Wpisy 3 877 602 – 3 877 701
14 czerwca 2020 22:10 → 14 czerwca 2020 23:06, 100 wpisów
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
Gosia, wtedy tak
Ale skoro "tylko" 3/5 to liczę na coś więcej, bo posucha straszna z wygranymi
Ale skoro "tylko" 3/5 to liczę na coś więcej, bo posucha straszna z wygranymi
Kruk jeszcze trzymają w niepewności uzbrój się w cierpliwość weź coś na zszargane nerwy
ale widzę .ze trzeba mieć szczęscie aby byc na plusie Chociaż szansa nawet spora 1do1551 Chyba najlepiej grać na te 3/4/5 liczb Przy 6 liczbach szansa juz jest 6 razy mniejsza 1do7.5 tys
a o tych 10 czy 9 nawet nie warto sobie głowy zawracać. Na razie będe grać na 5 liczb ,bo szansa na te 700zł jest około 3 razy wieksza niż na 4 w mini lotto
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 1 x 190 951,50 zł
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Ekstra Premii - brak głównej wygranej
Myślę sobie że jak gram codziennie w Multi na dwa losowania i więcej niż dwa zakłady to co wygrałam pewnie przegrałam
a ja sobie spisuje ile gram i ile wygrywam Od niedawna. Oczywiscie jestem na minusie jak prawie każdy
Z uwagi na to że jestem nad morzem to nie szaleje gram delikatnie dwa zakłady na dwa losowania wynik 3/5 dzisiaj
3 877 619. Scenic 2020-06-14 (22:15) Lotto-Fabryka Marzeń
a ja sobie spisuje ile gram i ile wygrywam Od niedawna. Oczywiscie jestem na minusie jak prawie każdy
spokojnie jeszcze wygrasz nie raz tylko graj i wygrywaj
spokojnie jeszcze wygrasz nie raz tylko graj i wygrywaj
tak sobie mysle ,ze gdyby ktos wymyslił sposób na pewne wygrane w Multi to by lotto zakazało skreslac swoje liczby i bysmy tylko na losowe mogli grac
Kruk przeważnie jest tak jak cht trafne 3/5 mini mniej płaci choś zdarzyło mi się ok 4 dyszek w mini
3 877 621. Biedroneczka1977
3 877 618. Kruk8
Myślałem, że chociaż część się zwróci z "promocji" Multi na 5 liczb. Nieźle popłynąłem muszę ograniczyć grę....
pamietajcie niewazne ile wygraliście wazne jest to ze wygraliście
arczi
tak tylko własne cyferki wygrywaja zawsze zaporzyczone od kogoś juz niewchodza, chyba ze fuksem
a gdzie nasz sebastian jest co nie może sie doliczyć wygranych z kuponów?
Ostatnio fuksem z maszyny mi weszły
Czesc Wszystkim
Sebastian liczy wejdzie po północy pewnie
Dobre te promocje 100% 14tys za 5/5 z stawką x10 Szanse nawet dośc spore.
Ja zagrałem na podstawowej stawce Ale weszło tylko 4/5
Ja zagrałem na podstawowej stawce Ale weszło tylko 4/5
tak jednemu wejda z maszyny a milionom nie stety nie dlatego polecam samemu kreslić swoje liczby i tylko nimi grać
Z chybika miałem puszczone 4 zakłady na 7 dni, nawet trójka nie padła , a wczoraj sobie dwa zakłady "skreśliłem" i voila
Tak robię arczi ale skutek marny 3/5 wchodzi
moge sie pochwalic wczoraj weszlo 5/5
3 877 641. Kruk8 no prosze i to jest własnie to , ja zawsze powtarzam ze maszyna ma tak wybrac liczby co by osoba grajaca metodo chybił trafił nic nie wygrała lub od czasu do czasu tylko jakaś drobnice
dwieskarpety no to jakbys wiedział to byś miał 14 tys albo nawet i lepiej
szkoda ze plusik nie wszedl ale dobre i to
widać ,ze Oni na tym kase trzepią ,ze dają takie promo i dalej Im się opłaca
gdyby gdybysmy wiedzieli to w danym losowaniu bysmy grali stawka x 10 albo i wiecej i z plusem
ze strony wychodzi ,ze z jednego losowania mają około 100-250 tys jak nikt nie trafi 10/10
ale to tak nie dziala
3 877 642. Biedroneczka1977- ja nieraz tworze swoje uklady liczb z liczb które juz wczesniej trafiłem na kuponie z wczesniejszych losowańi i pózniej raz te liczby wygrały i coś mi przyniosły to takie uklady wysyłam, jesli raz wyszły to wyjda za jakiś czas jeszcze raz i wtedy moze złapie i wiecej ryzyk fizyk ale próbować trzeba
taka stawke x 10 mam w ekstra pensji i premii i czekam na swoja wygrana główna
3 877 643. dwieskarpety no to
kto nie ryzykuje ten nie ma a czasami trzeba
dziekuje
dwieskarpety'
kazde losowanie i gra ma swoje zasady i obstawianie ja sprawdzam ep i ep jak to dziala
wiekszosc z Was obstawia multi multi i ma swoj styl liczby w prawo w lewo gora dol i kazdy z Nas kombinuje na swoj sposob jak wygrac
Jeszcze mojego zasadniczego profilu nie utajniono
...chociaż dzieją się TU różne cudeńka
...chociaż dzieją się TU różne cudeńka
kiedyś było na lewo co inni mieli z dołu teroz mają z prawej i z góry
to byl tylko przyklad ja kiedys obstawialem bawilem sie ruchem konika szachwego
gonzago jaki nick? A już chyba wiem tylko nie pamiętam coś 5/10coś na V
sadze ze jak ma wejsc to i tak wejdzie
czy obstawiamy sami czy tez chybil trafil
ide lulu dobranoc Wszystkim zycze spokojnej nocy
Cześć
Już jestem
Dziś pewnie nikt nic nie wygrał bo nie graliście tak ?
Dziś niedziela to nie gramy
Arczi jak tam MIni ?
Gosia kończymy ?
Gosia moja propozycja była taka żeby grać tylko wtedy jak jest promocja. Dużo osób się wyłamuje i TS na tym korzysta
Nikt dziś nie zagrał ?
Bo piszesz koniec z grami