Wpisy 3 882 320 – 3 882 419
18 czerwca 2020 15:23 → 18 czerwca 2020 18:31, 100 wpisów
Przecież wyniki są od dawna na stronie
Witam wszystkich
Zauwazyliscie ze na tej nowej stronie lotto, w zakładce wygrane w zdrapkach, nie jest napisane w jakiej zdrapce padła wygrana? Tylko jest podana kwota i ze w zdrapkach, albo ja jestem slepy i nie widze zeby byla podana nazwa zdrapki
Zauwazyliscie ze na tej nowej stronie lotto, w zakładce wygrane w zdrapkach, nie jest napisane w jakiej zdrapce padła wygrana? Tylko jest podana kwota i ze w zdrapkach, albo ja jestem slepy i nie widze zeby byla podana nazwa zdrapki
Zgrywus żarty sobie robisz przecież są do góry na stronie jak zawsze
Może masz zepsuty laptop czy na bym tam piszesz ?
Czym miałam napisać nie poprawiajcie mnie bo w kompleksy wpadnę
A
Może nikt nie wygrał ?nie wygrał przecież Zbigniew trójkę miał stawka razy dziesięć kabaretowo jak zawsze
Nie mogę pisać Internet mi ucieka do potem idę nad morze teraz
3 882 312. RYCHFER 2020-06-18 (14:51) Suwałki
Sam robi błędy,a kogoś poprawia,słowo internet piszemy w liczbie pojedynczej,nie piszemy w internetach
Sam robi błędy,a kogoś poprawia,słowo internet piszemy w liczbie pojedynczej,nie piszemy w internetach
Ale wypompowany jestem...
Te pary z maszyny nie głupie są...
2 parki to 5 zł fakt też ciężko trafić ale jedna trafiając jest łatwiej druga trafić niż kolejnych kilka i liczyć na większą kaske
Te pary z maszyny nie głupie są...
2 parki to 5 zł fakt też ciężko trafić ale jedna trafiając jest łatwiej druga trafić niż kolejnych kilka i liczyć na większą kaske
To nie strona o ortografii,panie RYCHFER.
Jak pan taki mądry to podaj pan dobre liczby do multi multi.
Najlepiej 5.
Jak pan taki mądry to podaj pan dobre liczby do multi multi.
Najlepiej 5.
Arczi sobie nie pozwoli w kaszę dmuchać.
Zaraz by był wykład na pół strony.
RYCHFER by wszedł na minę.
Zaraz by był wykład na pół strony.
RYCHFER by wszedł na minę.
@ magda sam popelniam bledy I jak ktos mnie poprawia to sie nie obrazm. Lap liczby : 5,12,19,28,61.
Walduś:
1 zakład dużego,
1 zakład mini ,system 6 liczb,
1 zakład mini -zwykły oraz kilka multików wyślę.
1 zakład dużego,
1 zakład mini ,system 6 liczb,
1 zakład mini -zwykły oraz kilka multików wyślę.
Poczekam jeszcze ze 30 min może dadzą komunikat o wygranych z czternastej
Walduś ja Ci podam komunikat:
o 14 na multipasko wygrał 3/3x stawka 10 nijaki Zbigniew q.
o 14 na multipasko wygrał 3/3x stawka 10 nijaki Zbigniew q.
Juventus - Napoli ...Pobeczałem się ...JP ale sport jest piękny
U mnie leje i grzmi
Gosia
Wojt
Wojt
Cisza tu, pa
WITAJCIE
widzieliscie juz jak ts spieprzył strone głowna lotto pl, usunoł pewne tez informacje które byly bardzo przydatne dla sprawdzenia pewnych liczb
3 882 402. Wojtt marian303
teraz ta strona lotto mimo swojej nowej szaty wyglada gorzej niż żle, do wczoraj była jeszcze ok , dzisiaj to jest jeden wielki szajs według mnie, teraz poytrzebne informacje do gier trzeba szukac do po innnych stronkach
duzo poswieca sie grze przez aplikacje telefoniczne i online, i nznikły przydatne tez informacje
niby idziemy krok do przodu a tak naprawde strona cofa sie o krok do tyłu do średniowiecza