Wpisy 3 883 473 – 3 883 572
19 czerwca 2020 13:36 → 19 czerwca 2020 14:26, 100 wpisów
robi wieszaki ozdobne takie podpalane, no ma koles taka smykałke artystyczna, i mu to pieknie wychodzi,no przedwczoraj sie tak spotkalismy i mowi domnie abym przyszedł do niego zobaczyc jak balkon sobie zrobił podczas tej pademi,i powiedział mi ze ma cos dla mnie, zebym tylko przyszedł,zapytałem co masz dla mnie powiedz , i mowi to niespodzianka, przyjdzż prosze ,wiec wczoraj po wieczornych zakupach wpadłem tam do niego na chwilke,aby zobaczyć co z tym balkonem, co on tam zrobił faktycznie balkon odpierdzielił jak w muzeum jakims porobił,jakies takie skladane stoliki na srodku taki jakby z pnia zrobony stolik pieknie oopalony , wylakierowany, podłoga typowa drewniana opalona jak wszedłem na ten balkon to poczułem sie jakbym był na jakis starym okrecie gdzies z 16 wieku,tak kolega odpicowal balkon, poprostu bajka,i mowi a teraz cos mam dla ciebie, i wreczył mi ta walizeczke własniez ta wiertarko- wkretarka ja mowie ale jak , ja teraz niepotrzebuje chwilowo bo nic niewierce a on mi nato kupilem ci taka b o ty mi pomogasz kiedy tylko ja cos potrzebóje, inni maja mnie gdzies, a ty nie, wiec mam nadzieje ze ci posłuzy, ja zas zamowiłem sobie tez , ale makite, do tego co ja potrzebuje, podziekowałem mu i mowie no tez mi faktycznie prezent zrobil nawet sie niespodziewałem, a on mi nato i ok, ty mi nieraz pomagałes i nigdy pieniedzy niewzioleś ,a to napewno ci sie przyda, zreszta nieraz ci cos pokazałem chciałem abys mi tylko doradził ,a ty to zrobiles powiedziałes ze ci sie to tez podoba i ja tez w ten sposób urzadziłem swoje mieszkanie bo mi sie to tez bardzo podoba, wiec mu podzikowałem za prezent i wrociłem do domu
nianiek_52 typował(a) za 4 zł w Szybkie 600 na losowanie nr 36509 i trafił(a) 252 zł
Cześć
Arczi witaj Przyjacielu
Sony
Arczi pozniej przeczytam bo teraz pracuję
stawkax10
08-27-78-10-40-70-53-56-59
08-27-78-10-40-70-53-56-59
Dotam jesteś nieoceniony i bardzo potrzebny na tym portalu nawet sobie nie wyobrażasz ile radości mi przynosisz A dzisiaj to już myślałem że umrę ze śmiechu ale oczywiście tej radości pozytywnej i przychodź to jak najczęściej Mówię teraz poważnie bo bardzo ciebie polubiłem
Tomcio
Milan
Forsami
Forsami
Dotam najlepsze było jak napisałeś o tym że płacę dużo pracownikom a sam składam meble za parę setek złotych Powiem ci że po tym można poznać dobrego pracodawcę że czasami pracuję sam i pokazuje swoim pracownikom jak się to robi wtedy jest prawdziwym dobrym pracodawcą rzetelnym i takiego należy cenić Jeżeli masz inne zdanie na ten temat to możesz mi to wszystko powiedzieć
Zaraz kabaret zaraz cyrk
Właśnie leci kabarecik
O jest Zbigniew bajkopisarz
Baran
Ale bardziej podjumaczyk niz6bajkopisarz
Zbigniew jesteś spod barana ?
