Wpisy 3 880 507 – 3 880 606
17 czerwca 2020 11:07 → 17 czerwca 2020 13:00, 100 wpisów
Tylko.grsj stałymi , nawet jednym zakładem, i nie chwal się nim, a wpadnie wygrana
Wodzisław Śląski , nie Jastrzębie Zdrój , a Iłża nie Małopolska, a Szcyzorykowo
520, Multi też ma u mnie szlaban choć mam jeszcze ważny na 8 losowań
Użytkownik zbigniew g dodał nowy komentarz w temacie:
Od 18 czerwca Studio Lotto na antenie TVP3 o godz. 21:50
W miejscowości Wodzisław Śląski padła wygrana 2 246 450,40 zł w grze Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Rumia padła wygrana 2 246 450,40 zł w grze Lotto
W miejscowości Iłża padła wygrana 284 658,30 zł w grze Mini Lotto
W miejscowości Kajetany padła wygrana 10 000,00 zł w grze Keno
W miejscowości Sulęcin padła GŁÓWNA WYGRANA 5000 zł x 240 w grze Ekstra Pensja !
Kiedy się pojawi taki komunikat że ktoś trafił w Bobrowej w lotto
Waldus tu trzeba grać w Lotto na potęge ładować dużo siana w kolekturze i może coś się trafi jakie 3/6 przy prawie 14 Milionach kombinacji
Waldus pierwsze w życiu słyszę o takiej miejscowości...teraz wszędzie są po wsiach nawet kolektury to i się trafi ślepy kurze ziorko
waldus gra w keno i wygrywa.
witajcie
co robicie?
3 880 554. waldus hejka
Waldus W Zasowie w Czarnej w Radomyślu w Róży w Pustkowie w Brzeźnicy gdzie nie pojedziesz tam kolektura...ludzie grają wszędzie dawniej x lat w stecz kelektury były tylko w mieście a że Totalizator jest pazerny na to narobił punktów ściągania kasy od marzeń i gupoty której sami też ulegamy...tylko stała praca daje realne wypłaty a wygrać to mrożonki mrzonki ale jest też w tym rozrywka i zabawa...nie licznym się udaje
tak teraz widze wygrane wychodza na pikpidówach, ale to nic gra jest dla kazdego i kazdy ma prawo trafiac a nie tylko w wielkich znanych miastach
Waldus tyle z ty kombinacji mamy że pieniądze w kibel..a wygranych jak nie ma tak nie ma i nie będzie jak pracy truskawek i łubianki
te gry to jest haracz od marzeń sciagany przez TS
Arczi zobaczysz na końcu roku taką informację ile to Tesik nie zarobił na graczach
Waldus już tu kiedyś podawali w Tvp ile miliardów zarobił Totalizator Sportowy....zaraz sprawdze w Google...
3 880 563. waldus alez oczywiść że będ\zie taka informacja ile zarobili a ile tez i wypłacili, a i ile dali na koronovirusa z tego, przecierz oni zawsze sie tym tylko chwala, a w polsce to juz wogołe jak cos jest nie tak z kasa to zawsze powołuja sie nnie na swoje błedy, tylko natzw, wymyslone kryzysy jakie wychodza tylko z sejmu na wiejskiej
Wystarczy pograć rok czasu i można się przekonać o ich wygranych
na świecie niema zadnego kryzysu, a w polsce jest wielki kryzys , trzeba wszystko podnieść 5 razy do góry ze by mozna było pompować kase, z biednych szarych ludzi,
mi tu chodzi o gospodarke nie o totka,a w totku jest podobnie, im wiecej gra ludzi tym wieksza kasa wpływa do skarbca a le juz niestety mniej wypływa z tego skarbca iznes to biznes nie?
