Wpisy 3 881 268 – 3 881 367
17 czerwca 2020 22:36 → 17 czerwca 2020 23:33, 100 wpisów
3 881 251. 16tomash03 na zadnego najlepiej
Wiem, ja kupię, z tego który drukowanymi napisał BUB , a on właściwie nie robi błędów.
3 881 276. Marian30 według mnie obecny nadal pozostanie i nic te wybory niedadza , głosujcie na kocho chcecie ja nie głosuje na zadnego
na kogo chcecie, miało być
ja juz napisałem swoje zdanie ja nikomu z nich nie ufam i niewierze ze w dobra zmiane dopóki cały rzad nie poda sie do dymisji,nie bedzie dobrze i nic tu sie niezmieni dopóki nie bedzie wspołpracy i tzw jednosci
jednosci głosu
W Polsce nigdy nie będzie jedności.Polska już jest podzielona
3 881 276. Marian303 jesli miałbym glosowac to tylko na obecnego prezydenta bo zadnego innego na tym stanowisku nie widze,
Arczi rozumiem Cię ja pójdę za głosować na obecnego prezydenta. Dlatego żeby ten trzaskowski dostał się do koryta
Prawdopodobnie każdy glodujacy przed głosowaniem musi odpowiedzieć na 5 pytań
trzaskowski najpierw niech zrobi to co obiecywał warszawiakom gdy startował do wyborów samorzadowych, słyszałem ze nic nie zrobil bo powiedział ze niepotrafi, o tym musisz porozmawiać szybciej z sebastianem on wie wiecej odemnie na ten temat bo to jego prezydent, z jego miasta
3 881 294. Rturowski omnie rzad niedbaa ni prezydent, wiec i ja niedbam o rzad i prezydenta dlamnie to jest obojetne kto bedzie na danym stołu ja sie nieicze tu jako obywatel juz od 8 lat, jestem tylko w statstyce posredniaka inigdzie wiecej
Właśnie miałem pisać arczi do Sebastiana żeby przejeżdżając zrobił fotki tej strefy relaksu za milion zł. Tej pięknej inwestycji trzaskowskiego przy ruchliwej ullicy
Jedynymi wadami Trzaskowskiego sa:
inteligencja,
znajomość języków obcych,
aparycja,
prawomocnośc
odpowiedzialność i wysoką kultura osobista.
Ten, kto widzi w nim zł, jest , czytaj pkt 2
inteligencja,
znajomość języków obcych,
aparycja,
prawomocnośc
odpowiedzialność i wysoką kultura osobista.
Ten, kto widzi w nim zł, jest , czytaj pkt 2

mi z rzadu ani z zadnej instytucji nikt nigdy niepomógł i nic nikt dlamnie niezrobił dlatego ja robie to samo w ich kierunku, nie czuje sie juz obywatelem tego kraju , pomimo ze tu mieszkam od urodzenia, wszystkie te rzady sa do bani kto by niebył tylko duzo obiecuje a nic z tegpo nie robi , tak samo prezydenci i burmistrzowi danych miast, wszyscy dmuchaja w jedna trabke
ja tam lubiłem czasem pooglądać "Mam Talent" ... może by tak na Hołownię ?
Hołownia mówił że jego 3 letnia córka już wie co dobre dla Polski
Pasko, masz rację, on był moim pewniakiem do pewnego momentu.
każdy tylko zmiany zmiany zmiany ... a mi się dobrze żyje w Polsce. Emigracja z Polski w ogóle nie wchodzi w grę. Dla mnie w tym kraju fajnie się żyje
Pasko, tak, trzeba czuć się obywatelem. Ten, kto unika wyborów, niech nie zabiera głosu.
no tylko fakt, że np. jeśli chodzi o pracę w moim zawodzie to specjalnie nie ma znaczenia czy będę w Rzeszowie, czy wyjadę do USA, bo pracować można zdalnie dla dowolnej firmy na świecie z dowolnego miejsca gdzie dobrze działa Internet
tak więc na dzień dzisiejszy Internet w Rzeszowie działa dobrze i tu mi dobrze
ja nikomu nie odradzam i isc i głosowac, zagłosujcie na kogo chcecie, ja nie ide i bynajmniej masm czyste sumienie, niechodze na wybory od kilku lat juz iniewazne czy to jest prezydent miasta czy kraju i czy radni, do wyborów regionalnych i mam spokoj, dlatego niewypowiadam sie na temat jakiego kolwiek kandydata
Ci, którzy nie zamierzają wracać do kraju , nie powinni mieć prawa do wyborów.Ubezlasnowolnieni i psychiczni też .
