sebastian pamietasz o czym wczoraj pisaliśmy tutaj masz to co mi zostało po tym koledze pszczółce takiegomi wtedy przyniósł kogucika i koperte z zawartoscia
Goldstar pamiętam te kasetowe magnetofony
Zarabiają duże pieniądze na meblach-ale to wytwórcy Kalwaria Zebrzydowska Meble-drogie alena kilka pokoleń.
Dziś końce 1 albo 7 albo 9
U mnie wiza Swarzędz Ale jest firma koło dworca w Swarzędzu gdzie rzeczywiście ceny są wysokie Ale meble jakościowo czapka z glow
Zresztą Sebastian wam powie co jest w prowadnicacb szynowych w szuflad tanich mebli a co w droższych
kurcze tez zdiecie weszło nie tak jak trzeba ale to nic
, wczoraj tez dostałem od kolegi w prezencie takie urzadzonko

Ale oco chodzi dopiero wstałem śpie po nocy..
A nic forsami jeden taki ma prace karmi zygmunta wyprowadza manekiny na spacer nad wisle
Dobra ide pośmiałem się z błazeńskich wpisów naczelnika do kiedyś może wróci normalnośc bez dziecinady
W wieku 55 lat zmarł słynny hiszpański pisarz Carlos Ruiz Zafon, autor m.in. "Cienia wiatru"
Ile to Volt ja mam 18 i dobry ciąg pracy co te 10 woltowe są słabe i często trzeba je ładowaćAle też prąd przy małych jest 500 mA to trochę mało chyba że chcesz do krótkiego kręcenia ja to i krece i wierce
Arczi widze że 18 to Ci posłuży
3 883 425. tomi77 tego radomagnetofon tez kiedys dostałem w spadku jako radioodbiornik do piwnicy co by mi sie tam nie nudziło jak beda cos tam robił tez z niemiec przyjechał po latach juz świetnosci i jest wciaz na chodzie, kiedyskuzyna syn jak tu był umnie w odwiedziny naprzywoził mi tu pare antykow jak ja to mówie z tamtych czasów i taki nabytek mi sie trafił , zapytałem goio lkiedys tylko czy u nich w niemczech mozna jeszcze gdzies dostac VIDEO-VHS bo mam jedna kasete ze ślubów z zakonie na którym kiredyś byłem, i jest to pamiatka rodzinna a niemam jak tego obejrzećbo niemam videa on zaczól sie śmiacć zemnie i powiedział ze juz dawno tego niewidział bo teraz to juz jest dvd, blurey,i inne zeczy wiec mu powiedziałem ze ja mam dvd tez ale potrzebuje video -vhs, ja wiem ze nikt tego juz nieuzywa bo tu w polsce tez juz mało kto to ma,, wiec powiedział ze zobaczy co sie da zrobić, po okolo gdzieś 3 miesiacach przyjechał i przywiózł mi pare własnie takich antyków jak ja sie śmieje imiedzy innymi 3 magnetowidy takie same firmy funaj, jeszcze zapakowane fabrycznie, niewiem gdzie on to wytrzasnoł, jak juz tego niema, i tez ten goldstar radiomagnetofonik, taki radiomagnetofon philipsa z odczepianymi kolumnami oraz mikro wiezyczke JVC-ux1 na pilota sprzet jeszcze z 1989roku który pod wzgledem muzycznym bije na głowe i szyje sprzet który jest wytwarzany teraz, kiedys to roboli porzadny sprzet nie to co teraz te reklamówki w sklepach,
witam jak tam odczucia z nowej strony lotto.pl ?
a kto jest za nową wersją strony multipasko?
trzeba wiele rzeczy szukać np transmisję losowania
na starej była na stronie głównej
strona jest ustawiona pod granie on line
jak dotychczasowa strona super działa ,to po co nowa wersja.
Jestem na "NIE"
co do strony multipasko, jest Ok i jestem na "NIE"
dotam: nad czatem tutaj jest coś takiego jak "Najbliższe Studio Lotto już za" .... jak klikniesz na "Studio Lotto" to trafisz do miejsca, które szukasz na stronie Lotto.
nie no na stronie Lotto też znalazłem i to tylko chodziło mi o różnice znaczące co do obu stron
Województwo dolnośląskie: pojawiły się 13 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo dolnośląskie: pojawiły się 2 nowe śmiertelne przypadki koronawirusa.
Województwo kujawsko-pomorskie: pojawiły się 3 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo lubelskie: pojawiły się 15 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo lubelskie: pojawił się 1 nowy śmiertelny przypadek koronawirusa.
Województwo łódzkie: pojawiły się 63 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo łódzkie: pojawiły się 3 nowe śmiertelne przypadki koronawirusa.
Województwo małopolskie: pojawiły się 13 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo mazowieckie: pojawiły się 84 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo opolskie: pojawiły się 10 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo podkarpackie: pojawiły się 13 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo podkarpackie: pojawiły się 3 nowe śmiertelne przypadki koronawirusa.
Województwo podlaskie: pojawiły się 14 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo podlaskie: pojawił się 1 nowy śmiertelny przypadek koronawirusa.