Użytkownik Rrrooobbbeeerrrttt dodał nowy komentarz w temacie:
no ale sie niema co martwić dzisiaj jest znów kolejna promocja na 9/9 wiec zapraszam wszystkich do kolektur i do gry, pozostawmy za soba te wszystkie brudy, i grajmy i wygrywajmy jak najwiecej kasiory, od dzisiaj mozna trafić kolosalną kasiorke, popatrzcie 9/9 , wystarczy tylko puscić 8 x 9/9 na kazde losowanie przeez 3 dni , i jestescie wszyscy wygrani, a jeszcze jak ktos pusci kazde te 8 okienek na 3dni na stawce 10 krotnej to dopiero bedzie bogaty tylko ze z takich prpomocji to przewaznie sa wysokie wygrane w kwocie 2zł albo w drodze wyjatku nic
3 880 573. Forsami witaj
ja sie tak zastanawiam nieraz poco to grać wte 9/9 jak mozna juz zagrać na te 10/10 co za róznica na ile gramy wazne jest tu tylko to aby wygrać, a tu o jakiś wiekszych wygranych ani słychu ani dychu, wygrywaja tylko nieliczni , CI którzy w nic nie graja
Kaj juz grać to o wszystko czyli w 10 bo i latwiej wygrac zwrot kosztow...tak uwazam.
no tak trzeba i sie nieraz i pośmiać też i pożartować
3 880 581. kaz witaj tak przy 10/10 przewaznie mozna trafić zwrot kosztów
Masz racje arczi ,jak bym nie mial kasy i poczucia humoru to bym nie grał.
Cześć Co robicie ?
Już jestem
Idę teraz do fioletowej budki puścić Multilotka
Ale Wam powiem,ja się tu męcze analizuje w programie Pasko roznorodne warianty i wile mi z tego nie wychodzi a poszedlem do pani w kiosku kupilem 10 na chybil i wygralem 12zl trafnych 6 czy to jest sprawiedliwe hihi chyba nie.
ja tam np próbowałem grac na te uklady 5/5 nie i nigdy mi nic nie wpadało wiekszego jak 1/5 lub 2/5 normalnie jakas masakra , a widze inni trafiaja i to duzo i jeszcze przy promocjach , a jak wysle np, te 10/10 to przewaznie łapie te takie 5/10 6/10 7/10 czy nawet i 8/10, i sie zastanawiam no jak to jest z tym, dlaczego jeskliłapie tyle liczb z 10/10 a tu niemoge wygrac nic z 5/5
Zgadzam sie arczi dlatego nie gram na mniej niz 9 liczb bo jest szansa przynajmniej zwrotu a z tą mniejsza iloscia liczb to cholernie trudno trafic nawet ta 3 za 2zl.
Dobra u mnie sie burza skonczyla wiec bede mogl skoczyc do lottomatu narka.
3 880 591. kaz ja nieurzywam zadnych programów ani symulatorów do gier , generatorów losowych tez nie choć wiem ze takowe zeczy sa,ja typuje sobie sam, liczby i nimi gram, i albvo cos wpada albo nie i nieszale jak tutaj co niektóre osoby, wysyłaja widze po kilka kuponów za jeszcze stawke odraz 10 krotna bo chca szybko nagle wygrać g, ja gram za stawke podstawowa i gram 1 góra 2 okienkami, na losowanie , oczywiscie tez i z przerwami, i zawsze twierdze ze jesli mam wygrac to wygram tym jednym kupponem i tym 1 okienkiem, a jesli nie to nie, a i polecam grać jeszcze tym zestawem 7/7 poniewaz sa tez i zwroty, ciut wieksze nieraz jak 10/10, wystarczy zafgracw dniu 2x7/7 aby trafic powiedzmy te 5/7 i juz cos jest
Przed chwilą padło 1 x 8/8 (10 000 zł) w grze Keno. Zobacz szczegóły
narazie tez na chwilke uciekam od czata
prawo natury wzywa
Walduś kombinuj
Walduś jedziesz do Magdy czy się migasz?
Zaraz sprawdzę