Wpisy 3 880 768 – 3 880 867
17 czerwca 2020 15:30 → 17 czerwca 2020 18:08, 100 wpisów
Wójtt Kup se kalendarz jak ja Wydzieram kartki a tam same piątki
dobra ale juz koniec z mojej strony o polityce, o pracy bo naprawde drzani mne ten temat, nie odpowiadam juz na tematy o pracy ja ta nasz cała gospodarke i to co tu sie dzieje widze w czarnych barwach niestety i mozecie sie zemna tu nie zgadzac rozumie to, tez kazdy ma i inne zdanie na temat tego co ja tu moze i pisze i ma do tego tez prawo, duzo jest takich ludzi którzy pracuja i sie madrza ze oni pracuja bo sie kiedys tam załapali i ich jeszcze trzymaja,nigdy nikt syty nie zrozumi głodnego do poki sam tego nie doświaczy
Cześć
Co robicie ?
Tomi otworzyłeś firmę?
A ja gram
Wiesz Tomek co zrobiłem?
Sebastian w @ podałam wczoraj trzy zestawy 9/9 w jednym z nich 6/9 słuchaj mogłam dać stawke10x i by wpadło 630 a wyrzuciłam kupon
A jeszcze wczoraj dałam je na czat a potem prosiłam t-sa aby wylosował te zestawy ale mam pech
A jeszcze wczoraj dałam je na czat a potem prosiłam t-sa aby wylosował te zestawy ale mam pech
Gosia dobrze wysłałaś
Dobrze że wysłałaś
Ojej A co się stało?
Oj to szkoda. Ale moje też mają potencjał tak myślę
Wysłałem te liczby na 28 losowań
Sebastian zapatrzyłam się w telefon i myślałam że już nie ma schodów a był jeszcze jeden i spadłam jak kot na cztery łapy troche się obiłam ale nic mi nie jest
szłam kupony wysłać dobrze że to był już parter schodki mi się pomyliły
Walduś to Ty ?
Walduś na tym zdjęciu to Ty ?
No przez tele wkurzają mnie kierowcy... jadą patrzą i jeszcze żale mają
To nie jest walduś to z chłopaków do wzięcia z tego programu tv
"Na dole bęben, na górze kule
Promocji na dziewiątki
Krótki żywot wróżę"
Promocji na dziewiątki
Krótki żywot wróżę"
Uważajcie bo ze wschodu idzie front burzowy z gradem i silnym wiatrem.
Front dochodzi do linii:
Opole - Olsztyn
Opole - Olsztyn
U mnie teraz jest burza
Grzmoty i błyskawice
3 dni promocji
Gosia uważaj na siebie
3 880 773. GABRIEL jakbym sie dostał np na prezydenta co to nie mozliwe jest, wcale to bym wszystko pozmieniał ,a głownie tam w tym obozie rzadzacym, w sejmie by nie pracował zaden poseł który ma ukonczone 60 lat w tych latach juz bybył na emeryturze, a nie tam zasiadał, powyrzucałbym z tamtad wszystkich profesorów i doradców i doradców od wymyslanych i idiotycznych przepisów, zmniejszył bym ich wynagrodzenia, diety i ulgi, jakie maja , kazdy poseł by był rozliczany ze swojej pracy miesiecznie, i z tego co w danym miesiacu zrobił dla kazdego przecietnego obywatela,jesli by nic niezrobił pod koniec roku wystawianie mu ocen tak jak robia pracodawcy w zakladach pracy , ocena 1 wylatuje z zajmowanego stanowiska, posłowie do pracy jezdaza tylko na rowerach zadne limuzyny i autobusy prawnie i ekonomicznie zero tez pompowania pieniedzy w jakies lewe interesy,
przedewszystkim w prawie bym zarzadził o przywrócenie kary smierci dla osob które targneły sie na czyjes zycie ,zadne tam 25 lat, nastepnie wziol bym sie za ustawy dotyczce emerytów i rencistówm, osób chorych, pozostajacych bez srodków do zycia,wieksze prawa i zasilki dla bezrobotnych, wprowadził by m taka ustawe ze biura posrednictwa pracy byłyby zobligowane do szukania pracy bezrobotnym, anie odsylania z kwitkiem, jesli zas by tego nie robiły to by taki posredniak musiał placić zasilek dla bezrobotnych dotad do poki danny ten petent nie znajdzie jakiegos sobie zatrudnienia, tak jak jest w niemczech, wtedy moze te instytucje cos by robily dla ludzi, jesli nie powiny byc zlikwidowane bo nie sa doniczego potrzebne, oraz te wszystkie Instytucje które sa wyznaczone do pomocy ludziom, a tak naprawde nic nierobia z tym,
Sebastian, Twoje liczby.
