Wpisy 3 881 933 – 3 882 032
18 czerwca 2020 10:24 → 18 czerwca 2020 11:07, 100 wpisów
Wędrowca
A granie 10/10 ?
A granie 10/10 ?
Desperados
TS stosuje chytre sztuczki aby pewne układy liczb były losowane raz na 50 lat.
Ten układ liczbowy nigdy nie został wylosowany.
20,30,60,70,80.
Ten układ liczbowy nigdy nie został wylosowany.
20,30,60,70,80.
Jagawisia a ja mam czasami chęć na grę 10/10 i powiem Ci że to się opłaci
Mulag chcesz mu kupić żyletki ?
Sebuś jak gram 4-6 to zawsze coś wygram a 10/10 to raz do roku 7/10
10/10 --> wystarczy popatrzeć na tabele wygranych ile razy takie kuriozum liczbowe zostało wylosowane.
Mulag będziesz głodował ?
Mulag to co w końcu będziesz robił ?
Mulag już głosowałeś ?
Przecież wybory dopiero 28 czerwca
Przecież wybory dopiero 28 czerwca
Tak Mulag lubi łakocie
Mulag na kogo głosowałeś ?
Magda gdzie ?
Mulag przy takiej ilości ciastek które zjadasz jedno więcej czy jedno mniej to nawet tego nie zauważysz
Za godzinę zaczną powstawać burze.
Magda Walduś przywiózł Ci tego kotka czy się zastanawia ?
Mulaj jak cukier to trzcinowy
Już są 2 burze.
A najlepiej miód
Mulag to Tobie miał przywieźć kota ?
Miód to nie bajka
Mulag patrz jakiego masz pracowitego kolegę
Mulag a kiedy Magda coś napisała ?
Słuchajcie podałem już Trzon ?
Jak nie to taki jest
Trzon
36,48,62,66,69
Trzon
36,48,62,66,69
Wojtt
Wojtt
Wojtt dziś mam zlecenia składania mebli
Ja będę głosowała na A.Dudę uważam że to jest najmniejsze zło Ja nie biorę 500 plus ,ale jestem szczęśliwa że dzieci te pieniądze mają Moja sąsiadka która wychowuje sama córkę miała dylemat czy dać dziecku na loda czy kupić chleb Słyszałam rozmowę , wróciłam z płaczem do domu Kupiłam lody zaprosiłam na kawę sąsiadkę a przy okazji i jej córka zjadła lody Jest wiele przykładów jak w Polse dzieci głodowały wiem bo mąż pracuje w szkole Nie zgadzam sie ze wszystkim z PiS ALE TO JEST JAK JUŻ PISAŁAM NAJMIEJSZE ZŁO I COŚ ROBIĄ ,STARAJĄ SIĘ
Jagawisia
Jagawisia bardzo mądrze
Ja też pójdę na wybory i zagłosuję na obecnego prezydenta ponieważ za jego kadencji w końcu w Polsce zaczyna się coś dziać na dobre dla Polski.
Też uważam że popełnia błędy ale kto ich nie popełnia. Tych błędów jest jednak mało i nie widzę w tym momencie innego kandydata na to stanowisko
Też uważam że popełnia błędy ale kto ich nie popełnia. Tych błędów jest jednak mało i nie widzę w tym momencie innego kandydata na to stanowisko
Uważam też i wszystko na to wskazuje że gdyby do tej pory rządziła poprzednia ekipa to Polska leciała by w dół jak F16 bez pilota
Niestety taka jest prawda i wcale mnie to nie cieszy
Z pewnością a takich ludzi jest miliony strach w oczach po słowach po jego człowieka nie ma pieniędzy i nie będzie i nie było ale było dla swoich nie ma porównania co było wcześniej zwykły Kowalski odczuł zasiłek pogrzebowy zmniejszony w dół o 2 tys rodzina tak ważna że pomogli zwiększając Wat na ubranka na 23 czy słowa polska to nienormalność trudno było to zapomnieć dla tego ludzie to pomiętaja celowo na pisałem mało literą
Córka mi opowiadała jak w małej miejscowości serwowana na śniadanie uczniom bułki i chłopczyk schował bułkę do plecaka ,córka zapytała a ty nie jest a Krzysiu odpowiedział nie ,moja sistra tez jest głodna zaniosę do domu
I jak słyszę takie wypowiedzi że ktoś zagłosuje na tego z brodą czy z wąsem to od razu widać że dana osoba abo robi sobie z tego jaja albo nie wie gdzie żyje
Witam. Czy ktoś może znaleźć mi takie 8 liczb w Multi Multi aby dawało najwięcej 5 w 8 i 6 w 8.
Mulag a ja uważam że wszystkim ludziom niech żyje się jak najlepiej
Mulag zapraszam do mnie do pracy
Przez 2 tygodnie zarobisz u mnie 5000 zł na rękę
Będziesz miał na truskawki
Przyjedziesz ?
Mulag ,cieżko pracuję i tyle ile mi potrzeba mam kasy ,ale jak wygram to rozdam , taka jestem jestem koziorożcem z pozoru oschła ale pracowita i o wielkim sercu
Mulag Ty i tak dobrze wyglądasz