Wpisy 3 884 462 – 3 884 561
20 czerwca 2020 00:24 → 20 czerwca 2020 02:10, 100 wpisów
Seba jest nie do pokonania,nawet jak pracuje,on ma podzielną uwagę
Cześć
Co robicie ?
Oglądałem fAJNY Film
Tak a co?
A co lubisz ?
Marian masz kobietę ?
Marian lubisz czytać książki ?
Ja mam dużo kobiet
Pierwsza najważniejsza to moja mama
Seba pracując robisz ponad 300 wpisów,a co by było gdybyś nie pracował?na pewno stuknąłbyś ponad 1000 wpisów co?
Marian dobrej nocy
Bogdan to zależy czy jest z kim rozmawiać
Czy jest komu pomagać
Zrobiłem porządek z kuponami
Powinieneś zarabiać na wpisach,są takie strony,jak lubisz pisać
Wystarczy że tu zarabiam
Tu zarabiam, Na składaniu mebli te zarabiam, remonty, i inne rzeczy robię
Jak widzisz jestem pracowity
Lubię pracować
Poza tym lepiej pracować niż kraść . A na wygrane nie ma co liczyć
Tak to już jest
Raczej nie
A Ty dlaczego nie śpisz?
Zajmuje się liczbami
I ie tylko
Też lubi pracować ale chwilowo nie ma jej
Bogdan a co robisz w nocy ?
Super
Jutro mam rozliczenie. Odbiór wykonanej pracy
W przyszłym tygodniu będę negocjował w remoncie biura
Wszystko od podstaw. Budowa nowych pomieszczeń. Sufity Armstrong itp
Pośpię trochę dłużej
To nie wszystko
W przyszłym tygodniu załatwiam też inne rzeczy. Mam do wyceny kilka inwestycji
Jak mi wypalą te biura to się odbiję
Kiedyś już miałem taką propozycję ale warunki nie były korzystne i zrezygnowałem
Chcę jeszcze otworzyć gastronomię
Zastanawiam się,czemu Cię tak atakują na czacie,widocznie zazdrośni
Zobaczymy czy się uda
Nie mam pojęcia ale myślę że mi nie wierzą

ale z pomocą Arcziego bardzo dobrze z trollami sobie radzicie
3 884 528. bogdan041 bo oni ci prwokujacy nas tak sie zachowuja jak ten wirus
prowokujący
Arczi
Arczi masz rację
3 884 531. Sebastian_M i bogdan041 witajcie
Witaj Arczi

Arczi oni zachowują się jak ten wirus ?
Arczi co teraz robiłeś ?
sebastian taki rower dostałem z niemiec w ubiegłym roku