1,8,12,22,31,38,41,65,69.
Prognoza 2-4/9.
Jest 3/9
1,8,12,22,31,38,41,65,69.
Prognoza 2-4/9.
Jest 3/9
wszystkie opsy, i domy tez strosci ,jesli chodzi o rynek pracy polikwidował bym wszystkie posredniaki, bo jesli nic nie robia to nie sa wogole potrzebne,wprowadził bym takie pirzepisy dla pracodawców aby zatrudniali w swoich firmach tylko obywateli polski,ludzi którzy chca pracowaći tez ludzi ktorzy choruja i chca tutaj żyć, tacy pracodawcy by otrzymywali pomoc od rzadu, nie przyjmowalia anie ludzi z poza kraju, ktorzy tutaj zabieraja nam chleb, jesli taki pracodawca by tych np przepisów niewykonywał łamał by je ,zabrał bym mu wszystkie ulgi,i pomoc jaka dostaje od rzadu,sa takie zakłady tez i teraz, wszelkie przywileje,przedewszystkim zamknał bym granice, jak było kiedys, wprowadził bym wizy tak jak było kiedys , tak ze tu by do nas przyjezdzali tylko turysci w celach turystycznych nikt by tu nie pracował, za wschodu czy afryki, wdrozyłbym takie ustawy aby tu sie ludziom zyło lepiej jak jest i bylo totad, kasa musi byc dla wszystkich zaczynajac od dzieci, po emerytów i rencistów, w kraju tym niepowinno byc ani jednej osoby bez srodków do zycia, i bez pracy, wtedy byby bylo i lepiej,
tutaj trzeba twardej reki o odpowiedniego zarzadcy który naprawde sie sprawdzi , który nie bedzie tylko ładnie mowił i obiecywał spoleczenstwu a który bedzie działał odpowiednio , i cos robił dla siebie jak i całego spoleczenstwa, a mianowicie zmniejszenie podatkow,dla wszystkich, odpowiednie wynagrodzenia dla pracodawców i pracowwników tak aby kazdy był zadowolony, godziwe renty i emerytury dla ludzi pracujacych a juz zchorowanych , aby bylo ich stac na wszystko i leki,przedewszystkim odpowiednie pieniadze na słuzbe zdrowia, policje, inne organizacje publiczne,które słuza spoleczeństwu w dobrym słowa tego znaczeniu,które cos robia, i jeszcze wiele innych zeczy, ale to trzeba by bylo juz zaczac robić nie za x lat , ale tak niebedzie jak ja to widze , idlatego tez iniebede tu zadnym prezydentem, nawet niechce byći tyak by mnie nikt tu nie wybrałmoze poza kilkoma osobami ja by m zrobil tu szybko porzadek w tym kraju z doradcami doradcow od głupot w rzadzie, wszystkich dzidkow zasiadajacych w sejmie czy senacie odrazu oddelegował bym na emerytury bez mozliwosci pracy dodatkowej aha i zmniejszył bym im emerytury do normalnych jakie dostaja ludzie pracujacy w fabrykach,za marna kase, wszystkie ulgi bym im zabrał niech pokaza jak mozenmy zyc bez jakiś tam ulgo to oni tez,po co im te ulgi, diety poselskie uposazenia samochody itd itd dojazd do pracy wylacznie na rowerach wzglednie hulajnogach, wtedy tez zyska na tym srodowisko naturalne, taka mam wizje poprawy dobrobytu w tym kraju, tak bym robił aby kazdy tu obywatel był godny i szczesliwy ze mieszka i zyje tu w tym kraju
arczibalik73 ładna pogoda idź na spacer a nie męczysz wzrok przy monitorze i litanie wypisujesz
3 880 827. Gosia__77 spkojnie juz wiecej nic na ten temat nie bede pisał rozśmieszyl mie tu gabriel troche z tym prezydentem, ewie napisałem jakby sie na taki fotel dostał co bym zrobil ale podejrzewam ze szybko by mnie wywalili z takie stołka bo by obecni rzadzacy takich kwarantanny niewytrzymali,
Gosia-za czarnego konia
825, gdy zostaniesz prezydentem.mianuj na naczelną służb specjalnych osobę z naszego portalu.
