Wpisy 3 883 068 – 3 883 169
19 czerwca 2020 01:08 → 19 czerwca 2020 05:57, 100 wpisów
Widzę
Dobre liczby
Sprawdzałem do samego rana
I rano stwierdziłem że wszystkie wejdą
No i weszły
Ale zapomniałeś z komentować. ..
Nie zapomniałem
Komentarzy było kilka
Same pozytywne
Nie po losowaniu tylko przed
Tylko w jednym stwierdzilem że nie umiesz puścić wyzszej stawki niż 10 no ale to jest prawda
Po losowaniu to se można ze sprawdziłem i ale po losowaniu ty sprawdzasz
Zbigniew kiedyś już Ciebie uczylem jak grać wyższą stawką niż 10 ale chyba wszystko zapomniałeś
po jakims czasie szef mój wezwał mnie do siebie na rozmowe, w sprawie tego miodu, dowiedział sie , ktos strzelil z ucha ze na jednym z obiektów ktos sprzedaje miód kazał mi wyczaic który to z ochroniarzy robi biznes, za jego plecami, ja mu powiedziałem ze 1 słysze o takim czyms przecierz niemogłemnm mu sie przyznac ze to ja sprzedaje ten miod,nie niewolno srac sobie w gniazdo nie, powiedziałem ok, szefie jak sie cos dowiem to dam znac, onpmi powiedzialze jestem tu dyzurnym i o wszystkim co sie dzieje mam mu meldowac, powiedziałem ok jak rozkaz to rozkaz, ja tam bylem na tym obiekcie niby jak niewiem wtyczka, on tak to chyba postrzegał nigdy nikogo niegdy nie podpierniczyłem, a koledze z pracy trzeba bylo pomóc wiec to zrobiłem wiedziałem ze kiedys ja moge potrzebowac pomocy to on mi tez moze pomoze zreszta ja mam swoje zasady tez kttórych sietrzymam, jestem tak nauczony zeby pomoc tym ktorzy tej pomocy potrzebuja, i wtedy za takie cps moglem i wyleciec nawet z pracy , ale tak to rozegrałem ze pracowałem nadal i mój przelozony nigdy sie nie dowiedział kto handlowal miodem, na obiekcie, a ja zawsze ze wszystkimi zyłem w zgodzie inigdy d;la nikogo zadna wtyka nie byłem iniejestem, a jesli chodzi o reszte kasy która domnie splywała z miodu to pszczólka wzioł polowe ,a mi powiedzial ze on juz pieniedzy niechceze juz poplacił rachunki i kasy zarobil juz trochei ze reszta za ten miod jest dlamnie, odpowiedziałem mu ze nie ze towar jest jego on zbierał ten miod i to jest dla go i ze wszystko co splynie jest dla nie, wtedy on oznajmił nmi ze niewie jak mi sie odwzdzieczyc mmi zato powiedziałem drobnostka niema sprawy,
Przed nie zdążyłem nic napisać
Idioto a pamiętasz 69 puszczone 40 1/1 na 1dnym kuponie idioto nie w w ciskaj ludzia kitu ze się nie znam ...buchachacha idiotą buchachacha
Jesteś idiotą ?
Zbigniew stawką 40 zagrałeś już po mojej szkole
Jak Ci dalem szkołę to wtedy w końcu zalapałeś jak się gra wyższa stawką niż 10 i ze szczęścia zagrałeś x 40
Idiotą
Chciałaś wszystkim pokazać że już umiesz
Jesteś idiotą ...Tyś mię nauczył
Zbigniew długo Cię uczyłem aż w końcu załapaleś
Baran
Ale mam wyrażenie że już zapomniałeś tego czego Cię uczyłem
Ty jesteś na prawdę idiotą chory psychicznie
Zbigniew ale nie martw się. Jak czegoś nie wiesz to się nie krępuj. Pytaj A ja Cię wszystkiego nauczę
Idę większego i d i o t y tu nie było niż Sebastian On mię uczył jak grać
Lubię pomagać i doradzać
Zbigniew Ciebie to trzeba uczyć nawet życia i postępowania z kobietami. Jesteś w tej materii zielony
Już nie wspomnę o wysławieniu się i kulturze
Sebastian mię uczył jag grać forsami
Forsami gratulowałem Zbigniewowi 3/3 i zeszlismy na inne tematy ale on się szybko obraża i nie potrafi porozmawiać o swoich problemach
Ma chłopak dużo problemów. Największy to sam że sobą
Sebastian bredzi tu ze mnie uczył jak grać
Forsami mam nadzieję zeże nie byłeś w wojsku że Zbigniewem bo u niego na kompanii było tak że jak było 2 w tym Zbigniew to zawsze ktoś ich wygadał co robili itd
Zbigniew musimy się kiedyś spotkać
Pogadamy o wojsku i innych sprawach
W ringu ?
