Wpisy 3 886 388 – 3 886 487
21 czerwca 2020 17:43 → 21 czerwca 2020 18:46, 100 wpisów
Cześć
Już jestem
W dobrym momencie pojechałem na hulajnogę bo teraz zaczął kropić deszcz i wygląda na to że się rozpada
Ale ja lubię każdą pogodę nawet jak deszcz pada Wczoraj padał deszcz i ja pracowałem i się nie rozpuścił m czyli wniosek jest taki że nie jestem z cukru
Mulag smacznego
Mulag ty cały czas tylko jesz i jesz ale jak ci idzie na zdrowie To jedz jeszcze raz smacznego życzę
Mulag sam sobie szykujesz Czy żona ci gotuje ?
Mój kolega ma 3 żony
Tomi chciałbyś mieć 3 żony ?
Tym razem ja raz ja gotuję raz żona z tym że ona raczej kuchnia azjatycka
Mulag To masz fajnie urozmaicone jedzenie super sprawa
Mulag A twoja żona to fajna kobieta ?
Choinka?
Chinka?
Tomi wirus to wirus a kobieta to nie jest wirus to jest coś wspaniałego a jeszcze dobra kobieta to jest sukces
Mulag A gdzie ją poznałaś?
To 5 lat temu byłeś na uczelni?
Panoramix ale to chyba rzadkość żeby kobieta była gorsza jak wirus
5 lat jesteśmy a na uczelni się poznaliśmy he he ej Seba z kont takie rozumowanie
Kobiety są wspaniałe
eldra typował(a) za 4 zł w Szybkie 600 na losowanie nr 37091 i trafił(a) 250 zł
Mul... wieść niesie ,że kobiety z dalekiego wschodu są kochliwe prawda czy fałsz?
Nawet nie szukam kobiety... Chyba jestem za stary.. Kumpel biega za tymi dzieciatymi... Ale to lipajak pozna chlopa to go matka nie pozna
Tomi noe jesteś za stary
Tomi znajdź sobie dużo młodszą kobietę i wychowasz ją na super żonę
Prawie wszystkie kobiety są wierne
Tak na prawdę są różnice ale to tylko kulturowe aż tak dużych różnic nie ma
Kiedyś chciałem poznać Murzynkę ale teraz już mi to przeszło
Trochę nasze kraje łączy byli podbici przez Japonię Anglia ale tak pisze w skrócie nie chce mi się tego pisać
Tomi Nie patrz na to że kobieta jest od ciebie młodsza na przykład o 15 czy o 20 lat jak ciebie kocha i ty ją kochasz to bierz ją sobie za żonę i nie patrz na nic
Mul.... nasze kraje łączyła więź tylko politycy durnie wszystko psują
Miałem rozmowy z politykami sami im proponowałem szlak widzę że ma być złoty szlak zobaczymy
Sebastian nie patrz na to że kobieta jest od ciebie starsza na przykład o 15 czy o 20 lat jak ciebie kocha i ty ją kochasz to bierz ją sobie za żonę i nie patrz na nic
Tomi nie patrz na nic bierz i daj znać że masz kogoś w tym roku za rok to już nie będzie w modzie
monia22_22 typował(a) za 2 zł w Keno na losowanie nr 913561 i trafił(a) 300 zł
Kapusta ma być na jutro ale ubrałem sobie troszkę a gałki zostały ze wczoraj
Sześć nóżek zrobiłem też na jutro na dziś w sumie nic ale jak pisałem gałki ze wczoraj i kapusta z dziś Nie czuje różnicy słabo się czułem dziś wypiłem wino i się czuje jak przed winem
Mulag ok rozumiem ,że się źle czujesz to idź tak kładź się w końcu niedziela
Może posiedzę w sumie już nic nie robię chyba że mnie spanie do padnie
Trochę tłuszczu tak ale mięso już ugotowane to aż tak dużo nie a skórka ładnie będzie wyglądać
Ten kurxmczak zagrodowy jest lepszyostatnio kupiłam ca?kiem inny smak tylko droższy
Dziś Niedziela A Tu były znowu kłótnie
niektórzy zapominają aby dzień święty święcić
niektórzy zapominają aby dzień święty święcić