Poczytam o Tobie
Poczytam o Tobie
Aniu
Dopisano wyniki Multi Multi
06, 07, 10, 11, 14, 21, 25, 26, 27, 28, 29, 42, 52, 55, 63, 66, 72, 76, 79, 80
Plusem jest liczba: 76
06, 07, 10, 11, 14, 21, 25, 26, 27, 28, 29, 42, 52, 55, 63, 66, 72, 76, 79, 80
Plusem jest liczba: 76
Analiza stałych zestawów liczbowych Multi Multi
Przeanalizowano 12963 zestawów od 1683 typujących.Łączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 18 634 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 27 336 zł
TOP 5 zestawów Multi Multi:
- batman1 - koszt gry: 25,00 zł, wygrana: 6 004 zł = 240,16 x koszt gry
- aniusiabbb - koszt gry: 2,50 zł, wygrana: 140 zł = 56,00 x koszt gry
- zebulon - koszt gry: 5,00 zł, wygrana: 183 zł = 36,60 x koszt gry
- aklim - koszt gry: 5,00 zł, wygrana: 144 zł = 28,80 x koszt gry
- millisiedl - koszt gry: 22,50 zł, wygrana: 364 zł = 16,18 x koszt gry
Dopisano wyniki Kaskady - 03,06,07,09,11,12,13,14,15,19,23,24
Był w wojsku było ich 2 A cała jednostka wiedziała co robili
I to obojętnie z kim był
I to obojętnie z kim był
Aniu
Dopisano wyniki Super Szansy
Wylosowany numer to: 3253452
Wylosowany numer to: 3253452
Typowania Super Szansy
osa777 2502552 - wygrana 10 złrox 1859252 - wygrana 10 zł
diament 4256752 - wygrana 10 zł
darekb195634 5319752 - wygrana 10 zł
Ja zagram dopiero na 21.50
Gosia
69,80
Ale to tak na szybko
Jak chcesz przemyślane to później
Na obiad masz mizerię?
Dotam generałów do wojska nie biorą
Dotam musisz mi wybaczyć. Jestem w pracy i musze tego pilnować
W wolnych chwilach wchodzę tu do Was bo Was lubię i chcę każdemu pomóc jak tylko mogę
W wolnych chwilach wchodzę tu do Was bo Was lubię i chcę każdemu pomóc jak tylko mogę
Aniu
Jestem Boss w swojej firmie
Czyli taki Generał
Czyli taki Generał
Aniu oczywiście
Będę tu zaglądał w miarę moich możliwości
Będę tu zaglądał w miarę moich możliwości
2/3 real kasa uratowana
teraz nowa zabawa 60 3/3 w miesiacy, trafi sie 3 razy i juz na plusie
teraz nowa zabawa 60 3/3 w miesiacy, trafi sie 3 razy i juz na plusie
Forsami śpij spokojnie
Nie bede6do Ciebie dzwonił przez najbliższe 7 godzin
Nie bede6do Ciebie dzwonił przez najbliższe 7 godzin
Żyrardów i policja.. Nie rozumiem tego.. Kobieta była agresywna ale do cholerny nie mają gazu czy czegoś tylko mysza strzelać... To nie dziki lew a czlowiek
Wojak Szwejk?
Tomi mogą pożyczyć gaz od Kuby Wojewodzkiego bo ten go nosi non stop
Dopisano wygrane Super Szansa
Emerytka kiedy przyjedziesz do mnie na testy ?
Ten Kuba uzywa tego gazu na fotoreporterów. Gdyby to na mnie trafiło to by bylo ciekawie
Użytkownik multilotek dodał nowy komentarz w temacie:
Od 18 czerwca Studio Lotto na antenie TVP3 o godz. 21:50
Od 18 czerwca Studio Lotto na antenie TVP3 o godz. 21:50
strona lotto pl, jest skopana po całosci, nic to co mnie interesuje nie mogę znaleźć, przedtem było lepiej, stronka jest typowo utworzaona pod gre online i mobilnie, niestety nie wszyscy beda korzystac z gier online czty mobilnie, ja zostaje np przy grze tradycyjnej ide do budki, jak too wiekle odsób to tu nazywa, jesli chodzi o zmiany tutaj na stronce typutego co zrobil tS sportowy to prosze tu czegos takiego niewprowadzac bo to co oni tam zrobili to jest poprostu jak dla mnie prostego gracza żenada, niepodoba mi sie to wogóle , chcieli coś usprawnić to to tylko spiprzyli jest gorzej niz było przedtem jestem tez na NIE co do tej stronki LOTTO .PL
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Arczi jeszcze nie oglądałem strony lotto.pl w nowym wydaniu więc nie mogę nic na ten temat powiedzieć ale jak obejrzę to napiszę co o tym myślę