Województwo pomorskie: pojawiły się 2 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo śląskie: pojawiły się 40 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo śląskie: pojawiły się 7 nowe śmiertelne przypadki koronawirusa.
Województwo świętokrzyskie: pojawiły się 11 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo warmińsko-mazurskie: pojawiły się 5 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo wielkopolskie: pojawiły się 11 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo wielkopolskie: pojawił się 1 nowy śmiertelny przypadek koronawirusa.
Województwo zachodniopomorskie: pojawiły się 4 nowe przypadki koronawirusa.
Zachorowania na koronawirusa w Polsce
Jak coś dobrze działa to poco zmieniać,-chyba że delikatny lifting strony
3 883 440. Pasko - beznadziejna, oczywiście to moje zdanie. Zależało im na responsywności, ale mobilny układ jest jeszcze gorszy. Ot taki misz-masz reklamowy.
JAN typował(a) za
10 zł w
Keno na losowanie nr
912958 i trafił(a)
3750 zł https://youtu.be/4WRq2w8J0tQ
Dzień dobry. Pasko, nic nie zmieniaj. Przyzwyczailiśmy się i niech tak zostanie
Witam ,ja też jestem za ,niech tak zostanie jak jest
jaw wczoraj 4/5i 5/9 razy 2
3 883 438. tomi77 no ja kiedys mazyłem o własnie takiej wiertarco wkretarce, typowo akumulatorowej, wiesz kiedys za jeszcze nastolatka kupiłem sobie wiertarke ale udarowa, , bo nieraz w domu trzeba cos czy wywiercić sobie, a jak coś potrzebujesz cos nieraz to niema i tez nikt ci nie chce pozyczyć nawwet na chwilke ,nie wiem boi sie zaraz ze mu ja zjesz czy zepsujesz, wiec kiedys poszedłem do sklepu jeszcze w latach 90 tych i kupilłem wiertarke udarowa,i zawsze jak cos potrzebowałem wywiercic to jej uzywałem, kiedys przyjechal z niemiec moj przyjaciel jeszcze z dziecinstwa,5 lat mlodszy odemnie,jestesmy jak bracia choc wcale bracmi nie jestesmy choć sie tak traktujemy,i tez przywiózł mi wiertarke zaś udarowa boscha ale uzywana,ale to wszystko na kabel, powiedziałem mu ze juz mam jedna wiertarke, i drugiej mi nietrzeba , a on mowi spokojnie przyda sie napewno kiedyś,wiec wziolem jak dał, ale coś kiedyś rozmawialismy o takim sprzecie do majsterkowania i ja mowie wiesz musze sobie kiedyys kupic taka wiertarko -wkretarke na akumulator bo np , potrzebuje czy jakas pólke w piwnicy zrobić to musze wywiwercic otwory w scianie na kołki rozporowe nie, a tam niemam gniazdka zeby normalna wiertarke podłaczyći muszę cignac z domu przedłuzacz ,a on na to ok, to bedziesz miał, i natym był koniec,naszej rozmowy,
mineło jakies moze pól roku, on przyjechal tu do domu w odwiedziny, i przyjechał tu do swoich rodziców domu, i przywiózł mi miesiac chyba uzywana wiertarko wkretarke tez akumulatorowa boscha, ale juz taka 12volt , tez fajniutka, ale tam sa słabe akumulatory, a on jej widac zbyt troche intensywnie uzywał chyba, ale mowi masz tutaj bo ja juz sobie zamówiłem makite, a tobie sie to przyda jeszcze tym cos podziałasz, niepowiem troche nia faktycznie podziałałem, ale juz niestety akumulatory niedaja rady a takie akumalatory nowe tez nie sa zbyt tanie, i pomuslałem tyle co ja tam majsterkujac wierce to spokojnie zrobie któraś z udarówek,nie, a kiedys jak te akumulatory ztanieja to kupie sobie je, sprzet zapakowany w walizeczce niech lezy,to jesc nie woła,, a to do stałem od innego kolegi wczoraj, z którym kiedys pracowałem w jednej firmie, i on kupil kolomnie mieszkanie w bramie obok, i kiedys mnie do siebie tam zaprosił, i zapytał czy kladłem kiedys panele, powiedziałem mu ze tak , ze pomagałem przy panelach i wiem co i jak, i zapytał czy mu pomoge polzyc te panele zgodziłem sie , wiec polozylismy te panele w obu pokojach, wyszło naprawde super, a ze kolega zawsze cos wymysli takiego arystycznego i sie mnie radzi jak ja to widze, wiec mu zawsze powiem jak ja to widze