3 880 832. Rturowski nigdy niebede prezydentem,ale takie zmiany w naszym kraju bym widział a nie te co oferuje nam obóz rzadzacy, i ch obiecanki cacanki a głupiemmu radosć, a teraz ide coś podumać z liczbami, to sa lepsze tematy jak jakaś tam polityka i gawedzenie o pracy , w wielkich miastach sa napewno zaklady i ijest tam zapotrzebowanie na pracowników w małych zas miejscowosciach iejest juz takjk różowo jak w tych wielkich miastach i wielkiej gałezi gospodarczej, wiec niemozna mowic ze jest super jak to rzadzacy nam mowia bo to moze tam w warszawie ,krakowie sie sprawdza ale nie tu taj w głab polski czy nawet pod granica niemiecka nie jest tak super jak mówia chwala tylko ci co wszystkiego maja w bród i sobie robia dobry pijar
słuchajcie zmieniłam stałe multi multi warto zaglądać na promocje
dobra lece narazie wszystkim juz was tu niebede zanudzał tymi sprawami, na temat pracy i rzadu,imojich poszukiwań pracy, ja wiemze co niektórym to moze i denerwować co ja tu pisze wiec, juz nic o tym niewspominam, jesli znnajde prace to bedzie fajnie i bede sie z tego napewno cieszył, jak kiedys gdy dane mi bylo pracować, a moze tez i trafie cos w lotka i wtedy juz nuiiebede sie musiał martwic onic zreszta kto to wie co bedzie amoze wyjde gdzies na ulice trzepnie mnie auto i długo tu nie pozyje ,nikt niewie co go czeka inikt niezna swojej ostatniej godziny
ale dobra juz uciekam nie moge przekroczyć limitu swojich wpisów tu na czacie , i zabierac wyzszych miejsc kolegom i kolezankom wrankingu kto ile dał w danym dniu wpisów
narazie wszystkim do losowania
41 49 56 pewniaki ale dziś byłe łatwe losowanie na wszystkie te liczby dziś w mapach patrzy?am
8 9 11 17 18 19 20 21 39 pozostałe od typujących dziś 4/5
Widać zaczynają się ciągi dziś 70-tki?
Widać zaczynają się ciągi dziś 70-tki?
3880500, jednak pamiętasz jego dzieło.Musial byc atrakcyjny skoro wspomniany wolał jego.