No niezły
a przegladałem foldery w kompie szukałem pewnych zapiskow które kiedys sobie gdzies skopiowałem do jakiegoś folderu, ale nieznalazłem poszukam jutro,
Arczi musimy coś wygrać
Żebyś nie musiał szukać pracy
taki mi kuzyna synek przywiózł tylko ten tu ma 24 koła chyba a mo ma 26 ale identyko kolor i koła, przyznam sie jeszcze na nim niejezdziłem bo musze go troszke zrobić, bo rowerek w czesciach przyjechal bo sie w aucie niemiesciłw bagazniku
Ciesz się że masz taki rower .
Jeździsz nim ?
Jeździsz nim ?
sebastian czy wygram czy nie wygram i tak musze szukać pracy,sobie jakiejś, bo bez tego ani rusz, ja zawsze nauczony byłem ze pracować trzeba gdy straciłem prace przez chorobe , cały swiat mi sie nagle zawalił, straciłem bardzo duzo, , nie narazie nim nie jezdze, bo musze go troche dopracowac na tylnym kole sa luzy troche podejrzewam ze tam czegos brakuje, mojego kuzyna syn sie niezna na tym, a on go rozkrecil i przywiożłmi go w czesciach , ja go złozyłem ale cos mi z tym tylnym kolem tu zabardzo niepasuje jest jakis wiekszy luz pomimo przykrecenia tegoo kola juz tak na maxa, wiesz tu sa hamulce juz tarczowe, musze zaprowadzić go do kolegi aby mi go tam odpowiednio zrobił i wszystko ustawił on jezdzi w takim klubie terenowym MTB jest tez organizatorem zawsze tych sportów krosowo górskich, on takich roznych rowerów to ma chyba z 20 jego 2 córki jezdza tez w kolarstwie wysokogórskim,
3 884 545. bogdan041 ok rozumie
3 884 544. Sebastian_M jak dsobie go zrobie to napewno bede na nim jezdził uwielbiam jezdzić na rowerze, niemam auta o ktorym zawsze marzyłem tez ale mam rower, i tu nie placeani autokasko, ani niekupuje benzuny, tu siadam i jade, sama przyjemność ,i gdzie chcesz tam wjedziesz
no tego kuzyna ssyn kiedys mi zniemiec nawiózł takch zeczy juz starszych, on wie ze ja mam taki sentyment do starszych modeli np,sprzetu elektronicznego typu wierze, stereeo radiomagnetofony, walkmany teraz juz nikt tego przewaznie nie używa, teraz jest okrojone mp3 które zniekształca kazdy utwór pod wzgledem zapisu, na danym nosniku, niema to jak utwór nagrany na kasecie magnetofomowej i odtwarzany na magnetofonie kasetowym, ja kiedys z tym kuzyna synem rozmawialismy o tych takich sprzetach jakie to kiedys byly a jakie sa teraz i poprosiłem go aby poszukałmi gdzies w niemczech jakiegos magnetovidu lub odtwarzacza vide-vhs, on napoczatku zaczol sie smiac i mowil ze to epoke temu bylo popularne, powiedziałem mu ze wiem , ale ja mam pamiatkowa taka kasete z przed lat i chciałbym ja sobieo d czasu tez i do czasu zobaczyć i po poł roku dostałem 23 nowe srebrne magnetowidy jeszcze zapakowane fabrycznie nigdy nieurzywane , firmy funai, i jeden dałem mamie do pokoju ,jeden mamja u siebie i jeden dałem swojemu przyjacielowi z dziecinstwa który tez ma taki sentyment do kaset vhs, i oprpcz tego dostałem tez taki radiomagnetofon z podłasczeniem na CD, PHILIPS a z tego co pamietam to ta firma kiedys te sprzety robiła o wiele lepsze niz te obecne dziadostwo co teraz robia moja ukochasna zas firmas od łepka jeszcze to byla technics i panasonic, itez jak tylko zaroboiłem sobie pieniadze kiedys jak jeszcze pracowałem to wszystko kupowałem firmy panasonic, i mam do dzisiaj, psprzet do niezajechania pomimo juz wielu lat nadal sprzet gra jakby był nowy. pa,ietam ze pierwszy panasonic jaki miałem to był taki telegfon z antenka typu cegówka z zielonym ekranem chromowym jeszcze , i tak od tego telefonu zaczeła sie moja przygoda z firma panasonic
I co ?
A teraz masz telefon ?
dobra idę z kotem na spacer,później przeczytam,bo dużo czytania
potem był telewizor, stereo , potem jeden radiomagnetofon taki dwukasetowy panasoni, bu, pozniej bumbox juz taki srebrny z cd tpanasonic, natepnie wizez panasonic na 5 płyt cd z kosmicznym vyswietlaczem, pamietam ze pozniej nawet odkurzacz sobie kupiłem panasonicai na końcu dvd panasonica, ,
a taki magnetofon identyczny dostałem z niemiec z odczepianymi kolumnami no juz antyk ale wciaz na chodzie jeszcze i kiedys go szukałem zebysie nimcos dowiedziec i znalazłem tylko takie w muzeum zdiecie
a taki magnetofon identyczny dostałem z niemiec z odczepianymi kolumnami no juz antyk ale wciaz na chodzie jeszcze i kiedys go szukałem zebysie nimcos dowiedziec i znalazłem tylko takie w muzeum zdiecie