Wpisy 3 875 383 – 3 875 482
13 czerwca 2020 01:25 → 13 czerwca 2020 08:27, 100 wpisów
3 875 369. Sebastian_M 2020-06-13 (00:53) Atakujemy Mini Lotto !!!
Arczi jak wygramy dużą sumę to założysz sobie baterie słoneczne
o tak tak najpierw kupie sobie dom a na dachu zamontuje kolektory słoneczne, ale najpierw musze wygrać naten dom, bo jesli bym zaczol na ten dom zarabiac to bym go nigdy niekupił bo by mi zycisa brakło, dlatego musze wygrać zeby mieć swoj własny domek
Arczi jak wygramy dużą sumę to założysz sobie baterie słoneczne
o tak tak najpierw kupie sobie dom a na dachu zamontuje kolektory słoneczne, ale najpierw musze wygrać naten dom, bo jesli bym zaczol na ten dom zarabiac to bym go nigdy niekupił bo by mi zycisa brakło, dlatego musze wygrać zeby mieć swoj własny domek
Arczi.
Wybierz 14 liczb z całości i się nie zastanawiaj.
Możesz zamknąć oczy i ołówkiem trafiać w liczby.
Tu tylko chodzi aby liczby rozdzielić po 14 w zestawie.
Przygotuj liczby na niedzielę.
3 875 380. bogdan041 to tez jest prawda co tu piszesz o multiku , ale mini to niejest taki kosmos jaki sie niby wydaje wystarczy z tych 42 liczb zrobić sobie rozpiske liczb, powiedzmy 15liczb , albo jak tu wedrowca netowy podzielić te 42 na 3 czesci i ze tych 14 liczb utworzyć sobie pewne ukladziki, nastepnie z pozostałych 14 liczb tez utworzyc nastepne ukladziki i z tego co zostalo tez utworzyć nastepne uklady i to wszystko co losowanie puszczać wtedy napewno cos sie trafi moze i nawet 5/5 tylko ze na to wszystko trzeba muiec kase aby rtak co losowanie to puszczać ja w mini lotku mam pewne przez siebie opracowane uklady liczb , które nieraz mi cos tam łapia ale to tez zalezy od tego czy to wysle czy nie, czy aby w tym czasie jest tez i na to kasa, mam upatrzone pewne liczby swoje ktore co jakiś czas wychodza, tylko szkopół tkwi w tym ze nie zawzze moge to wysłać
Przy najgorszym równomiernym rozpisaniu może być tak.
A. 2/14.
B. 2/14
C. 1/14.
A. 2/14.
B. 2/14
C. 1/14.
3 875 384. Wędrowca netowy 2020-06-13 (01:26)
Arczi.
nie nie to tak niedziała,próbowałem kiedyś tez tak robić, mozna tez uzyc do tego wahadełka jak to kiedys tu megamocny insynułował, co do ołowka tez tak mozna ale,ja patrze na liczby , przygladam sie im i jesli widze ze na któreś mnie bardzo ciagnie ,to wtedy te numery kresle i wysylam, i wtedy przewaznie coś wpada, lub nie ale najczesciej niestety albo i stety jednak wchodzi coś,
Arczi.
nie nie to tak niedziała,próbowałem kiedyś tez tak robić, mozna tez uzyc do tego wahadełka jak to kiedys tu megamocny insynułował, co do ołowka tez tak mozna ale,ja patrze na liczby , przygladam sie im i jesli widze ze na któreś mnie bardzo ciagnie ,to wtedy te numery kresle i wysylam, i wtedy przewaznie coś wpada, lub nie ale najczesciej niestety albo i stety jednak wchodzi coś,
Arczi.
Nic nie trzeba wysyłać
Jak będą podzielone liczby to zestawy się sprawdzi metodą jasnowidzenia.
Najlepszy zestaw zostanie dokładnie sprawdzony.
Przy prognozie 1-2/14 zestaw jest odrzucany.
Dobra prognoza to.
2-4/14, 3-5/14.
Nic nie trzeba wysyłać
Jak będą podzielone liczby to zestawy się sprawdzi metodą jasnowidzenia.
Najlepszy zestaw zostanie dokładnie sprawdzony.
Przy prognozie 1-2/14 zestaw jest odrzucany.
Dobra prognoza to.
2-4/14, 3-5/14.
3 875 390. Wędrowca netowy jesli wytypujesz liczby i je skreslisz anie wyslesz to niewygrasz bo niby jak?
Arczi nie rozumiesz o co mi chodzi.
