Wpisy 3 877 328 – 3 877 427
14 czerwca 2020 19:35 → 14 czerwca 2020 20:27, 100 wpisów
No właśnie nie widzę pewniaków na wieczor gdzieś mi okulary zginęły
kasy z wygranych też już nie widzę czas do okulisty po mocniejsze szkła
3 877 301. zgrywus witajy tutaj TY tez masz racji troche ,jestem po kursie pisania na maszynie bez uzywania wzrokuczyli pisanie bez wrokowe kiedyś miałem takie zajecia gdy robiłaem taki kurs sekretariat kaddry ibankowość i zarzadzanie,, i to mi się nieraz i tez w pewnym stopniu i przydaje, tylko to własnie jest tak że szybko piszę i nie zwracam uwagi zbytnio na znaki polskie i inerpunkcje i dużo robie tez błedów ortograficznych i kogoś to może tez i bardzo razić , ale przepraszam za to bardzo wszystkich jeśli to i czytaja i pomyślą o mnie o jakiś nieuk, nie niejestem taka osoba, z jezyka polkiego zawsze miałem 4 zaś niemiecki bykło lepiej bo była 5 ka , ale to stre czasy juz, dlatego piszac chce cos ś przekazać, nie zebym sie tym chwalił, oj nie , dlamnie liczy sie przekaz wiadomosci niz jakies tam błedy ortograficzne, jeszcze nikt się taki nieurodził co by niezrobił jakiś błedów czy to podczas pisania czy zycia,
Marian bo nie wytrzymam ze śmiechu wszyscy myślą że ja żaba bo robie rechu rechu
Marian i kiedy to pokażesz ?
Mulag ma złotu kibel ?
A prosił o datki bo nie ma dla króliczka ?
No nie widziałem
Marian
Ja mam taki

To jest jako inwestycja w złoto bo mega mówił że sztabki już nie są w modzie
kiedys marzyłem o rowerze jako dzieciak, teraz mam aż 4 rowery, jreden do roboty typowo niemiecki do renowacji turystyczny taki dostałem z niemiec od kuzyna,syna, piekny rower o solidnym wykonaniu, drugi to rower górsko turystyczny, który sam sobie kupiłem gdy tylko zaczołem pracować w takiej troszke porzadniejszej korporacji, czyli firmie na którym czesto gdzies jeżdżę, i 3 trzeci do domu rowerek taki do pedałowania przed TV czyli rowerek stacjonarny, co by się nie nudzić jak leje na dworze i teraz jakiś czas temu dostałem tez z niemiec od kuzyna syna drugi rower już taki troszkę lepszy niż ja sobie kupiłem albo inaczej bardziej wyczynowy, jak dla mnie, bo juz hamulcami tarczowymi i teleskopami,i biegów chyba jest 21 co prawda jeszcze na nim nie jeżdziłem bo niebyło zbytnio kiedy też, ale musze go dopracować troche sam bo był przywieziony w czesciach bo nie miescił sie do bagaznika w samochodzie, kuzyna syn przwiózł sobie tu do rodzinego domu porzadnego górala i 2 rower przywiózł mi, też jest to rower firmy mc kenzie 111 600 hill, mojego kuzyna syn jak mnie tu odwiedzil widział mój rower i i zobaczył sasiada rower który mu sie bardzo spodobał też i powiedział a poatrz jaki tu rower stoji fajny, teleskopy tarcze chamulcowe ma itd,i mowi taki zebys tez miał,noji pojechał spowrotem do niemiec on tam mieszka i pracuje juz z 21 latmoze kiedys z nim rozmawialismy coś tak o wszystkim i niczym i chyba sie o tym wygadałem,
ale nigdy o nic go nie prosiłem,a on nagle zrobił mi tak prezent, dlatego teraz sie smieje ze kiedys niemiałem roweru komputera, a teraz to mam wszystko nie spodziewałem że ktoś mi może cokolwiek dać w prezencie i tez i drogiego,jeszcze sa na tym śwuiecie dobrzy ludzie, którzy bezinteresownie chca pomóc czy,coś dać od siebie za friko , zresztą ja tez kiedys gdy pracowałem ,zawsze dzieliłem sie tym co miałem z biedniejszymi osobnami, i wyznaje taka jedna zasadę ze jeśli komuś sie dzieje jakaś krzywda to trzeba mu pomóc niewolno być na to obojęnym jesli ja komuś pomoge ,to ten ktoś kiedyś i moze i mi pomoże i trzeba pamietać ze karma zawsze wraca i to z podwojona nawet i siłą
5/8 Ekstraklasa
Krzysztof wygrałeś to
Kibel to na cięższe chwile a teraz gramy ale w niedziele nie gramy
Marian Ty czytasz lekturę ?