Trzy razy się do mnie przywala i zaraz ja dostane bana jak mu pojadę ...
a kazdy inny moze głosowac na kogokolwiek nawet na belzebuba,, mnie toio nieinteresuje, kto bedzie ja chce tylkojednego aby było dobrze, a z tego co widze nie bedzie dobrze, pan trzaskowski chce zwiazkow homoseksualnych , i powiedział ze on jak bedzie prezydentem to on to zalegalizuje, i juz umnie jest spalony, po całej lini, moze on sie pierwszy hajtnie z sasiadem,
3 881 311. Rturowski zgadzam sie z tym co napisałes
3 881 303. Gosia__77 2020-06-17 (23:05) Nowy Rok Na Bogato z TS
Hołownia mówił że jego 3 letnia córka już wie co dobre dla Polski,
czyli co powiedział jaką jego córka 3 letnia ma wizje tego krajui jaki patent tacie podsuneła
Hołownia mówił że jego 3 letnia córka już wie co dobre dla Polski,
czyli co powiedział jaką jego córka 3 letnia ma wizje tego krajui jaki patent tacie podsuneła
Pasko nie chce mi się tego szukać ale powiem jedno. Masz tu pięknego trola.
sebastian jesli jestes napisz prosze czy w sejmie na dachu dalej posłowie trzymaja pasieki z przczołami,
Admin-wszystko okey,tylko za poprzednich rzadów takiego skoku na kase nie było jak teraz,ciekawe czy te 100ton złota co sprowadzili jest jeszcze.Jedni mają klepac biede mówimy o prywaciarzach,a spółki skarbu panstwa pracują cały czas i widzimy co jest.Niewspomne o biedzie emerytów i rencistów.Tematy zastepcze,straszenie ludzi,niewiemy jak wygląda budzet Panstwa.Jak sie Naród nie obudzi to w Polsce za chwile bedzie Białoruś.
Andreas3864: na pewno masz większy ogląd. Ja tak naprawdę stoję bardzo z boku polityki i nie do końca wiem co się tam dzieje.
Nie oglądałem debaty , uciekam bo tutaj wkrada się debata , a ona jest dla mądrych ludzi.
3 881 308. Pasko no tak jak,sie mna taka prace to fajnie jest bez wzgledu na to gdzie sie ja wykonuje czy tu w polsce czy usa i wazne ze ta praca sprawia radosc i daje spełnia pewne oczekiwania tez i finansowe, gorzej jak sie tego niema,
3 881 330. Marian30 spoko jest, trole sa wszedzie w rzadzie ich najwiecej siedzi
arczibalik73: wszystko zależy od punktu widzenia .... każdy chory wie, że zdrowie jest najważniejsze
Czytam te niektóre wpisy takie bezsensowne nawet się nie będę w dyskusję polityczną wdawał
Nasz premier w czsie epidemii dał swoim ludziom 419mln nagrody,co trzeba kazdy grosz liczyć,na pierwszej stronie Super Expresu było dzisiaj.Ale fakty są faktami
3 881 333. Pasko tak tak to prawda aw polityce to tylko cyrk jest cały czas, tam sie nic niedzieje dobrego,
3 881 338. Mulag
Mulag-jak świniak bo go ostatnio nie pokazujesz
3 881 341. Andreas3864 zjedzony chyba juz
Zawsze sa pozytywniejsze porównania,rozwazania
dokładnie zdrowie jest najwazniejsze nie zaden dom czy samochód czy worek pieniedzy a tylko zdrowie bez tego ani rusz
Wszystko jest potrzebne w granicach zdrowego rozsadku
Mulag jutro zadzwonie..napisz które zmiany na mesie..Narazie..Szaryat..
Doczekasz się inflacja rośnie za kilka lat będziesz miał te swoje miliony opłacisz media i zostanie na papu ale będziesz milionerem z wielu z nas
359, tak, ale jeśli komuś doskwiera ból fizyczny, to co odczuwa.Gorzej jest z głupotą, bo ona nie boli.
jesli bedziesz miał zdrowie wtedy mozesz wszystko , gdy stracisz zdrowie tracisz wszystko co masz min, prace tez