Wpisy 3 876 083 – 3 876 182
13 czerwca 2020 14:04 → 13 czerwca 2020 14:40, 100 wpisów
Zaraz rowerem wyjeżdżam, zobaczymy.
Dopisano wyniki Kaskady - 01,07,08,09,10,11,13,18,20,21,22,24
Dopisano wyniki Super Szansy
Wylosowany numer to: 3626972
Wylosowany numer to: 3626972
Typowania Super Szansy
DARIUSZ BUBROWIECKI 9005272 - wygrana 10 złbogdan0 4948472 - wygrana 10 zł
multi-RENA 9451672 - wygrana 10 zł
i juz po losowaniu teraz juz dziekujemy multikowi za wygrane tak liczne juz niegram wiecej na 5/5 w multika bo szkoda na to kasy,lepiej grac w mini znów poległem tylko 1/5 choć miała byc cała 5/8 numery byly pewniakami, i wyszły akurat ale w kaskade
Pogram w piłkę.
a idżcie z tym conrado, ja jeszcze w zyciu nie wygralem jak on w studiu
a miała byc cała 5/5 a jest tylko 1/5 poprostu szkoda gadać
Jak masz hektary to problemu nie ma bo dużo kapusty zasiejesz
sadz czosnek lepiej stoji jak kapusta i jest zdrowszy
No prawda, jak tata mówił.
Krzysztof nie ma co się bawić po primo wypożycz auta z wypożyczalni że twoje jakieś falsyfikaty pieniędzy wypożycz dom na chwilkę i kobiet będzie jak gradu z jasnego nieba
3 876 108. magda no ja wysłałem liczby były pewne niewyszły teraz prewnie wyjda wieczorem albo jutro bo musza wyjsc tylko szkoda ze juz nie w promocji, to jest stary układ liczb ale efektowny nierazi dzisiaj miał sie pojawić ale niewyszedł poza 1 tylko liczba 78
krzysztof chcesz wyłapać szybko jakas panienke to wal na basen odkryty , tam zawsze sa jakies fajne niunie i odrazu w toples, odrazu zrobisz przeglad sobie i wybierzesz odpowiednia tylko szukaj takich bez ogona
Przed chwilą padło 4 x 2225,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
zaówazyłem ze ostatnio lepiej mi wchodza liczby w min lotka jak multiku, chyba bedzie trzeba grać tylko w mini , na 2 ukladziki dziewnnie co by za szybko niepozbyć diengów, tutaj realniejsze sa trafienia liczb
Magda cofnij czat tam jest foto jakie liczby proponowałem do multi

i wieksze wygrane zeby niezłapac praktycznie nic w ,multika w danym losowaniu na 5/5 tylko 1/5 to poprostu trzeba być mistrzem
3 876 129. Sebastian_M a co ty te łacze do kontaktu zasmarowałeś czekoladem zamiast gipsem czy cementem?
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
3 876 076. krzysztof c ale tak niestety jest teraz wszystkie leca na kasiore, kiedys były inne bardziej kochajace druga połowke ale takiich juz teraz niema teraz sa nowoczesne tylko kasiora sie liczy inic wiecej,kiedys to były kobietki i do tańca i do rózańca, byly jakieś fajniejsze, milsze i bardziej kochane, dokad bedzie rzadzil pis to cały czas bedzie dalej patologia sie szezyła zobacz teraz juz dzieci staraja sie o dzieci, bo rzad daje 500+i na kazde inne zeczy,juz takie 13 latki chodza z brzuszkami aobok jakiś małolat, ja sie pytam gdzie sa ich rodzice
3 876 076. krzysztof c ale tak niestety jest teraz wszystkie leca na kasiore, kiedys były inne bardziej kochajace druga połowke ale takiich juz teraz niema teraz sa nowoczesne tylko kasiora sie liczy inic wiecej,kiedys to były kobietki i do tańca i do rózańca, byly jakieś fajniejsze, milsze i bardziej kochane, dokad bedzie rzadzil pis to cały czas bedzie dalej patologia sie szezyła zobacz teraz juz dzieci staraja sie o dzieci, bo rzad daje 500+i na kazde inne zeczy,juz takie 13 latki chodza z brzuszkami aobok jakiś małolat, ja sie pytam gdzie sa ich rodzice
Na imprezie Arczi.
Na imprezie Arczi.
Seba u mnie będzie wymiana prądu ile muszę mieć kaski nie jestem majętny a mam stare druty pralka mi nie pójdzie w bali piorę
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Multi Multi - odnotowano 163 wygrane 5/5
Krzysztof tam szukaj życie będziesz miał z kobietą aż do starości ale nie szukaj w Polsce

Wędrowca Ty mój wybawicielu
Wędrowca słyszałem że masz propozycje dla mnie i Artura
Seba kto instalacje elektryczna robi po malowaniu i szpachlowaniu scian
Take rzeczy sprawdza się wczesniej
Take rzeczy sprawdza się wczesniej
Słuchajcie tam nie było napięcia i były za krótkie przewody
S Biedroń i Ochojska kupili samochody po 120000 zł.. A kto europosłowi zabroni
To mi wygląda na to,że... rdza przeżarła ścianę.
Kiedyś miałem frezownice do takich dziur na kable.. Ale więcej kurzu niż pozytku
Prąd pożyczyłem od sąsidki A Masę złapałem bo akurat tędy przechodził
Victor u Ciebie elektrykę zrobię za darmo
Ciekawe czy jak łazienkę robi to najpierw płytki kładzie a potem prąd sprawdza