Wpisy 3 878 465 – 3 878 564
15 czerwca 2020 17:51 → 15 czerwca 2020 20:42, 100 wpisów
Może zostawmy już ten temat Świadków Jehowy? W uzupełnieniu pytania Admina , informuje, że Świadkowie Jehowy nie grają w gry losowe .
3 878 466. Rturowski tak to prawda bo jakby wygrali to by musieli wszystkom kase z wygranej oddać swoim braciom i siostrom oni sa na innych zasadach które pielegnuja, ale jedno cio ich łaczy z nami to to ze ostro daja tez i w palnik,na imprezach, a ja kiedyś mysłałem ze oni nic nie pija, a okazuje sie ze to było moje mylne skojarzenie, ale tak zostawmy juz ich w spokoju niema sie ich co tam czepiać nie sa to ludzie grożni na zbyt dla nas
3 878 395. Rturowski 2020-06-15 (17:10)
Do mnie raz tylko zadzwonil po kolędzie .Juz 5 lat mam spokój
po koledzie przyszli
Do mnie raz tylko zadzwonil po kolędzie .Juz 5 lat mam spokój
po koledzie przyszli
3 878 431. dotam 2020-06-15 (17:28) follow my dreams
umnie też brak wyników
spokojnie jesli mnasz wygrać to wygrasz musisz tylko ewierzyć w to ze CI sie uda, i grać dalej, i grac na jednych i tych samych numerach nic niezminiajac, pomału i do celu, gdy sie poddasz to juz nigdy nic nie wygrasz, dlatego nieryzgnuj z gry, pozwól szczesciu sie uśmiechnąć do ciebie
umnie też brak wyników
spokojnie jesli mnasz wygrać to wygrasz musisz tylko ewierzyć w to ze CI sie uda, i grać dalej, i grac na jednych i tych samych numerach nic niezminiajac, pomału i do celu, gdy sie poddasz to juz nigdy nic nie wygrasz, dlatego nieryzgnuj z gry, pozwól szczesciu sie uśmiechnąć do ciebie
Walduś tobie wybaczymy Te chlapnięcia
Niedługo biorę się za liczby Także uważajcie
Będzie się działo
nie rezygnuj z gry, bo niewiesz kiedy moze być nadejć ten dzień ze wygrasz, jesli przerwiesz zaś gre na dłuzejj niż powieddzmy z pół roku a potem zów zaczniesz grać to bedzie Ci cieżko sie wstrzelic w chodzace liczby , wtedy juz tylko sie przegrywa, tak jest niestety sam wiem jak to jest bo tez tak nieraz miałem , i graj na takie uklady liczb jakie ci najczesciej wchodza
puscilem zaklady w sts jak wygram to wygram jak przegram to bedzie po zawodach
Angierski pisałem wcześniej że zagrałem dzis62 spotkania piłka liga Albania Jeden juz6prowadzi 3-1 A na drugi czekam
Dwa nie 62
Sebastian w co dzisiaj grasz ?
Arczi Dzisiaj gram w Mini Lotto w Lotto i w bukmacherka postawiłem dwa mecze jeden zaraz mi wejdzie i będę czekał tylko na drugi
Ja będę pił zaraz herbatę i będę jadł golonkę z kaszą gryczaną i surówkę z marchwi z jabłek
Pierwszy zespół prowadzi mi już 41 więc raczej nie przegra a jest 73 minuta gry
Dodano losowanie nr 912 000 Keno
3 878 489. waldus na razie
Wojtt
3 878 485. Sebastian_M
Może zrobię fotkę kolejny raz bo gość wykosil chwasty a miejsce takie ślepe zaulek nieliczni pewnie tam podazali
Czasami warto zrobić sobie przerwę
3 878 497. Wojtt
sebastian to co rozwalamy dzisiaj mini lotka od środka
Arcy będziemy próbowali ale jednym zakładem będzie bardzo trudno
Jutro tam będę ale trochę cykora miałem bo pijącz prawej strony miałem zioło jakieś może to lecznicze są jednak ktoś dbal by nie wchodzić Ale to moje miejsce na browar bo ni uja nie widać za to Ty widzisz to co chcesz głównie drogę i boczne ścieżki
3 878 507. Sebastian_M nie jednym zakładem a ppowiedzmy 2 góra czterema
Tomi
Sebastian wiesz co zrobilem???