A po co w ringu ? My nie walczymy w KSW
Zresztą Zbigniew to nie moja waga
Tyle pitu pitu Mulag też ma nocke..koniec przerwy jest jest jest jest jest jest jest jest praca
On 62 kg A ja troszkę wiecej
Forsami wiesz ze sebek to największy bajkomisarz
Bajkomisarz
Zbigniew A mię mówiłem że z pisownią masz na bakier ?
Nie mówiłem?
Ciebie trzeba uczyć od podstaw
Właściwie wszystkiego bo masz we wszystkim braki
Zbigniew pisali ze jesteś człowiekiem Totalizatora bo wygrywasz
Zbigniew życzę Ci samych sukcesów i dużo wygranych
Idę spać Dobrej nocy
W miejscowości Skórcz padła wygrana 272 917,20 zł w grze Mini Lotto (system na 6 liczb)
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Rybnik padła wygrana 10 000,00 zł w grze Keno
cieszyło mnie to ze mogłem pomóc koledze w potrzebie, pomimo tego ze narazałem sie ze wdrodze wpadki , moge wyleciec z hukiem z pracy,po kilku dniach jakos tak bylo ze niemielismy juz razem słuzb a ja byłem na jakiejs znów tam nocce wtedy przyjechał do mnie ten kolega przsczólka i powiedzial mi ze tu wczoraj jak cie niebyło ludzie przyniesli pieniadze za miod pytali sie o jeszcze ale on juz niemiał ani słoika, wszystko mowił ze sprzedalismy, i wtedy wreczył mi koperte,i powiedział ze ktos tu dlamnie cos zostawił, i kazał jemu to mi przekazać do rak wlasnych i powiedział ze niewolno mi tego tu otwierac w pracy tylko w dopiero wdomu,powiedziałem ok, pomyslałem co ty pszczólka kombinujesz przecierz wiem ze to ty , ale powiedziałem ok dziekuje, pamietam ze wtedy tez dał mi takiego żółtego koguta zrobionego z wosku, do dzisiaj go mam jako pamiatke,
ja miod tez sobie zostawiłem, jak tym chandlowałem,na poczatku,wiec koperte wrzuciłem do plecaka i scghowałem w swojej szafce pod kluczem rano gdy juz wrociłem do domu otworzyłem koperte, i wtedy staneły mi łzy w oczach tam byllis z podziekowanie i dokladnie 3,5tys zł i napisaneze jezeli tego nieprzyjme to niechce mnie znać ja wtedy zarabiałemm na reke 800zł a tu nagle trzymałem 4 wyplaty prawie w reku, bylem w szoku, pojakimś czasie wrociłem do bazy do szefostwa , a z kolega tylko miałem kontakt telefoniczny, z tego co wiem to kolegi zona wrociła z niemiec byli w kilka lat, i chyba po rozwodzie tez, ponownie wzieli ślub, a pamietam ze kolega przczólka z tego co wiem to grał od czasu do czasu w lotto,zadzwonil kiedys do mnie i powiedział mi ze trafił 6/6 wkoncu ,ze juz sie zwolnił z pracy, i ze w teraz z żona wyjezdzaja z stąd w okolice krakowa bo tam kupili dom, a omnie niegdy nie zapomni mowił ze tez zlikwidował wszystkie pasieki, było mu bardzo zal to robic ale zaden z jego synów a ni córka,niechce tej jego tradycji pielegnoewac, a on teraz rozpoczyna nowe zycie z ukochana jego kobieta przy boku bo tyle lat byli w rozłace, i powiedział ze bedziemy w kontakcie
