Wpisy 3 883 622 – 3 883 721
19 czerwca 2020 14:41 → 19 czerwca 2020 16:04, 100 wpisów
Mulag A wiesz gdzie dostarczyć ?
Mulag podać Ci adres dostawy ?
Przywódca wtrąca się do każdego wpisu.Takie jego prawo.
Też przechodzi na czerwonym świetle,a inni za nim.
3 883 618. GABRIEL dobre
umnie w koncu przestało na chwile padac wiec lece do sklepu, całe 3 dni ma padać
emerytka 46 typował(a) za 20 zł w Keno na losowanie nr 912989 i trafił(a) 2500 zł
Kmiec był gluwnym technologiem na firmie ale to jeszcze polifarb byl
Lakiery Waldus Polifarb.. Ty rodowitego Dębiczanina pytasz WUCH STOMIL IGLOOPOL ZAKŁADY MIĘSNE JAJCZARSKO DROBIARSKIE
Później poszedłem do Duńczyków za miedzą dawniej to było polfsrbu puszki zaraz za lakierami
Miałem spać ale przez Was nie mogę co Wy tu pitu pitu kilo kitu
Tak słyszałem żeby było śmiesznie nie mogę tego tu pisać ci ludzie pracowali w polfarbie i coś tam nie będę pisać później powstała śnieżka
3 883 657. Mulag kołomnie niedaleko tez jest śnieżka-ale fabryka czekolady
Arczi to jest praca dla Ciebie będziesz robił cacaooo do czekolady
Ogólnie pisze to był ten czas na firmy wały się robiło bez konsekwencji
Mulag to niech dziś Rybak z siecią złowi dla Ciebie 5/5 w Mini dużo piniondzorów
3 883 664. Forsami tpo bybyło super jakby mnie tam przyjeli a le tam jest tradycja przyjmuja tylko swoich nie obcych, ta fabryka jest kilka miast odemnie, byłem tam kiedys pytać o prace niestety niepowiodło sie
Mulag wola moja była taka teraz Ty łowisz bo masz sieć i Rybaka 5
Widzisz Mulag jaką ma odpowiedzialną prace łowi do sejfu same poważne Sumy
Waldus pisałeś kiedyś że masz uprawnienia na wózki widłowe to już masz prace w Ticurilli bo sam widziałem oferte i w Seito na Stomil u Waldus jest praca była i będzie nie mieszkamy na Madagaskarze w buszu tylko w mieście a tu wszędzie pełno pracy...
Co to znaczy że idziesz nyny ?
Tylko pytam
narazie
Arczi fzis6nam dużo gruzu

Dodano losowanie nr 913 000 Keno
witam
O 21 50 za wcześnie to losowanie , mogli dac o 3 w nocy , teraz już się widno robi bym wstała oglądać na żywo
Dudzia
emerytka 46 typował(a) za 40 zł w Keno na losowanie nr 913001 i trafił(a) 2500 zł
Ja liczę na wieczorne
emerytka
Biedroneczka1977
Dzięki.
Dzisiaj to już trzeci raz,ale wszystko na sucho.
Dzięki.
Dzisiaj to już trzeci raz,ale wszystko na sucho.
Grał na mokro , idę na zabiegi do potem
Masz dobre typy
Dudzia weź smecte
Pa pa do potem
Biedroneczka1977
tomii77-jeszcze niewniósł wygranej z TS(pieniadze w workach)
nianiek_52 typował(a) za 4 zł w Szybkie 600 na losowanie nr 36541 i trafił(a) 250 zł
Dudzia-ja ostatnio kupiłem takie olbrzymie truskawy chłop mówi że to odmiana olbrzymia,potem sie okazało że ktoś nawozu nieżałował efekt ten sam-truskawka 15cm to lekka przesada
Co na wieczór skreslic na kuponachAle czereśnie są słabe u sąsiada jakieś takie?ale sąsiadka fajna to pomogę Jej rwac?tylko niech kiecke zwiewna ubierze?
Jeszcze niech strini zostawi w domu
Miało byc stringi