wspaniale sie dogadujemy, kiedys cos to tez bylo że musielismy uzyc własnie wiertarki, wiec ja poleciałem do swojego domu poudarowa on jak to zobaczył mowi o kurcze tos mi tu niezla wiertare przyniósł, a niemasz cos lzejszego ,wiec przyniosłem tego boscha akumulastorowego i tez naładowanego wczesniej, ale po kilku wierceniach bateria szybko padła, wiec udarówka konczylismy nawiercanie,po ulozeniu paneli pyta mnie to ile sie nalezy zza te polozenie paneli, zaczełem sie śmiać i za pytałem jak ile, i szybko odpowiedziałemm,nic sie nie nalezy , prosiles o pomoc wiec CI pomogłem, a on mi nato no ale ty teraz niepracujesz, a ja tak pomogles mi duzo wiec pytam ile, mowie Ci nic,i zapytałem jesteśmy kolegami, sasiadami, nic niechce, on był w szoku ze wykonałem wraz z nim prace i niechce za to nic,i natym byl konie rozmowy o zaplacie , po jakims czasie ten kolega kupil sobie jakas tam tez wiertarko -zakretarke jakiejs tam dobrej firmy, bo on wiecej majstrkuje jak ja teraz ,całe mieszkanie juz ma w drewnie pieknie zrobione , kto doniego tam przychodzi to kazdy mu zadzrosci i chce aby mu tak zrobił też, i on nieraz cos tam idzie i robi, jak go ktos poprosi,
robi wieszaki ozdobne takie podpalane, no ma koles taka smykałke artystyczna, i mu to pieknie wychodzi,no przedwczoraj sie tak spotkalismy i mowi domnie abym przyszedł do niego zobaczyc jak balkon sobie zrobił podczas tej pademi,i powiedział mi ze ma cos dla mnie, zebym tylko przyszedł,zapytałem co masz dla mnie powiedz , i mowi to niespodzianka, przyjdzż prosze ,wiec wczoraj po wieczornych zakupach wpadłem tam do niego na chwilke,aby zobaczyć co z tym balkonem, co on tam zrobił faktycznie balkon odpierdzielił jak w muzeum jakims porobił,jakies takie skladane stoliki na srodku taki jakby z pnia zrobony stolik pieknie oopalony , wylakierowany, podłoga typowa drewniana opalona jak wszedłem na ten balkon to poczułem sie jakbym był na jakis starym okrecie gdzies z 16 wieku,tak kolega odpicowal balkon, poprostu bajka,i mowi a teraz cos mam dla ciebie, i wreczył mi ta walizeczke własniez ta wiertarko- wkretarka ja mowie ale jak , ja teraz niepotrzebuje chwilowo bo nic niewierce a on mi nato kupilem ci taka b o ty mi pomogasz kiedy tylko ja cos potrzebóje, inni maja mnie gdzies, a ty nie, wiec mam nadzieje ze ci posłuzy, ja zas zamowiłem sobie tez , ale makite, do tego co ja potrzebuje, podziekowałem mu i mowie no tez mi faktycznie prezent zrobil nawet sie niespodziewałem, a on mi nato i ok, ty mi nieraz pomagałes i nigdy pieniedzy niewzioleś ,a to napewno ci sie przyda, zreszta nieraz ci cos pokazałem chciałem abys mi tylko doradził ,a ty to zrobiles powiedziałes ze ci sie to tez podoba i ja tez w ten sposób urzadziłem swoje mieszkanie bo mi sie to tez bardzo podoba, wiec mu podzikowałem za prezent i wrociłem do domu
Arczi pozniej przeczytam bo teraz pracuję
stawkax10
08-27-78-10-40-70-53-56-59
Dotam jesteś nieoceniony i bardzo potrzebny na tym portalu nawet sobie nie wyobrażasz ile radości mi przynosisz A dzisiaj to już myślałem że umrę ze śmiechu ale oczywiście tej radości pozytywnej i przychodź to jak najczęściej Mówię teraz poważnie bo bardzo ciebie polubiłem
Dzisiaj u mnie odpust

Dotam najlepsze było jak napisałeś o tym że płacę dużo pracownikom a sam składam meble za parę setek złotych Powiem ci że po tym można poznać dobrego pracodawcę że czasami pracuję sam i pokazuje swoim pracownikom jak się to robi wtedy jest prawdziwym dobrym pracodawcą rzetelnym i takiego należy cenić Jeżeli masz inne zdanie na ten temat to możesz mi to wszystko powiedzieć
O jest Zbigniew bajkopisarz
Ale bardziej podjumaczyk niz6bajkopisarz
Zbigniew jesteś spod barana ?
Poczytam o Tobie
Witam wszystkich {{calus
}}
Dopisano
wyniki Multi Multi06, 07, 10, 11, 14, 21, 25, 26, 27, 28, 29, 42, 52, 55, 63, 66, 72, 76, 79, 80
Plusem jest liczba: 76
Analiza stałych zestawów liczbowych Multi Multi
Przeanalizowano 12963 zestawów od 1683 typujących.
Łączna wygrana przy grze bez opcji "Plus":
18 634 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus":
27 336 zł
TOP 5 zestawów Multi Multi:
- batman1
- koszt gry: 25,00 zł, wygrana: 6 004 zł = 240,16 x koszt gry
- aniusiabbb
- koszt gry: 2,50 zł, wygrana: 140 zł = 56,00 x koszt gry
- zebulon
- koszt gry: 5,00 zł, wygrana: 183 zł = 36,60 x koszt gry
- aklim