Wpisy 3 881 333 – 3 881 432
17 czerwca 2020 23:25 → 17 czerwca 2020 23:52, 100 wpisów
arczibalik73: wszystko zależy od punktu widzenia .... każdy chory wie, że zdrowie jest najważniejsze
Czytam te niektóre wpisy takie bezsensowne nawet się nie będę w dyskusję polityczną wdawał
Nasz premier w czsie epidemii dał swoim ludziom 419mln nagrody,co trzeba kazdy grosz liczyć,na pierwszej stronie Super Expresu było dzisiaj.Ale fakty są faktami
3 881 333. Pasko tak tak to prawda aw polityce to tylko cyrk jest cały czas, tam sie nic niedzieje dobrego,
3 881 338. Mulag
Mulag-jak świniak bo go ostatnio nie pokazujesz
3 881 341. Andreas3864 zjedzony chyba juz
Zawsze sa pozytywniejsze porównania,rozwazania
dokładnie zdrowie jest najwazniejsze nie zaden dom czy samochód czy worek pieniedzy a tylko zdrowie bez tego ani rusz
Wszystko jest potrzebne w granicach zdrowego rozsadku
Mulag jutro zadzwonie..napisz które zmiany na mesie..Narazie..Szaryat..
Doczekasz się inflacja rośnie za kilka lat będziesz miał te swoje miliony opłacisz media i zostanie na papu ale będziesz milionerem z wielu z nas
359, tak, ale jeśli komuś doskwiera ból fizyczny, to co odczuwa.Gorzej jest z głupotą, bo ona nie boli.
jesli bedziesz miał zdrowie wtedy mozesz wszystko , gdy stracisz zdrowie tracisz wszystko co masz min, prace tez
Dziś będę miły dla Wszystkich. Sebuś Skarbie oć, sprzedam Ci wirusa
3 881 369. GABRIEL
Forsami no to jest dobre pytanie ile jest warta strona z Trolami, a ile bez Troli... czy Trole bardzo obniżają jej wartość, a może podwyższają?
3 881 374. GABRIEL wooow
3 881 382. GABRIEL a gdzie takie trole sprzedają
387, no to ich miałeś od liku, a jeszcze ilu ich masz ? Nazwanie kogoś zbokiem, naczelnym d...i dzisiaj inny przydomek.Czy to nie trolle?
no ja też się dziwię, że tyle tej dopłaty na kulturę, a ciągle tej kultury brakuje
Jaka ta kultura i na co te pieniądze idą można się było przekonać
3 881 391. GABRIEL dziobiesz
Zapytaj Pasko, kto w tym miesiącu przeczytał jedna książkę? Czy był w bibliotece?
Kupiłem sobie ostatnio papier toaletowy z komiksami Świetna lektura
Pasko ? Szkoda, że nie masz takiej możliwości by sprawdzić IQ zakładającego konto ale mnie wystarczy wysokie IP
3 881 402. Rturowski o jaka ksiazke CI chodzi, ja wz yciu duzo ksiazek przeczytałem np, lubie czyrtac i woole czytać ksiazki ja sejm ogladac
Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko
Generalnie My tu wszyscy to tacy wychowani na zaczarowanym ołówku bo dużo kreślimy