Wpisy 388 180 – 388 279
10 lipca 2011 15:59 → 10 lipca 2011 17:10, 100 wpisów
Masoni do komory!!!
Tusk to Zyd spod Belchatowa.
W Warszawie pada więc w ramach małego wolnego czasu wszedłem na czat. Pomyslę co by obstawić na 22:15
Wrażliwość fajna sprawa, ale w dzisiejszych czasach często niestety przeszkadza...
W temacie wiadomości możecie poczytać o najlepszych układach lipca 3/3. Jest ich 21 szt może coś dobierzecie sobie.
jac11, sam smierdzisz, pedofilu.
Pedofile, do komory gazowej.
Pedofile, do komory gazowej.
Panie Darku nie żebym namawiał do zmiany
Po prostu sam jestem wrażliwy to wiem jak jest 
Po prostu sam jestem wrażliwy to wiem jak jest 
jac11 znalazłeś wybrałeś sobie coś potrzeba Ci czegoś jeszcze może inne układy ?
dziś dla picu zatypowałam 10/10 ale jej nie puszczam,,,taka dla jaj zatypowana
Gała zatypowałam po kolei jak leci hihih nie puszczam tak ..tak dla jaj ta 10tka w profilu.....a strajk przez burze..do 20;00 w sumie czynne ale boje sie ze jak byla burza to maszyna nawaliła
Gała musze sama kolekture otworzyć u siebie bo mam stanowczo za daleko no
deki ja bym dziś jak bym miala grać to bym stawiała dalej na 7.5.75
no chce wygrać zeby było coś wiecej niz kolekturka...tylko na przeciwko jest maly sklepik i mi troche nie pasi
deki pamietasz jak podawałem 5 / 2,20,21,27, 79popatrz co robiła ta pierwsza 4 w tym tygodniu

Kumulacja € 185 000 000 w Euromillions! Szczegóły
Zaczynam chyba wariować już...
Czytałam, że Darek sugerował zamianę 75 na 57, potem, że Andro się złości, bo 75 nie padło. Darek: " a mówiłem, ale ty mnie nie słuchasz" ...
Tyle, że według mnie 57 tez nie padło. Ani 57, ani 75.
Czy ja mam jakieś inne losowania niż Wy?
Czy całkiem już oszalałam...
Dzień dobry!
Czytałam, że Darek sugerował zamianę 75 na 57, potem, że Andro się złości, bo 75 nie padło. Darek: " a mówiłem, ale ty mnie nie słuchasz" ...
Tyle, że według mnie 57 tez nie padło. Ani 57, ani 75.
Czy ja mam jakieś inne losowania niż Wy?
Czy całkiem już oszalałam...Dzień dobry!

pozytywka 

nikt sie nie złościł tylko wyniki były długo z 22;15 i mogło sie tak zdawać ze 57 była
ale fakt nie było 57 o 14stej

nikt sie nie złościł tylko wyniki były długo z 22;15 i mogło sie tak zdawać ze 57 była
ale fakt nie było 57 o 14stej
Andro
a, no to ok, bo ja już zgłupiałam 
Ja słabo o 14, jakaś drobnica tylko. Gratki wygranym
a, no to ok, bo ja już zgłupiałam 
Ja słabo o 14, jakaś drobnica tylko. Gratki wygranym

A teraz pada i szczerze mówiąc - nie chce mi się iść do kol. <wstyd>
Z domu jeden przystanek autobusem.
A w pracy dosłownie przez ścianę
A w pracy dosłownie przez ścianę

pozytywka ja często jak jest burza to u mnie psuje sie maszyna..mam do kol tak 1,9km i jak sie okazuje na miejścu ze nie działa maszyna..to mam ochotę.......krzyknąć...no mam czas do 20;00 bo pozniej zamykają
U mnie do 22, poczekam jeszcze, może przestanie padać 
A maszyny u nas się wieszają ciągle ostatnio, niezależnie od pogody. Znaczy te nowe, wymienione.

A maszyny u nas się wieszają ciągle ostatnio, niezależnie od pogody. Znaczy te nowe, wymienione.
ja sie zawsze poźniej boje ze wejdą cyferki jak ja nie będe miała puszczonych

I słusznie, że sie boisz, niejednokrotnie tu ktoś mówił, że jak nie puścił to weszło wszystko 
Dekuś

Dekuś

pa!