Wpisy 3 882 068 – 3 882 167
18 czerwca 2020 11:39 → 18 czerwca 2020 13:46, 100 wpisów
Magda zbiór truskawek to już się powoli kończy
Walduś i ty myślisz że jak zacznę zbierać szparagi truskawki i ogórki to nie będę musiał już grać że ty tyle zarobię że nawet Odłożę sobie ?
Walduś moje koszty miesięczne wynoszą 6000 zł czyli 6000 zł jak zarobię to jestem na 0 czy ja na tych szparagach truskawkach czy ogórkach zarobię więcej jak 6000 zł bo ja też muszę coś jeść ubrać się i troszkę odłożyć
Walduś chciałem iść na produkcję ale więcej jak 5000 zł nie dostanę a tak jak ci piszę moje koszty wynoszą 6000 zł czyli bym musiał co miesiąc 1000 zł i jeszcze pożyczać od kogoś żeby wyjść na zero A gdzie jedzenie ubranie i inne przyjemności ?
Magda ty jedziesz za granicę ?
Uważam że najlepiej jest w Polsce a nie gdzieś za granicą gdzie człowieka nie zawsze szanują i pracujesz jak w kieracie i tylko się przyglądają czy dobrze pracujesz czy odpoczywasz
Magda jak nie pracowałeś za granicą to jedź spróbuj sobie jak tam się pracuje i jak to wszystko pięknie wygląda i wtedy porozmawiamy
Walduś Ile zarobię bo to jest pytanie Ile zarobię
Albo ile tego zarobku Odłożę jeszcze raz ci pisze 6 zł To są moje wydatki tutaj w Polsce więc jeżeli zarobię nawet 10 000 zł to 6000 muszę tutaj wysłać i zostaje mi tylko 4000 zł A gdzie jedzenie ubranie i mieszkanie
Pewniak Domini to liczba 35
sebastian bajkopisarz pamiętasz jak płaciłeś pracownikom 8000
Zbigniew pomyliłeś się pisałem 10 000 a nie 8000 ciągle się mylisz nie masz pamięci masz chyba Alzheimera
Czyli nie ma firmy z tego wyszło czy w nas macie za idiotów tak tak
3 882 093. Sebastian_M 2020-06-18 (11:48) Atakujemy Mini Lotto !!!
Zbigniew pomyliłeś się pisałem 10 000 a nie 8000 ciągle się mylisz nie masz pamięci masz chyba Alzheimera
idioto pisałeś 8000
idioto pisałeś 8000
Walduś bo ja jestem wymagający i to jest pozytyw
Śniły mi się liczby dzisiaj do mini ....ale większość padła we wczorajszym losowaniu.
Mulag A gdzie pisali że na Magna Madagaskarze są takie duże koszty?
Magda staraj się o sny przyszłościowe a nie wsteczne
Snil mnie sie byly wikary...przyszedl przed okno i mowi Tomaszu czas na modlitwe....
Ta młodzież ma teraz takie wymagania,że się byle czym nie zadowoli.Wszystko oryginalne musi być.
Tyle tego pitu kitu drutu śrutu idę w pole zbierać pieniądze nie ma pracy nie ma łubianek nie ma
Mam firmę ale szukam pracy mam firmę ale zbieram na komputer tyle w temacie nie ma pracy
Jak tego dokonałeś ludzie firmy mają i składają na komputer a ty tak kupiłeś no nie możliwe jest
Magda ty masz brata?
Mulag popacz ja nigdzie nie pracuje a pieniądze mama ci co mają firmy kasy nie mają
Magda załatwisz mi tą pracę u swojego brata ?
Mulag z tym madagaskarem to ci się udało

W Warszawie jest taka ulewa

Hej
wczoraj ktoś pytał o cenę bób w Biedrze za 500 g 17,99 zł
wczoraj ktoś pytał o cenę bób w Biedrze za 500 g 17,99 zł
Multi
U mnie 10 zł
Na bazarku A nie jakiejś biedrze
Kupuję u Polaków A nie w zagranicznych sklepach
to kupuj ile wlezie i ile uniesiesz
też kupujesz jak prezydent na targu
żona "kRóla Europy "też kupuje na bazarze
masz rację
a my biedacy w biedrach i lidlach musimy utrzymywać rynek
a my biedacy w biedrach i lidlach musimy utrzymywać rynek
[Champion] AlexanderRuiz: Emi, jest opinia prawna w sprawie Twojego zenujacego wpisu.
no (2020-06-18 10:21:28) [Champion] AlexanderRuiz: Chodzi o naczelnego d.. ka na...
Muszę się trochę pośmiać.
no (2020-06-18 10:21:28) [Champion] AlexanderRuiz: Chodzi o naczelnego d.. ka na...
Muszę się trochę pośmiać.
Watykanista w akcji.
Przed chwilą padło 11 x 431,90 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
Osa wstawaj
Zaraz losowanie a ja niegram dałem sobie na wstrzymanie i tak jest z tego g...o