Wpisy 3 876 438 – 3 876 537
13 czerwca 2020 17:41 → 13 czerwca 2020 20:18, 100 wpisów
No mam z Multi Multi dobry jest światło i woda... miałeś wcześniej z Haalooooooooo czelooooo ale bez szałuuuuuu radiówka
Walduś to Ty nie opalasz się z żoną?
Jakie macie liczby n dzis6?
26,79 ?
Trzon
5,26,41,46,79
5,26,41,46,79
Forsami a po co komu Enigma jak nic z tego nie będzie
16,18,29,36,41,48
Grajcie i Wygrywajcie
Forsami jak jesteś taka sknera to nie wygrasz
Ja jestem inny
Lubię się dzielić
Po co mi tyle kasy ?
Jak wygram to się z kimś podziele6
Sebastian bajki piszesz Prawie 14 Milionów kombinacji i to jest wypadkowa...że się komuś co losowanie udaje wygrać w Lotto 6/6
Pracownikom dam wypłatę
Tak
Zobaczysz ile będzie wygranych
I się zdziwisz
juz jestem wkońcu po burzy
Arczi
Nareszcie wróciłeś
Masz jakieś liczby ?
Weź niech tu 1000 ludzi zagra np w Mini to samo co ja to po 5/5 pójdę do kolektury do Wiedźmy bo tam ma największe utargi też mi szał na taką kase to się czeka niemal całe życie a tu co..nagle się okaże że jest wygrana co znaczy tyle co g..no a nie wygrana bo tak mało
Śmieszne że bierzesz kaskadę 2 losowania
Lukasz a tam 2 różne zestawy... Ktoś tu w uja nas robi
Lukasz a tam 2 różne zestawy... Ktoś tu w uja nas robi
3 876 459. Sebastian_M niestety to jest prawda, chytry 2 razy traci
Mini sztuka
Lotto sztuka
Może szczęście do mnie puka
Tylko trza mieć fart i basta
Lotto sztuka
Może szczęście do mnie puka
Tylko trza mieć fart i basta
Tomi grasz w kaskade...twoja sprawa..to największy syf a później ta cała pożal się Boże super szansa..takie jest moje zdanie...to skarbonka do nabijania pieniędzy dla Totalizatora
3 876 473. Sebastian_M 2020-06-13 (18:00) Atakujemy Mini Lotto !!!
Masz jakieś liczby ?
narazie jeszcze nic niemam, choć przegkladałem stre swoje zapiski liczb, ale dzisiaj tylko mini na wieczór w multika niegram szkoda kasy, jak nic niewchodzi
Masz jakieś liczby ?
narazie jeszcze nic niemam, choć przegkladałem stre swoje zapiski liczb, ale dzisiaj tylko mini na wieczór w multika niegram szkoda kasy, jak nic niewchodzi
narazie lece w liczby
Arczi czy się jest chytrym czy nie od tego nie zależy moja czy twoja czy kogo kolwiek wygranie sam sobie odpowiedz przed samym sobą ile czasu grasz a ile wygrałeś powtórzę prawdę oczywistą że jest Miliony kombinacji a my startujemy z motyką na księżyc kto ma na prawdziwe granie ten ma wieksze szanse wcześniej trafić główną pule ale to też nie reguła grasz to wiesz oczym pisze.
Forsami grałem rozpiską tą którą Ci pokazałem to często wygrywalwm a teraz jak gram jednym zakładem to rzadko
Arczi teraz mi potrzebne liczby bo później będzie zamknięta Fioletowa Budka
Sebastian jak bym ja wygrywał to bym passe podtrzymywał z tym że trzeba wiedzieć kiedy zejść ze sceny nie pokonanym
3 876 483. Forsami spoko jest gram jakis czas to sie zgadza ale odkad wyszedł multik przestałem grać w lotto i mini, kiedys grałem tylko w to nieraz były i 6/6 w lotto ale to było juz bardzo dawno, 5/5 w mini nigdy nie złapałem ale 4 było duzo w mini podczas mojej gry ale to były inne cz\asy i mini i lotto było tańsze, teraz niestety juz tak niwchodzi mi jak kiedyś teraz testuje zestawy do lotto z 1959roku
Arczi powinnismy grac 2 zestawami
Sebastian mam gdzieś takie stare gazety tam są takie rozpiski jak się dostane do tego to tu zrobie fotke i dodam..ok..
Ale wiesz jak ?
Forsami zrób fotki i pokaż
W tym roku trzeba wygrać
Puscilem bukmacherkę i jedno zdarzenie już mi weszło. Czekam na drugie
Drugie będzie jutro
Krzysztof uparł się na Polska ligę
Sebastian_M stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
Ale herezje totolotkowe.
> testuję zestawy do lotto z 1959 roku <
> testuję zestawy do lotto z 1959 roku <
Sebastian załapał się na promocje:
8 godzin odpoczynku od Mp.
8 godzin odpoczynku od Mp.
sebastian podam ci na @ LICZBY
sebastian za chwilke dostaniesz na @ do multika
sebastian @ jest juz u Ciebie graj i wygrywaj
Mam swoją maszynę do losowania Lotto sam sobie losuje sam sobie wygrywam