3 875 392. Wędrowca netowy moze i nierozumie do konca, mi chodzi aby utworzyc takk i zestaw liczb , którym mógłbym trafic wymarzona wygrana czyli te 5/5,
Wytłumaczę Tobie to tak.
Krasnalka dała zestaw do sprawdzenia do Loterii EJ.
5 liczb + 2 liczby.
Prognoza była 1-2/7.
I było 2/7.
Taki zestaw jest bezużyteczny bo jest za mało trafionych liczb.
Krasnalka dała zestaw do sprawdzenia do Loterii EJ.
5 liczb + 2 liczby.
Prognoza była 1-2/7.
I było 2/7.
Taki zestaw jest bezużyteczny bo jest za mało trafionych liczb.
no ok a jak to sprawdziłes ze ta prognoza byla własnie 1-2/7
co trafiła 2liczby z tych 5 i 1 z tych dodatkowych oto chodzi?
Żadna znaną metodą matematyczną nie da się sprawdzić ile liczb może być trafionych w zestawie.
Tylko przy pomocy jasnowidzenia w prosty sposób można to sprawdzić.
Tylko przy pomocy jasnowidzenia w prosty sposób można to sprawdzić.
czyli jesli tak piszesz to znaczy ze musze zajac sie jasnowidzeniem tak?
zeby trafić dany uklad liczb
zeby trafić dany uklad liczb
Arczi.
Prognoza jest dla całości zestawu.
Np. 2/7 oznacza że jest trafione 2 liczby nie wnikając czy to jest 2 z 5 czy 2 z 2.
Nie ma wygranej, taki zestaw się odrzuca
Prognoza jest dla całości zestawu.
Np. 2/7 oznacza że jest trafione 2 liczby nie wnikając czy to jest 2 z 5 czy 2 z 2.
Nie ma wygranej, taki zestaw się odrzuca
ok rozumie, teraz co do zestawu takiego
Arczi.
N I E.
Tylko wybierz 14 liczb. Tylko tyle i nic więcej. Resztę zostaw mnie.
N I E.
Tylko wybierz 14 liczb. Tylko tyle i nic więcej. Resztę zostaw mnie.
acha rozumie ze chcesz aabym wybrał 14 liczb tylko i podał CI je ,a TY je sprawdzisz tak czy mam jakies szanse na wygranie ich tak , chcesz mi pomóc wygrać dobrze rozumiem?
Sposób wyboru należy do Ciebie.
Liczby możesz wybrać nowe, wygrzebać stare z archiwum... .
To nie ma znaczenia.
Liczby możesz wybrać nowe, wygrzebać stare z archiwum... .
To nie ma znaczenia.
3 875 403. Wędrowca netow ok rozumie
Wreszcie zrozumiałeś.
Ale jeszcze musi być druga osoba, bo musi być wybrane 2 zestawy. W trzecim zostają liczby nie wybrane.
To zadanie dla Sebastiana
3 875 405. Wędrowca netowy dobra ok , ale to juz jutro pomyslimy nad tym,okej? bo dzisiaj juz mi sie niechce terasz grzebać w tych liczbach choć mozemy i wybrać teraz cos np, 1,2,3,5,10,14,15,17,22,26,28,35,37,40
3 875 408. arczibalik73 to sa moje tzw przykladowe liczby nie mówoieze akurat nini gram ale takie teraz zatypowałem i wybrałem z posród wszystkich 42 akurat
Dzisiaj żadnych eksperymentów nie będzie.
Druga osoba już tych liczb nie wybiera, mają być inne.
Żadna liczba nie może sie powtarzać.
Ma powstać 3 zestawy w każdym z innymi liczbami.
Ma powstać 3 zestawy w każdym z innymi liczbami.
To tyle na temat eksperymentu.
3 875 410. Wędrowca netowy 2020-06-13 (02:20)
tak wiem on musi wybrac inne niz ja, kiedys tak tez i robiliśmy tylko na mnie liczb nie az 14 tcie, i nimi gralismy przez jakis czasale z wygranymi było róznie
tak wiem on musi wybrac inne niz ja, kiedys tak tez i robiliśmy tylko na mnie liczb nie az 14 tcie, i nimi gralismy przez jakis czasale z wygranymi było róznie
Arczi.
Zestaw dopiero będzie użyty jak prognoza będzie nie gorsza niż 2-4/14. Przy niższych prognozach zestaw jest odrzucany.
Zestaw dopiero będzie użyty jak prognoza będzie nie gorsza niż 2-4/14. Przy niższych prognozach zestaw jest odrzucany.