puscilem kombinacje wszystkich mozliwosci na dwa spotkania powyzej 1,5 gola na 1 x 2
w najgorszm wypadku odzyskam polowe w przypadku remisow lub niespodzianek bedzie 2-4 razy wiecej
puscilem kombinacje wszystkich mozliwosci na dwa spotkania powyzej 1,5 gola na 1 x 2
w najgorszm wypadku odzyskam polowe w przypadku remisow lub niespodzianek bedzie 2-4 razy wiecej
Gosia bo Tomek pisze że koń kopie ciekawe który miesiąc w dodatku jak piwo pije
to jest 9 kombinacji wiem ze jakbym obstawil stawka to pewnie bym wygral 9x wiecej, ale szansa tez za pojedynczy zaklad jest 9 razy mniejszaale chyba zle zrobilem chociaz zobaczymy
Co tu się dzieje ten czat jest lepszy niż kabaret kwadratowe jaja
Gosia
Trzon
17,37,57,62,75
Trzon
17,37,57,62,75
U nas jest woda Trzaskowianka
2,24,32,37,57
. ... 528.
1-2/5.
1-2/5.
Wczoraj widziałem kobietę z psem w której kiedyś się kochałem zresztą jeszcze gdzieś tam mam nadzieję na chociaż
3 878 339. m2 2020-06-15 (16:34) Gracz z długim stażem.
Najpierw są mili jak chcą kogoś zwerbować a potem robią pranie mózgu ludziom.
to jest prawda z tym sie zgodze łatwiej jest do ich wejść do zboru jak wyjść z niego pózniej,
Najpierw są mili jak chcą kogoś zwerbować a potem robią pranie mózgu ludziom.
to jest prawda z tym sie zgodze łatwiej jest do ich wejść do zboru jak wyjść z niego pózniej,
Jakoś dziś kuflowe 7 volt 15 minut mi zabrało a w sobote tak niezbyt miałem smak na browar
ta biedna kobieta wyszła na spacer z psem w nadziei, że Ciebie tomi spotka
3 878 537. tomi77 niegrasz w multika juz, a magda i gosia77 tez juz nie graja?
No dobrenie wiem Ale takie myślenie przyszło po co grab na 7 liczb jeśli nic nie chodzi i został mini kaskada która uja daje choć ostatnio 2 zł i lotto kiedy kumulacja
3 878 535. zgrywus 2020-06-15 (19:53)
jasnowidz co po wiesz o tym 15,27,29,31,34,50,63,66,74,80
przy dobrych wiatrach to moze pojawia sie jutro choć dzisiaj z nich bym widział
tylko 15,27,34,74,80 rezta na nie
jasnowidz co po wiesz o tym 15,27,29,31,34,50,63,66,74,80
przy dobrych wiatrach to moze pojawia sie jutro choć dzisiaj z nich bym widział
tylko 15,27,34,74,80 rezta na nie
Kasia zawsze mnie się podobała kiedyś to była taka znajomość Ale jakoś chyba nie byłem w Jej typie ale może kiedyś jak będzie miała 70 lat a ja 81
3 878 541. Marian303 witaj
Nawet nie wiedziałem o Dniu Wiatru, ale wiem, że dzisiaj są Imieniny Jolanty.
Wszystkiego Dobrego Mile Panie
Wygranych życzę
Wszystkiego Dobrego Mile Panie
Wygranych życzę
535.
2-4/10.
2-4/10.
Prognoza marna, ale życzę wygranej.
Zgrywus jak będziesz przelatywał koło Stargardu to mi pomachaj.ok?