Sebastian jak to nic nie zagrałeś na dziś to jak Enigme rozbijesz
Forsami we wtorki , czwartki i soboty
Dziś niedziela a w niedziele nie gramy
Forsami bądź zaraz koniecznie
Ja nic nie wygrałem.
Chyba sobie zagram w Lotto z Plusem takie liczby 1,2,3,4,5,6 i gotowe 6/6 moje
Forsami nie rób żartów takich liczb się nie gra
Krzysztof bo nie słuchasz się młodszego
Sebastian a żebyś wiedział że tak zagram i dam tu zdjęcie chcesz
a pamietacie morze takie zabawyi gry jak to dziewczyny grały w gume, w sznura , kreciło sie sznurem i wszyscy ewchodzili w srodek i skakali,w sródku jesli ktos skusił to byłnastepna osoba do krecenia sznurem, lub zawody i gra w kapsle od butelek po krawężnikach na ulicy z tzw.przeszkodami, tyo były zawody w tz, kolarzy , i każdy chciał być szurkowskim tak były rózne gry, i zabawy i wspomniana tez i tu gra na koszu w króla kiedys to sie bawiliśmy, w podchody ze cieżko nas było rodzicom do domu zawołać nikt nie siedział w domu przed tv czy komórka czy komputerem, dzisiejsze dzieciaki o takich zabawach niemaja pojecia jak my kiedyś spedzaliśmy czas miło, bo w ich czasach to tylko komputer gry strategiczne oraz róze bzdety się liczą komórki a tam fejsy, i rózne bity hity i BÓG jeszcze wie co i innego, kiedys wszyscy z soba grali bawili sie milo spedzali czas na podwórku, a teraz dzieciaki maja wszystko co chca tylko i co dusza zapragnie, i nieznwiedza co to znaczy isc na dwór pograc czy to w pilke czy poskakać teraz tylko nos w komórke komputer i i ani minuty bez tych gadzetów, teraz ciezko jest nuiektóre dzieciwygonic z domu, bo tylko multimedia sie licza, b dla tego uwazam ze kiedyś bylło o wiele lepiej niz tera z gdy jest taka tez i rozpusta dzieciaków,
A jak miałem 20 ponów jakby na sucho to kiepsko błędy, tylko 4 5/8. i bym stracił 100 zł.
Co ty kłamiesz. Pisałeś Legia, Lech, Piast. I co lipaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Wicie jak to wygrać w naszej Ekstraklasie ?
Arczi grało sie w to co piszesz jeszcze scyzorykiem w pola albo scyzorykiem od początku np paluszek kosteczka nadgarstek łokieć.itd itd przystawiało się scyzoryk i z tego miejsca z góry sie próbowało wbic w ziemie...
Ja czekam na Premier League, drugie takie samo.
Krzysztof tylko Legia dała ciała ale to się gra 2 z 3 rozumiesz?
Jak grasz 3 spotkania to zawsze graj 2 z 3 wtedy wygrasz
Ale ty mądry jesteś. I co bym wygrał, ile ?
Jagawisia
To jest Hela
co moje oczy widzą