Nie wiem dlaczego powracasz do tak podlego tematu , ale to Twój wybór
Nie wiem dlaczego powracasz do tak podlego tematu , ale to Twój wybór
Waldus , mnie obecność Sebastian_M , na czacie nie przeszkadza.Twoja też, i wcale mniej i mądrzej nie piszesz.Wole fraszki
Wojtt, tak Iłża jest W rejonie Szydłowca i Radomia. Wolę Sandomierz
3 880 731. GABRIEL 2020-06-17 (15:17)
Arczi. Masz preferencje by pracować w pośredniaku. Tak ładnie umiesz wytłumaczyć interesantowi , skalę problemu
gabriel w latach 1997 pracowałem w tej śmiesznej instytucji wprowadzałem i m baze danych dla innego posrednaka zanim im skomputeryzowali jak tu gdzie robilem, pracowałem tam przez 2 lata, i róznych żeczy sie tez i na ogladałem,moji co niektórzy znajoimi czy kolezanki, do dzisiaj tam pracuja, bo mieli plecy szeroki i dupe waską,i dobrze posmarowali komu trzeba bylo,a ja tak niezrobiłem wiec fora ze dwora,dzisiaj gdy mnie spotykaja na korytarzu gdy jestemm na wizycie to udaja ze mnie niepamietaja, nieznaja maja zanik pamieci albo amnezje nieodwracalna juz niepamietaja kolegi z pracy , wiesz kiedys inaczej traktowano bezrobotnych i szukano im pracy nie tak jak teraz jest,ale tylko tyle chciałem dodac i Ci oodpisac nato co tu napisałes bo dopiero teraz to tu przecztałem nas stronce, kiedys posredniczka w nerwach zapytała mnie co bym chciał wkoncu robic gdzie pracowac , z takimi nerwami sie domnie zucila a nigdy wczesniej mi nic nie zaproponowała, wiec jej odpowiedziałem ze z chcecia sie z nia zamienie ,jaz chcecią usiade na pani miejscu po drugoiej stronie , i wtedy zapytam co by pani chciała robić i gdzie pracowac, wtedy az zzieleniała ze złosci,po jakims czasie szybko zmienili mi posrednika na innego gdy przyjechałem juz na nastepne spotkanie i wizyte
Arczi. Masz preferencje by pracować w pośredniaku. Tak ładnie umiesz wytłumaczyć interesantowi , skalę problemu
gabriel w latach 1997 pracowałem w tej śmiesznej instytucji wprowadzałem i m baze danych dla innego posrednaka zanim im skomputeryzowali jak tu gdzie robilem, pracowałem tam przez 2 lata, i róznych żeczy sie tez i na ogladałem,moji co niektórzy znajoimi czy kolezanki, do dzisiaj tam pracuja, bo mieli plecy szeroki i dupe waską,i dobrze posmarowali komu trzeba bylo,a ja tak niezrobiłem wiec fora ze dwora,dzisiaj gdy mnie spotykaja na korytarzu gdy jestemm na wizycie to udaja ze mnie niepamietaja, nieznaja maja zanik pamieci albo amnezje nieodwracalna juz niepamietaja kolegi z pracy , wiesz kiedys inaczej traktowano bezrobotnych i szukano im pracy nie tak jak teraz jest,ale tylko tyle chciałem dodac i Ci oodpisac nato co tu napisałes bo dopiero teraz to tu przecztałem nas stronce, kiedys posredniczka w nerwach zapytała mnie co bym chciał wkoncu robic gdzie pracowac , z takimi nerwami sie domnie zucila a nigdy wczesniej mi nic nie zaproponowała, wiec jej odpowiedziałem ze z chcecia sie z nia zamienie ,jaz chcecią usiade na pani miejscu po drugoiej stronie , i wtedy zapytam co by pani chciała robić i gdzie pracowac, wtedy az zzieleniała ze złosci,po jakims czasie szybko zmienili mi posrednika na innego gdy przyjechałem juz na nastepne spotkanie i wizyte
Uwaga.
Bo robi się nieciekawie.
Najgorzej będzie w rejonie Bydgoszczy ze względu na opady gradu, ulewnego deszczu i pioruny.
Będzie mocno wiało.
Bo robi się nieciekawie.
Najgorzej będzie w rejonie Bydgoszczy ze względu na opady gradu, ulewnego deszczu i pioruny.
Będzie mocno wiało.
