Wpisy 3 881 320 – 3 881 419
17 czerwca 2020 23:17 → 17 czerwca 2020 23:49, 100 wpisów
3 881 303. Gosia__77 2020-06-17 (23:05) Nowy Rok Na Bogato z TS
Hołownia mówił że jego 3 letnia córka już wie co dobre dla Polski,
czyli co powiedział jaką jego córka 3 letnia ma wizje tego krajui jaki patent tacie podsuneła
Hołownia mówił że jego 3 letnia córka już wie co dobre dla Polski,
czyli co powiedział jaką jego córka 3 letnia ma wizje tego krajui jaki patent tacie podsuneła
Pasko nie chce mi się tego szukać ale powiem jedno. Masz tu pięknego trola.
sebastian jesli jestes napisz prosze czy w sejmie na dachu dalej posłowie trzymaja pasieki z przczołami,
Admin-wszystko okey,tylko za poprzednich rzadów takiego skoku na kase nie było jak teraz,ciekawe czy te 100ton złota co sprowadzili jest jeszcze.Jedni mają klepac biede mówimy o prywaciarzach,a spółki skarbu panstwa pracują cały czas i widzimy co jest.Niewspomne o biedzie emerytów i rencistów.Tematy zastepcze,straszenie ludzi,niewiemy jak wygląda budzet Panstwa.Jak sie Naród nie obudzi to w Polsce za chwile bedzie Białoruś.
Andreas3864: na pewno masz większy ogląd. Ja tak naprawdę stoję bardzo z boku polityki i nie do końca wiem co się tam dzieje.
Nie oglądałem debaty , uciekam bo tutaj wkrada się debata , a ona jest dla mądrych ludzi.
3 881 308. Pasko no tak jak,sie mna taka prace to fajnie jest bez wzgledu na to gdzie sie ja wykonuje czy tu w polsce czy usa i wazne ze ta praca sprawia radosc i daje spełnia pewne oczekiwania tez i finansowe, gorzej jak sie tego niema,
3 881 330. Marian30 spoko jest, trole sa wszedzie w rzadzie ich najwiecej siedzi
arczibalik73: wszystko zależy od punktu widzenia .... każdy chory wie, że zdrowie jest najważniejsze
Czytam te niektóre wpisy takie bezsensowne nawet się nie będę w dyskusję polityczną wdawał
Nasz premier w czsie epidemii dał swoim ludziom 419mln nagrody,co trzeba kazdy grosz liczyć,na pierwszej stronie Super Expresu było dzisiaj.Ale fakty są faktami
3 881 333. Pasko tak tak to prawda aw polityce to tylko cyrk jest cały czas, tam sie nic niedzieje dobrego,
3 881 338. Mulag
Mulag-jak świniak bo go ostatnio nie pokazujesz
3 881 341. Andreas3864 zjedzony chyba juz
Zawsze sa pozytywniejsze porównania,rozwazania
dokładnie zdrowie jest najwazniejsze nie zaden dom czy samochód czy worek pieniedzy a tylko zdrowie bez tego ani rusz
Wszystko jest potrzebne w granicach zdrowego rozsadku
Mulag jutro zadzwonie..napisz które zmiany na mesie..Narazie..Szaryat..
Doczekasz się inflacja rośnie za kilka lat będziesz miał te swoje miliony opłacisz media i zostanie na papu ale będziesz milionerem z wielu z nas
359, tak, ale jeśli komuś doskwiera ból fizyczny, to co odczuwa.Gorzej jest z głupotą, bo ona nie boli.
jesli bedziesz miał zdrowie wtedy mozesz wszystko , gdy stracisz zdrowie tracisz wszystko co masz min, prace tez
Dziś będę miły dla Wszystkich. Sebuś Skarbie oć, sprzedam Ci wirusa
3 881 369. GABRIEL
Forsami no to jest dobre pytanie ile jest warta strona z Trolami, a ile bez Troli... czy Trole bardzo obniżają jej wartość, a może podwyższają?
3 881 374. GABRIEL wooow
3 881 382. GABRIEL a gdzie takie trole sprzedają
387, no to ich miałeś od liku, a jeszcze ilu ich masz ? Nazwanie kogoś zbokiem, naczelnym d...i dzisiaj inny przydomek.Czy to nie trolle?
no ja też się dziwię, że tyle tej dopłaty na kulturę, a ciągle tej kultury brakuje
Jaka ta kultura i na co te pieniądze idą można się było przekonać
3 881 391. GABRIEL dziobiesz
Zapytaj Pasko, kto w tym miesiącu przeczytał jedna książkę? Czy był w bibliotece?
Kupiłem sobie ostatnio papier toaletowy z komiksami Świetna lektura
Pasko ? Szkoda, że nie masz takiej możliwości by sprawdzić IQ zakładającego konto ale mnie wystarczy wysokie IP
3 881 402. Rturowski o jaka ksiazke CI chodzi, ja wz yciu duzo ksiazek przeczytałem np, lubie czyrtac i woole czytać ksiazki ja sejm ogladac