Wpisy 3 883 120 – 3 883 221
19 czerwca 2020 01:36 → 19 czerwca 2020 08:26, 100 wpisów
Ciebie trzeba uczyć od podstaw
Właściwie wszystkiego bo masz we wszystkim braki
Zbigniew pisali ze jesteś człowiekiem Totalizatora bo wygrywasz
Zbigniew życzę Ci samych sukcesów i dużo wygranych
Idę spać Dobrej nocy
W miejscowości Skórcz padła wygrana 272 917,20 zł w grze Mini Lotto (system na 6 liczb)
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Rybnik padła wygrana 10 000,00 zł w grze Keno
cieszyło mnie to ze mogłem pomóc koledze w potrzebie, pomimo tego ze narazałem sie ze wdrodze wpadki , moge wyleciec z hukiem z pracy,po kilku dniach jakos tak bylo ze niemielismy juz razem słuzb a ja byłem na jakiejs znów tam nocce wtedy przyjechał do mnie ten kolega przsczólka i powiedzial mi ze tu wczoraj jak cie niebyło ludzie przyniesli pieniadze za miod pytali sie o jeszcze ale on juz niemiał ani słoika, wszystko mowił ze sprzedalismy, i wtedy wreczył mi koperte,i powiedział ze ktos tu dlamnie cos zostawił, i kazał jemu to mi przekazać do rak wlasnych i powiedział ze niewolno mi tego tu otwierac w pracy tylko w dopiero wdomu,powiedziałem ok, pomyslałem co ty pszczólka kombinujesz przecierz wiem ze to ty , ale powiedziałem ok dziekuje, pamietam ze wtedy tez dał mi takiego żółtego koguta zrobionego z wosku, do dzisiaj go mam jako pamiatke,
ja miod tez sobie zostawiłem, jak tym chandlowałem,na poczatku,wiec koperte wrzuciłem do plecaka i scghowałem w swojej szafce pod kluczem rano gdy juz wrociłem do domu otworzyłem koperte, i wtedy staneły mi łzy w oczach tam byllis z podziekowanie i dokladnie 3,5tys zł i napisaneze jezeli tego nieprzyjme to niechce mnie znać ja wtedy zarabiałemm na reke 800zł a tu nagle trzymałem 4 wyplaty prawie w reku, bylem w szoku, pojakimś czasie wrociłem do bazy do szefostwa , a z kolega tylko miałem kontakt telefoniczny, z tego co wiem to kolegi zona wrociła z niemiec byli w kilka lat, i chyba po rozwodzie tez, ponownie wzieli ślub, a pamietam ze kolega przczólka z tego co wiem to grał od czasu do czasu w lotto,zadzwonil kiedys do mnie i powiedział mi ze trafił 6/6 wkoncu ,ze juz sie zwolnił z pracy, i ze w teraz z żona wyjezdzaja z stąd w okolice krakowa bo tam kupili dom, a omnie niegdy nie zapomni mowił ze tez zlikwidował wszystkie pasieki, było mu bardzo zal to robic ale zaden z jego synów a ni córka,niechce tej jego tradycji pielegnoewac, a on teraz rozpoczyna nowe zycie z ukochana jego kobieta przy boku bo tyle lat byli w rozłace, i powiedział ze bedziemy w kontakcie
niestety kontak sie urwał pozniej sie dowiedziałem w pracy ze moj kolega pszczółka wprowadzał mojich przełozonych tez w arkany przszczelarstwa pokazałnim jak byc przczezlarzem i pokochać pszczoły i pozyskiwac miód, wiem ze jeden z moich szefów silnie sie w to zangazował i chyba ma okolo 10 pasiek, ale ja po niedlugim czasie tez przeniosłem sie do inne firmy i ztym szefostwemm straciłem kontakt to samo jak i z przczółka, po jakims czasie dowiedziałem sie ze ta agencja ochrony sie rozpadła poniewaz cienko juz przedli a bylas jak pamietam duza konkurencja tez, a prezes całej firmy zwinoł ochrone, ja ju z pracowałem gdzie indziej iale na produkci
3 883 124. Sebastian_M zaraz zaraz nikt tu niepisał ze jest zbigniew z totalizatora tylko ze to tak wyglada jesli za kazdym razem kresli jakies numey i daje stawke zawsze te powiedznmy 10 i odrazu to trafia to tak to wyglada jakby pracował w totku i znał liczby które wychodza i wtedy zawsze i wygrywa, cwiem ze juz tak miał kilka razy, niewiem moze ma takie szczescia , trafiania , a moze ma skas i jakie przecieki, bo jas np gram za stawke podstawowa powiedzmy, i kresle 5/5 ilapie albo 1/5 albo 0/5 to jest dziwne a kolega zbigniew tu wygrywa co róz jakas kase i na stawce 10 krotnej, czy toniedziwne jest troche?
skąd np , wie ze w danym dniu w losowaniu wyjda te akurat liczby które skreslił ze daje odrazu stawke x10, i faktycznie zaraz i tez to trafia i wygrywa, oto mi chodziło, i zaówazyłem ze jest tu wiecej tez i takich ludzi którzy dosć czesto trafiaja jakies liczby i zawsze maja wygrane
oczywiste jest to ze ja nikomu niezadroszcze a wygrywajcie jak najwiecej, ja kiedys tez moze i wygram, kto wie,ale narazie umnie jest bardzo kiepsko z tymi wygranymi jakimiś wiekszymi, jesli cpos wpada to tylko jakies śmieszne zwroty
arczibalik73 stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
Przybyłem za późno
Dzisiaj w Teście do Mini Lotto na blogu Janosika:
3/9 na Tak.
4,9,12,14,26,31,33,36,40
1,4,26,31,41 >> wylosowane.
3/9 na Tak.
4,9,12,14,26,31,33,36,40
1,4,26,31,41 >> wylosowane.
Jedna liczba oboczna:
40.
40.
Wędrowiec , to człowiek skromny, pochylający się nad kuponem zagubionym, zdrapką i za ostani grosz zagra i wszystko odda drugiemu :Motto na dziś Zaznaczam Motto nie Lotto
Gigi D'Agostino - L' Amour Toujours
https://www.youtube.com/watch?v=zEkv80KtGrc
https://www.youtube.com/watch?v=zEkv80KtGrc
SOLEO - SŁODKO SŁODKA - OFFICIAL VIDEO
https://www.youtube.com/watch?v=wobo3Z_lfaU&list=RDHj5j_F7Iglw&index=2
https://www.youtube.com/watch?v=wobo3Z_lfaU&list=RDHj5j_F7Iglw&index=2
Błędne stwierdzenia:
Nie zagram za ostatni grosz bo nie gram w ogóle.
"Precz z TS".
Nie zagram za ostatni grosz bo nie gram w ogóle.
"Precz z TS".
Dla Zbigniewa w HD
Marlena Drozdowska & Marek Kondrat - Mydełko Fa (Teledysk) *1992*
https://www.youtube.com/watch?v=V6vO57MrSDk
Marlena Drozdowska & Marek Kondrat - Mydełko Fa (Teledysk) *1992*
https://www.youtube.com/watch?v=V6vO57MrSDk
HejkaKolejny dzień Promocji na 9w MM
Witam wszystkich
Wojtt wstawaj
Dzisiaj ostatnia noc i weekend do wtorku tak jest na pięcio brygadówce
No ja w domu od piątej ale takie dziwne godziny chyba się skończą
Nic nie wchodzi nie gram nie wygrywam gram również nie wygrywam szkoda kaski
A Lotto z Plusem do 27 czerwca hurra wygrywam się zwalniam postanowione
Idę spać zaraz chyba przemęczenie zamiast mieć białko w oku mam krew
Mulag nie przejmuj się będziesz człowiekiem TS.aa jak tu ktoś pisał w nocy że Zbigniew G Wygrywa to musi być człowiek Totalizator aa.