U mnie niby pomaranczowe ostrzezenie takie burze mialy byc ,a byla jedna slaba
Gabriel ja tam pracowałem tylko na okres zamkniety zaraz jak tylko skonczyłem kurs obsługi komputera
1 i 2 stopnia,akurat wyszła taka oferta odnich tam z firmy i sie na nia też i załapałem, na poczatku bylo mowione ze praca bedzie na dłuzej niz tylko na 2 lata, ale niestety za szybko wykonalismy prace i nas zwolnili, pózniej był tak kryzys ze nic nie oferowali nikomu, i też byłem na zasilku dla bezrobotnych, ale w miedzy czasie sie szkoliłem , inne kursy robiłem aby nie siedziec darmo jak niemiałem zatrudnienia, a wtedy był taki okres w polsce ze bylo ciezko z praca to sie tak cioagneło okolo 3 lat, i kazdy jakos kombinował jeszcze aby przezyc z roku na rokja wtedy trez jeszcze oprocz kursów tez sie uczyłem,w innych szkolach bo w zawodzie ktorym sie wczesniej uczyłem tez miałem mmiec zagwarantowana prace do konca zycia, ale niestety przed ukonczeniem szkiły zawodowej na 1 miesiac przed zszkola zakladowa rozwiazała z nami umowy o prace a kolej pomału padała i poszczegolne posterunki,które działały dość prężnie wczesniej,i tak to lecialo po kazdym kursie jaki tylko zrobiłem zawsze gdzies i pracowałem nigdy nie siedziałem na bezrobociu dłuzej jak rok, ale tobyly inne czasy, człowiek kombinował jak tylko mugł aby gdzies pracowac, ini tez byli pracodawcy jak teraz jak kogos potrzebowali do pracy to niepatrzyli na wykształcenie czy jestzdrowy czy nie tylko przyjmowali jak leci, bo potrzebowali pracownika, a nie rpobota, jak ktos sie chciał odejsc to prosili aby nie odchodził ze mu stawke podniosa a by tylko pracował unich,a teraz maja to w powazaniu, teraz patrza by przyjac tania sile robocza i za smieszne pieniadze, ja niemowie ze wszyscy tacy są ale wiekszosc,wiec prosze bez obrazy tutaj, i przepraszam tu obecnych tez biznesmenów którzy tutaj, sa tez na stronce, moze akurat to sie ich nie tyczy, ale wiekszoci tak,
ja rozumiem to ze niekazdemu biznes idzie dobrze, ze musza sie na głowkowac tez z tymi przepisami, co wydajeim rzad , ale tak jest,
1 i 2 stopnia,akurat wyszła taka oferta odnich tam z firmy i sie na nia też i załapałem, na poczatku bylo mowione ze praca bedzie na dłuzej niz tylko na 2 lata, ale niestety za szybko wykonalismy prace i nas zwolnili, pózniej był tak kryzys ze nic nie oferowali nikomu, i też byłem na zasilku dla bezrobotnych, ale w miedzy czasie sie szkoliłem , inne kursy robiłem aby nie siedziec darmo jak niemiałem zatrudnienia, a wtedy był taki okres w polsce ze bylo ciezko z praca to sie tak cioagneło okolo 3 lat, i kazdy jakos kombinował jeszcze aby przezyc z roku na rokja wtedy trez jeszcze oprocz kursów tez sie uczyłem,w innych szkolach bo w zawodzie ktorym sie wczesniej uczyłem tez miałem mmiec zagwarantowana prace do konca zycia, ale niestety przed ukonczeniem szkiły zawodowej na 1 miesiac przed zszkola zakladowa rozwiazała z nami umowy o prace a kolej pomału padała i poszczegolne posterunki,które działały dość prężnie wczesniej,i tak to lecialo po kazdym kursie jaki tylko zrobiłem zawsze gdzies i pracowałem nigdy nie siedziałem na bezrobociu dłuzej jak rok, ale tobyly inne czasy, człowiek kombinował jak tylko mugł aby gdzies pracowac, ini tez byli pracodawcy jak teraz jak kogos potrzebowali do pracy to niepatrzyli na wykształcenie czy jestzdrowy czy nie tylko przyjmowali jak leci, bo potrzebowali pracownika, a nie rpobota, jak ktos sie chciał odejsc to prosili aby nie odchodził ze mu stawke podniosa a by tylko pracował unich,a teraz maja to w powazaniu, teraz patrza by przyjac tania sile robocza i za smieszne pieniadze, ja niemowie ze wszyscy tacy są ale wiekszosc,wiec prosze bez obrazy tutaj, i przepraszam tu obecnych tez biznesmenów którzy tutaj, sa tez na stronce, moze akurat to sie ich nie tyczy, ale wiekszoci tak,
ja rozumiem to ze niekazdemu biznes idzie dobrze, ze musza sie na głowkowac tez z tymi przepisami, co wydajeim rzad , ale tak jest,
umnie tez odrana wisiały chmury wydawało sie ze zaraz lunie z nieba atu teraz widze ze sie rozpogodziło i słonko wyszło i slysze za oknem pilarzy i dzieciaki jak krzycza bna placu zabaw
3 880 864. waldus ale lotka czy spódniczke mini