Wpisy 3 882 468 – 3 882 567
18 czerwca 2020 19:01 → 18 czerwca 2020 20:48, 100 wpisów
U mnie zjedzony
3 882 453. Gosia__77 piszesz ze meble to juz teraz graty, ze lepiej tylko komoda i szafa, no ja np preferuje bardziej meble bo raz ze sa fajniejsze i wiecej do nich w chodzi jak tylko szafa i komoda, dla mnie taki zestaw tylko szafy i komody to tak zbyt spartanski i taki biedny, niema to jak porządny segmencik pokojowy, no ale każdy lubi to co lubi nie
3 882 463. Sebastian_M no tak bo od tych elementów do skladania az sie goraco udziela
Wkrety i wszystko jest w meblach pakowanych ,skrecasz kluczykiem prawie wszystko
seba taka tandeta
W wa-wa są dzielnice co ludzie piękne meble wystawiają za darmo
tylko trzeba wiedzieć w jakie dni i gdzie
szkoda pieniędzy na te chińszczyzny
W wa-wa są dzielnice co ludzie piękne meble wystawiają za darmo
tylko trzeba wiedzieć w jakie dni i gdzie
szkoda pieniędzy na te chińszczyzny
Kiedyś kupiłem zaokrąglone meble z drzwiczkami i się śmiali a teraz na nich kurz się nie trzyma
Jak minął 15 tak szlag trafił profil i idzie jak ujem w starą pannę
20.00 godzina już spaćchodze ok 23.00 do 24.00 ale człowiek ubezwłasnowolniony
Cześć
Kto głosuje na Trzaskowskiego ?
Kto głosuje na Trzaskowskiego ? 

Czy ludzie chcą mieć biedę ? Pomyłka.Duda !!!
Głosujcie na Dudę !!!
Tą dziewczynę spotkałem jak jechałem z pracy w piątek, ba na górce zawróciłem i zrobiłem jej zdjęcie. Ale była ochota, by poznać.
Pasko... Nie rozwalaj systemu
Wczoraj oglądałem debate
Dla mnie Jakubiak i Tanajno
Mówili wiele ciekawych mądrych rzeczy ale widać że pytania pod lgbt i związku ułożone a to z 1 komunia święta to podłożenie ślepej kury Trzaskowskiemu...
Wczoraj oglądałem debate
Dla mnie Jakubiak i Tanajno
Mówili wiele ciekawych mądrych rzeczy ale widać że pytania pod lgbt i związku ułożone a to z 1 komunia święta to podłożenie ślepej kury Trzaskowskiemu...
Media lansują tylko dwóch kandydatów widać jakie są stronicze te z TVP i te prywatne TVN i inne jedno i drudzy sobie sobie warci wystarczy że się tego na oglądasz i plecie się jak te telewizję
Widać że prą ba jedna turę z Pisu tv.. 1, 2 info.. Ale lipa... Zbyt duuuzo drobnychkadziorow
Zazwyczaj Browar pije na powietrzu 15 do 20 minut... 7 volt a dziś spokojnie w domku i jeszcze będzie
Kurna niech mi ktoś wytłumaczy tą durną decyzję z tym późniejszym losowaniem i czy gdzieś w Europie też tak późno losują, może Pasko coś wie
może to kwestia jakaś techniczna, z tymi kanałami telewizyjnymi, pomijam fakt że był czas losowania w głównych kanałach tv
jak tak bedziemy się przesuwać w tych kanałach to już niedaleko do TV Trwam
ciekawe a na którym programie dziś losowanie można obejrzeć jak mam cyfre+to który to kanał numerycznie
Pomyliłam się dzisiaj,system mini kosztuje 9 zł na 6 liczb,a a myślałam,że 6 zł....
Magda
Magda szalejesz dalej
A zwroty?
Dot
Zb
To osiol
Może wyczymie
Zb
A o 5 codzień
Ja...
Kondzio to 20 21
wstaje