Wpisy 3 887 539 – 3 887 638
22 czerwca 2020 18:44 → 22 czerwca 2020 20:23, 100 wpisów
Ludzie mają prawo do prywatności, a nie żeby jakiś łobuz gmerał w ich prywatnym życiu i robił im niestosowne uwagi /emerytak , mrówka i ja, pewnie jeszcze ktoś/Zasada jest prosta , nie rób wycieczek w tych kierunka , znajdź sobie kolegę do dyskusji, ale nie wiem czy potrafisz.
Mulag to nie o to chodzi, my wydajemi si sie porouszamy sie tutaj na pewnej płaszczyźnie towarzyskiej
wiem że mamy różne poglądy , sympatie ,antypatie i to trzeba szanować.
Dot... mało to ludzi co wnerwia człowieka....zmienisz ich życia szkoda
Łobuz ,to chyba za łagodne określenie.
To gbur,niewychowany prostak.
To gbur,niewychowany prostak.
Zapewne , ale jeżeli jest to działanie pernamentne i ciągłe nekanie , to chyba nie jest w porządku
Ludzie se jaja robią.. Wchodzę do duuusego ośrodka zdrowia Września... A tam nosy gole a niektórzy 2cale masek nie mają.. Wyglądałem jak dekiel
Dotam tylko co z tego pasko ma to gdzieś od paru dni jest to moi 1 wpis najwidoczniej panu januszowi to odpowiada nic złego nie widzi jak ta osoba się wtranzala by później grac pokrzywdzona boli ta osobe ze nie wszyscy chca się bawiunkac tańczyć jak zagra w durne wpisy pozdrawiam ciebie i emerytke forsami tomiego kędziore cóż aż się nie chce tu wlazic i patrzec na bezradność admina cóż jego strona powodzenia dotam
Jedyne wyjście z tej sytuacji to traktować się jak powietrze te osoby które ze sobą nie chcą rozmawiać ale to już było pisane i nie było stosowane
Trudno jednych wykluczać lub drugich w sumie nie widzę wyjścia z tego za bardzo
Wyjścia jedyne jakie było czyli to co wcześniej pisałem, ktoś sobie nie życzy bym do niego pisał i tyle i ja się do tego stosuje to by było najlepsze
ale widzę, że to raczej się nie sprawdza, tyle na razie uciekam, może są mądrzejsi ode mnie
3 887 068. Sebastian_M 2020-06-22 (10:31) Atakujemy Mini Lotto !!!
A co Arczi pisał kiedyś o jakiejś klementynce o co tu chodziło ?
nawet jednego słowa nie napisałam w jego kierunku,a już była "szpila" w moim kierunku.
A co Arczi pisał kiedyś o jakiejś klementynce o co tu chodziło ?
nawet jednego słowa nie napisałam w jego kierunku,a już była "szpila" w moim kierunku.
emerytka tu niektórzy muszą dorosnąc,powyzej 18lat
mrowka faraona typował(a) za 8 zł w Keno na losowanie nr 913841 i trafił(a) 502 zł
mrowka faraona
Andreas3864
emerytka
Andreas3864
Dzisiaj w keno nie wpadła ani razu moja 5.Tylko parę razy 4/5
Dzisiaj w keno nie wpadła ani razu moja 5.Tylko parę razy 4/5
Użytkownik Sebastian_M stracił możliwość wypowiedzi.
Zaraz wskoczy do Korna,jako Emilian.
slawek
zgrywus
sebek-nie watykan tylko osoba do 18 lat,motyw z hulajnogą na to wskazuje
sebka -do lochu w zamku MP
slawek
Chyba nie.
Chyba nie.
Koło mojej miejscowości w Babicach jest zamek,pod nim Lochy do których rzucali zakonników,księży co coś przeskrobali,dziury-lochy takie że niemiał prawa się wygrzebać
Kto pilnuje strony,bo tu za chwile będzie samowolka
Gdzie są straznicy MP
A ja powiem szczerze lubiłem te kłótnie zaczepki będzie mi tego brakować
Ja moge do losowania
Konstytucja konstytucja konstytucja konstytucja konstytucja Demokracja kota tu kotuaaa wolne sady wolne sady pełne jabłek

Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko
Ponawiam pytanie kto wie co jest ze Drapkiem??? Forum olał a szkoda
Przed chwilą padło 6 x 2283,40 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
Makler pozdrowienia od samego Mistrza KUNG FU JET KUNE DO B.L.W
Co tu się dzieje wolne sady wolne sady wolne sadzawki pomarły pijawki
Admin-czemu niewyświetlaja się główne wygrane w zdrapkach,oszczednosci TS
Pasko-tu i tu
Ja też Janusz czemuś się zamknął wceli jak śpiewa zespół Hetman Czarny chleb i czarna kawa..Idę sobie to posłucham..chyba się pochlastam....solidarnie
Andreas3864: no ja muszę przerobić, narazie nie działa ... na Lotto w sumie można znaleźć wchodząc na daną zdrapkę
sławek-są i numery wygranych zdrapek się powtarzały w nowych edycjach,zalezało też od paczki,pomniejsze sumy mozna było wychaczyc
Pasko-spoko poczekam(y)
Drapek prowadzil forum "Swiat Zdrapek" zawsze cos doradzil a teraz nic nie nadaje
ale jaja jak berety ludzi ale was ktoś wkręcił aż gorączki dostaliście ale spoko widzę że się budzicie