niestety kontak sie urwał pozniej sie dowiedziałem w pracy ze moj kolega pszczółka wprowadzał mojich przełozonych tez w arkany przszczelarstwa pokazałnim jak byc przczezlarzem i pokochać pszczoły i pozyskiwac miód, wiem ze jeden z moich szefów silnie sie w to zangazował i chyba ma okolo 10 pasiek, ale ja po niedlugim czasie tez przeniosłem sie do inne firmy i ztym szefostwemm straciłem kontakt to samo jak i z przczółka, po jakims czasie dowiedziałem sie ze ta agencja ochrony sie rozpadła poniewaz cienko juz przedli a bylas jak pamietam duza konkurencja tez, a prezes całej firmy zwinoł ochrone, ja ju z pracowałem gdzie indziej iale na produkci
3 883 124. Sebastian_M zaraz zaraz nikt tu niepisał ze jest zbigniew z totalizatora tylko ze to tak wyglada jesli za kazdym razem kresli jakies numey i daje stawke zawsze te powiedznmy 10 i odrazu to trafia to tak to wyglada jakby pracował w totku i znał liczby które wychodza i wtedy zawsze i wygrywa, cwiem ze juz tak miał kilka razy, niewiem moze ma takie szczescia , trafiania , a moze ma skas i jakie przecieki, bo jas np gram za stawke podstawowa powiedzmy, i kresle 5/5 ilapie albo 1/5 albo 0/5 to jest dziwne a kolega zbigniew tu wygrywa co róz jakas kase i na stawce 10 krotnej, czy toniedziwne jest troche?
skąd np , wie ze w danym dniu w losowaniu wyjda te akurat liczby które skreslił ze daje odrazu stawke x10, i faktycznie zaraz i tez to trafia i wygrywa, oto mi chodziło, i zaówazyłem ze jest tu wiecej tez i takich ludzi którzy dosć czesto trafiaja jakies liczby i zawsze maja wygrane
oczywiste jest to ze ja nikomu niezadroszcze a wygrywajcie jak najwiecej, ja kiedys tez moze i wygram, kto wie,ale narazie umnie jest bardzo kiepsko z tymi wygranymi jakimiś wiekszymi, jesli cpos wpada to tylko jakies śmieszne zwroty
arczibalik73 stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
Przybyłem za późno
Dzisiaj w Teście do Mini Lotto na blogu Janosika:
3/9 na Tak.
4,9,12,14,26,31,33,36,40
1,4,26,31,41 >> wylosowane.
3/9 na Tak.
4,9,12,14,26,31,33,36,40
1,4,26,31,41 >> wylosowane.
Jedna liczba oboczna:
40.
40.
Wędrowiec , to człowiek skromny, pochylający się nad kuponem zagubionym, zdrapką i za ostani grosz zagra i wszystko odda drugiemu :Motto na dziś Zaznaczam Motto nie Lotto
Gigi D'Agostino - L' Amour Toujours
https://www.youtube.com/watch?v=zEkv80KtGrc
https://www.youtube.com/watch?v=zEkv80KtGrc
SOLEO - SŁODKO SŁODKA - OFFICIAL VIDEO
https://www.youtube.com/watch?v=wobo3Z_lfaU&list=RDHj5j_F7Iglw&index=2
https://www.youtube.com/watch?v=wobo3Z_lfaU&list=RDHj5j_F7Iglw&index=2
Błędne stwierdzenia:
Nie zagram za ostatni grosz bo nie gram w ogóle.
"Precz z TS".
Nie zagram za ostatni grosz bo nie gram w ogóle.
"Precz z TS".
Dla Zbigniewa w HD
Marlena Drozdowska & Marek Kondrat - Mydełko Fa (Teledysk) *1992*
https://www.youtube.com/watch?v=V6vO57MrSDk
Marlena Drozdowska & Marek Kondrat - Mydełko Fa (Teledysk) *1992*
https://www.youtube.com/watch?v=V6vO57MrSDk
HejkaKolejny dzień Promocji na 9w MM
Witam wszystkich
Wojtt wstawaj
Dzisiaj ostatnia noc i weekend do wtorku tak jest na pięcio brygadówce
No ja w domu od piątej ale takie dziwne godziny chyba się skończą
Nic nie wchodzi nie gram nie wygrywam gram również nie wygrywam szkoda kaski