Waldus trzeba ruszać w wszystkie kierunki wtedy kulki wybierają otworki
3 876 483. Forsami ja wiem ze sa milony ukladów i kazdy kresli cos tam ,ale nikt nie wie kiedy i co złapie i jakim tez zestawem i wygra w danej grze jesli tylko gra, bo co z tego ze duzo ludzi chce wygrac jak nic np nie graja, lub bezmyslnie wysyłaja lotki na chybił trafił i licza nato ze zaraz wygraja, znam takich gosci którzy mysla ze jak juz wysłali kupon to juz wygrali, i pytaja mnie a ile wygrali ale tak jest niemaja zelonego pojecia otym, kiedys poprosiłem ich o liczby podali mi swoje typy na 6 liczb , jeden i drugi, u jednego wyszła tylko 3/6 a u drugiego 6/6 tylko ze ja wtedy tego niewysłałem bo nie miałem na ten czas kasy a ich te typy chciałem poprostu tylko sprawdzić i nic pozatym,kiedys te ich typy tez i wysłałem to trafiłem na nich 5/6 ale tylko raz tymi numerami zagrałem, i co jakiś czas je powtarzam ale to w multiku
Sebastian jak mnie czytasz to szukałem tych gazet ale niestety już ich niema szkoda chyba wyrzuciłem
3 876 519. Forsami ja mam też coś takiego tylko mi się jedna kuleczka z tego zgubiła gdzieś 
kiedys gdy wynajmowałem u kolegi piwnice żeby sobie złożyć drzewo na opał na zimę znalazłem u niego w piwnicy takie coś, mój kolega powiedziałmi ze jego tato kiedys tym typował liczby do lotto, i powiedział mi ze moge sobie to wziąść , bo moze mi sie przydać podczas wybieranie liczb do gry, on wraz z cała rodzina wyjechali do niemiec i tam teraz mieszkaja i pracuja u tu gdzie ja mieszkam mieszkanie sprzedali,w tym roku i nowym włascicielom musiałem oddać klucze do piwnicy i troche zrobić tam tez i porzadku, w tej piwnicy, kazali mi sobie zabrac wszystko co mi sie tylko przyda i tak tez i zrobiłem, i dlatego takie cos mi zostało

