3/6
2/6 plus
41 45 57 61 77 80
26 27 29 43 52 64cht
Może jeszcze coś z tego będzie
O 14 3/6
2/6 plus
1 79 80 co do tego ?
johno
arczi witaj gdzie byłeś ?
Multi sobie odpuściłem LOTTO z Plusem zagrałem ważne do 14 Lipca teraz relax

O,7wódki i 40 piw
Na kolację makaron, śmietana , cynamon i sok z czarnej porzeczki
Przed chwilą padło 8 x 775,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
mam fajny kupon do lotto w sobote z niego 4/6 lotto plus a wcześniej 3/6 lotto i potem 3/6 lotto plus
Kupon zawiera 6 zakładów kiedyś go kupiłam
Kupon zawiera 6 zakładów kiedyś go kupiłam
głodna jestem idę boczek usmażyć okrasze nim młode ziemniaczki
Kaczkę już chyba z 13.00 przerobiłam hi hi
Kaczkę już chyba z 13.00 przerobiłam hi hi
Gosia patrz tam trochę wyżej wyżej zdjęcie już wszystko zjedzone
3 888 277. Biedroneczka1977 2020-06-23 (16:43)
arczi witaj gdzie byłeś ? a witam witamno nie było mnie tu chyba z 2 dni juz to prawda, coś mam z lewym okiem, strasznie mnie boli i cześciowo na nie nie widzę wiec chwilowo nie siedzę przy komputerze, dstatnio tez i sie bardzo żle czuje, wiec też odpusciłem sobie grę w jakakolwiek gry,i nie gram w nic, chwilowo zresztą wczoraj tez idąc juz wieczorem do sklepu, przechodzoiłem koło kolektury u sie zdziwiłem bo na kolekturze wisiała na drzwiach kartka ze od dnia 22 do 27 kolektura czynna tylko od godz 8-16, podejrzewam ze juz urlopy sie zaczynaja wiec zamykaja wczesniej , albo kttóres z wlascicieli skleppu zachorowało i dlatego tak wczesnie zamykaja, to jak chcesz cos wysłać to trzeba leciec miedzyy tymi godzinami bpo pożniej juz po 16 niewyslesz nic, dlatego tez stwierdziłem ze trzeba sobie zrobic troche wolnego od gier i tak nic nie idzie wygrać wiec poco tracić niepotrzebnie kase , lepiej poczekać troche poobserwowac jak liczby wychodza i po jakims czasie zagrać ponownie, narazie odpoczynek od gier narazie tydzień, a pożniej sie zobaczy
arczi witaj gdzie byłeś ? a witam witamno nie było mnie tu chyba z 2 dni juz to prawda, coś mam z lewym okiem, strasznie mnie boli i cześciowo na nie nie widzę wiec chwilowo nie siedzę przy komputerze, dstatnio tez i sie bardzo żle czuje, wiec też odpusciłem sobie grę w jakakolwiek gry,i nie gram w nic, chwilowo zresztą wczoraj tez idąc juz wieczorem do sklepu, przechodzoiłem koło kolektury u sie zdziwiłem bo na kolekturze wisiała na drzwiach kartka ze od dnia 22 do 27 kolektura czynna tylko od godz 8-16, podejrzewam ze juz urlopy sie zaczynaja wiec zamykaja wczesniej , albo kttóres z wlascicieli skleppu zachorowało i dlatego tak wczesnie zamykaja, to jak chcesz cos wysłać to trzeba leciec miedzyy tymi godzinami bpo pożniej juz po 16 niewyslesz nic, dlatego tez stwierdziłem ze trzeba sobie zrobic troche wolnego od gier i tak nic nie idzie wygrać wiec poco tracić niepotrzebnie kase , lepiej poczekać troche poobserwowac jak liczby wychodza i po jakims czasie zagrać ponownie, narazie odpoczynek od gier narazie tydzień, a pożniej sie zobaczy
3 888 292. waldus 1 miejsce jest zawsze przeznaczone dla sebastiana wiec nie mozesz go wygryżć, z tego miejsca, TY mozesz mieć zawsze ale 2 miejsce
3 888 292. waldus ze by miec 1 miejce w rankingu wpisóww , musiałbyś juz wrzucać wpisy tak od gpdziny 23,59, przez cała noc do 6 rano, i potem, o 6 rano przez cały dzień az do godziny tej o kórej PASKO, podlicza to wszystko i ogłasza nastepny ranking kto i jaki był aktywny na czacie w danym dniu, ja tamniewalcze o zadne tam 1 miejsce bo mi to niejest do niczego potrzebne, a sebastian jak sie rozwinie to nieraz ma te 1274wpisy
Antenkownik typował(a) za 8 zł w Keno na losowanie nr 914087 i trafił(a) 508 zł
Forsami gdzie kolwiek jestes się ukrywasz 04,17,23 tymi zagram między innymi
Już 2 losowania z rzędu Plusem była największa z wylosowanych liczb w Multi Multi
Mulyskw se grać trzeba z maszyny... Bo co z tego że trafię 3/5 ale na 4 zakłady a tu wyślę 2 i głową spokojna i 5 zł luźniej
3 888 325. waldus a sebastian gdzie? ktoś go widział?
3 888 331. tomi77 aha prostuje przewody tak,
Coś mi nie ładnie pachnie mecz przyjaźni areczka z moim ukochanym klubem zagłębiem lubin niestety muszę to stwierdzić dziwnie to wygląda zagłębie ma pewne utrzymanie arka tak sobie musi ciułać pkt mogę się mylić arce poprostu wychodzi mecz
Może myślał... Ze sami sobie poradzimyalbo opija dzień ojca... Rydzyka
Przed chwilą padło 1 x 8/8 (10 000 zł) w grze Keno. Zobacz szczegóły