Wpisy 3 884 962 – 3 885 061
20 czerwca 2020 11:37 → 20 czerwca 2020 13:46, 100 wpisów
Trzeba być elastycznym bo to jest gra i czasami przychodzi taki moment że trzeba zaryzykować
Pisałem też że od czasu do czasu właśnie jak ktoś jest czegoś pewien to puszcza. Ale nie to że codziennie jest tego pewien tylko powiedzmy raz w tygodniu mimo tego że nie ma promocji
A poza tym jestem za tym aby bez promocji nie puszczać . I nie zmieniam zdania
Dotak złe porównanie
Bogdan gram ale w Mini a w Multi tylko jak promocja lub jak coś mnie tknie
Dotam nie można podchodzić do tego szablonowo. Jak piszę że w Niedzielę nie gramy to znaczy że ja nie gram i np Arczi. A reszta niech robi co chce. Nikomu nic nie narzucam. Każdy ma własną wolę i robi co chce
kochani i jeszcze to zapamiętajcie ...Na pytanie jak Ci idzie odpowiadaj zawsze Świetnie zyczliwym serca pokrzepisz a wrogom usta zamkniesz .
do czternaste
do czternaste
Bogdan tak dziś mam czuja że wejdą moje liczby i mimo tego że nie ma promocji wyślę.
A wiesz co mnie tknęło ?
A wiesz co mnie tknęło ?
Przewiń sobie czat to zobaczysz mój wpis
Z Jagawisią zgadaliśmy się i ten szczegół mnie tknął że jest to znak aby zagrać
I tu nie ma co wypisywać głupot że Sebastian to czy tamto
Pisałem wcześniej że nie gram jak nie ma promocji z wyjątkiem sytuacji kiedy mam jakiś impuls który wskazuje na to że jest szansa wygrać. I tego się trzymam. A ludzie to przeinaczają tak aby mi dogadać i mają w tym radość . Ale jaką tego nie wiem
Ok idę na dwór bo koledzy czekają
3 884 982. Sebastian_M
nieprawda dotam,bo lubię Sebastiana,ale telewizji w ogóle nie oglądam i tego badziewia z Zenkiem
a czemu nie lubisz Sebastiana?ja też mu nieraz doskwieram,ale to takie dobre,żeby mu podbić ciśnienie
ja go nie trawie, jego bezczelności , pouczania innych itp, już inaczej nie będzie , może być tylko ,poprawnie
to nie moje "podwórko", nie moi przyjaciele , znajomi i itp, adminowi pasuję i jest OK
Mi to bez różnicy choć czasem mnie wkurza jak sam sobie odpowiada albo zadaje dziwne pytania jakby był stukniety
Myślę że muszę się skupić na Multi 5 liczb choć na początku polegne ale kiedyś muszę trafić te 5/5
Zauważyłem tu gdzie jest granica poczucia humoru,bo jeżeli ktoś tak pisze jak Sebastian, to możemy przyjąć,że mamy tu do czynienia z prowokatorem albo głupim inteligentem,ale on zachowuje się całkiem racjonalnie i można powiedzieć odpowiedzialnie,jeżeli prześledzimy jego wpisy możemy odnieść wrażenie,że albo to jest doskonały oszust,albo człowiek,który wie co robi i robi to dobrze
Seba nie obraź się gdy będziesz to czytał,ale musiałem to tak przedstawić
Ktoś mi powiedział takie coś kto jest normalny na multipasku zaskoczył mnie tym
Nie mam żadnych uprzedzeń do Ciebie,ale gawiedzi to trzeba wytłumaczyć
mrowka faraona typował(a) za 6 zł w Keno na losowanie nr 913213 i trafił(a) 502 zł
Potraktujmy ten czat z przymrużeniem oka i na luzie nawet jak ktoś nam nie pasuje nie ma co się spinać, to nie jest stronka grupy tylko wybranych ludzi, różni ludzie, różne poglądy na życie, warstwy społeczne i nie ma bata, żeby nie doszło do konfliktu, jedyne wyjście to tylko i wyłącznie to
Wy byście musieli poczytać czat na live u bukmacherów, jak się meczyki nieukładają, tam to lecą teksty. TO tutaj to "Wersal"jest.
a tak to jest jak Pawlak z Kargulem nikt nie odróżni kto mądrzejszy
Mulag-podejdż do płótna jak ja podchodzę.
Płota miało być
zresztą , tam pokazują kupony jeszcze w trakcie , także są często spore
Cześć
Już jestem
Gosia
Bogdan Dobrze to ująłeś Nic dodać nic ująć
A dotam jak nie trawi to proponuję Travisto
,,Żadna stajenna ranga nie zrobi
z osła mustanga"
z osła mustanga"
Gosiu
Puściłem liczby Zbigniewa stawką rady 11 żeby mu pokazać jak to się robi bo zapomniał
G , dorzucę 13 do Twojej parki
Tomasz gdzie ty to masz ?
Gosiu, "dojna" trójca na 14
U mnie już pada deszcz
G, może adoptować jeszcze 1,80 i 7 tys bez podatq
Zdążyłem wrócić z hulajnogi i zaczął padać deszcz
ale się dziś zrobiłam na czarno kazałam powtórzyć kupon 9/9 a zapomniałam że to był kupon na cztery losowania z plus do tego E.p+E.p
2x kupon jeszcze na 9/9
I lotto bez plus
2x kupon jeszcze na 9/9
I lotto bez plus
widocznie tak miało być czuwa nad Tobą
lepsza Twoja "pomyłka" niż 2 zakładay mini na 4 los i pass ... a w piatym wchodzi 3 i 4 mini , żalllll
16tomash13 to samo usłyszałam od kolektora ,że kupon wygra bo się pomyliłam
Oby
Oby
Idiota nie umiesz grać ze stawką powyżej 10
jak 2 chłopów mówi to samo to musi byc prawda, jak trzeci powie to juz nic nie wyjdzie
Dla ForsamiPowodzenia Gosi i miłej soboto-niedzieli
do zobaczenia
do zobaczenia
Sebastian bajkopisarz
Grasz Waldek
W co