kiedys gdy wynajmowałem u kolegi piwnice żeby sobie złożyć drzewo na opał na zimę znalazłem u niego w piwnicy takie coś, mój kolega powiedziałmi ze jego tato kiedys tym typował liczby do lotto, i powiedział mi ze moge sobie to wziąść , bo moze mi sie przydać podczas wybieranie liczb do gry, on wraz z cała rodzina wyjechali do niemiec i tam teraz mieszkaja i pracuja u tu gdzie ja mieszkam mieszkanie sprzedali,w tym roku i nowym włascicielom musiałem oddać klucze do piwnicy i troche zrobić tam tez i porzadku, w tej piwnicy, kazali mi sobie zabrac wszystko co mi sie tylko przyda i tak tez i zrobiłem, i dlatego takie cos mi zostało
umknie w bloku sa takie małe piwnice ze ledwo 1 tona wegla wchodzi a jak kupi sie troche gdzieś drzewa to juz niema i gdzie to wstawić a oni byli kilka lat juz w niemczech, to tu niemieszkali i ja mogłem sobie ich piwnice uzytkować za friko, pamietam jakk byłem jeszcze małym chłopcem i chodziłem do kolektóry sasiadowi wysyłać lotki jeszcze te zbanderola to pokazały sie w sprzedazy takie bebny z korbka i w srodku były kuleczki z numerkami mozna było sobie samemu losować i to kosztowało wtedy 120zł i pamietam nie udalo mi sie tego kupić bo jak szybko sie pokazało tak szybko to znikneło z kolektury i juz wiecej sie niepokazało, moj jeden sasiad prowadził kolekture wtedy własnie i powiedział ze jak kiedys to jeszcze bedzie to on mi to jedno zostawi ale niestety nigdy to sie juz niepokazało
forsami to było podobne cos do tego
https://allegro.pl/oferta/gra-towarzyska-rodzinna-bingo-metalowy-beben-lotto-7369900330
https://allegro.pl/oferta/gra-towarzyska-rodzinna-bingo-metalowy-beben-lotto-7369900330
tylko nawet i lepsze i ładniejsze
no no ja teraz niemoge na tym typowac lotto tylko mini lotto poniewaz brakuje mi 1 kuleczkki która musze sobie zorganizować z jakiegoś łożyska
Miałem kiedyś taką propozycję zakupu systemu rok 2009 zaraz dam fotki..ale się nie nabrałem na te bajki o wygranych..

3 876 514. Forsami ja kiedys dostałem tez od kolezanki z kolektóry tez bryloczek podobny ale z tz kompasem na wygrane

Tego opisu tego cudownego systemu jest chyba z 5 stron kartek..jak to czytałem pierwszy raz po otrzymaniu przesyłki za darmo oczywiście bo to było w tedy w formie informacji to byłem pod wielkim wrażeniem tak zadziałało to na moją wyobraźnię pisane z sensem i logicznie działające na podświadomość mogę teraz napisać że dobre pranie mózgu Nigdy jednak nie dałem się nabrać na te bajki kity..i już systemu płatnego nie zamówiłem nigdy
co to juz nie wymyślą zeby tylko zachecić do gry ludzi
Arczi a to moje breloczki...nosze je z kluczami do pracy i nie tylko

3 876 531. Forsami tak to tak samo ja kiedys w gazecie przeczytałem ze jakaś wrózka podaje twoje szczesliwe numery do gry w lotto i przepowie ci przyszłośc wiec jak to łepek pomyslałem ach co mi tam odpisze do niej niech mi poda te numery, i wycuiełem z gazety taki kuponik i posłałem po 3 tygodniach przyszła mi list z jakimś tam tekstem co mnie czeka, w przyszłosci itd, ale do tego był załaczony jeszcze taki karteluszek z informacja ze jezeli wplace chyba to wtedy było cos okolo 140 zł to poznam swoje szczesliwe liczby którymi bede wygrywał na loterji ,nic wiecej mylnego nie wysłałem tych pieniedzy tam, i niepoznałem swoich szczesliwych numerów do gry dopóki sam nie stworzyłem ukladu swoich wymyslonych przezemnie liczb i którymi zagrałem i na których nieraz juz trafiłem jakies tam pieniadze, a ta wrózke i i te jej liczby poprostu olałem po całości , śmierdziało mi to oszystwem i naciąganiem naiwnych ludzi,,
3 876 534. arczibalik73 no ja przy kluczach tez mam taki brelok z niemiec dotyczcy lotto