Zaje#iscie
Zakład kupiony w żabce na starołece w Poznaniu
Coś przeczuwałem
Kiedyś kumplowi powiedziałem żeby kupił sobie mini lotka o trafił 4 liczby,nie dałem wczoraj na profil bo zapiłem z kolegami
Tak jest po marzenia trzeba sięgnąć
Jak będzie 6 w lotto to kupuje mustanga albo chevroleta chevelle (profil)
emerytka 46 typował(a) za 20 zł w Keno na losowanie nr 912868 i trafił(a) 2500 zł
Witajcie
Boża Krówka czuli biedronka.
Czyli... Telefon oszukuje

Dzisiaj poleje porządnie na południu i na zachodzie a przed wieczorem na wschodzie.
Wędrowca
Witaj Zbigniew czarodzieju podaj jakieś pewniaki nie bądź taki ale mi się rym utworzył ha
za pół godziny śniadanie

No kurcze do góry nogami ?
waldus i reszta ekipy
8 35 75 dziś nie gram ale jutro losowanie puszczam
Zbigniew dziękuję dobry człowieku
tomii77
tylko jutro rano podam liczby na 14stą którymi zagram dziś kupuje mini bo od 3 miesięcy wto nie grałem
Zbigniew odebrałeś już wygrana ?
Co myślicie dziś o 9 39 45 59 79 ?
Czy może mi ktoś powiedzieć dlaczego moje zdjęcie morza jest do góry nogami skoro w galerii mam normalnie ?