3 875 412. Wędrowca netowy oczywiscie zobaczymy co jutro wybierze sebastian,
875 414. Wędrowca netowy 2020-06-13 (02:28)
Arczi.
ok rozumie
875 414. Wędrowca netowy 2020-06-13 (02:28)
Arczi.
ok rozumie
Nie warto się bawić w 8 zestawów po 5 liczb.
Dlatego lepiej jest jak mniej, bo w 14 liczbach łatwiej jest coś większego trafić.
Dlatego lepiej jest jak mniej, bo w 14 liczbach łatwiej jest coś większego trafić.
Przerwa na kawę.
no może i tak i jak piszesz, ale dziekuje z góry za poddany pomysł wyboru z wiekszej ilosci cyferek i za tzw, eksperyment ja juz uciekam spać i zycze równiesz CI dobrej nocy
dobranoc do jutra
Jasnowidz Jackowski?szkoda tylko,że ci jasnowidze nie są milionerami,czy to działa tylko na innych,a na nich nie
krzysztof jackowski kiedys powiedział ze on niezna numerów wygrwajacych na loteriach inikomu takich liczb nie podaje, gosciu jest wporzadkui powiedzuial ze jakby je znał to byłby juz milionerem ale on w takie zeczy sie nie bawi, i wielki szacun za to odemnie nic narazie do jutra
Jackowski wielokrotnie powtarzał, że nie jest wstanie przewidzieć liczb do lotto bo istnieje jakaś blokada co na to nie pozwala.
.........
Ale nie ma blokady gdy się sprawdza cudze liczby.
.........
Ale nie ma blokady gdy się sprawdza cudze liczby.
Wystarczy przeczytać artykuły pod czatem.
--> zobacz wszystkie artykuły.
Koniec buszowania.
Możesz w takim wypadku generować sobie liczby w generatorach liczb i je sprawdzać,przecież Ty ich nie piszesz tylko generator Ci to robi,wtedy możesz dla siebie bić kasę jeżeli masz takie umiejętności
W dodatku zakres trzy liczbowy z czternastu liczb to nie jest jasnowidzenie,to jest statystyka,bo prawie 90% wyników będzie się zgadzać
Ciekawe,w jaki sposób ona to napisała jak on nie ma nawet księgi gości i został zablokowany
Księga gości użytkownika: 4poryroku
Treść wpisu:
osobniku o 108 nickach,ty możesz swoją opinię włożyć między bajki i czytać ją co wieczór,przed pójściem do łóżka.
Autor wpisu: emerytka 46
Data wpisu: 2020-06-12 19:59:26
Księga gości użytkownika: 4poryroku
Treść wpisu:
osobniku o 108 nickach,ty możesz swoją opinię włożyć między bajki i czytać ją co wieczór,przed pójściem do łóżka.
Autor wpisu: emerytka 46
Data wpisu: 2020-06-12 19:59:26
TO jest wytłumaczenie,Pasko zablokował go później,chociaż nie wiem za co?zachowywał się w porządku i dostał bana,w takim wypadku powinien admin napisać chociaż jaki był powód blokady,bo tak to jest nieładnie blokować kogoś bez przyczyny,a jeżeli była,to trzeba napisać
3 875 153. multipasko 2020-06-12 (21:54)
Użytkownik 4poryroku stracił możliwość wypowiedzi.
3 875 153. multipasko 2020-06-12 (21:54)
Użytkownik 4poryroku stracił możliwość wypowiedzi.

Witam wszystkich i pozdrawiam z pociągu do Świnoujścia
Hej emerytko miła tak do końca nie będzie ale pikna pagada napewno i to upalna sobota już duszno gorąco choć nie którzy w kurtkach no to miłego emerytka, forsami, mulag, jacunn, kędzior, tomi, isa, johno
Mewa
waldus
jagawisia
dusia
dusia
3 875 434. Biedroneczka1977 Świnoujscie - jest wymagane test potwierdzajacy negatywny na covid19 przed odprawą promową dziś ruszają granice
na granicy z Czechami ludzie ze śląska mają zakaz wjazdu (tz czerwona strefa) najwyższy stopień zarażeń nie przekroczą granicy
Biedroneczka1977
Szczęśliwej podróży
Szczęśliwej podróży
emerytka dziękuję
waldus dziś siedemdziesiątki
multijune ja wysiadam w Kołobrzegu przesiada w goleniowie jadę konkretnie do Mrzeżyno tam gdzie jadę tylko miesza temperaturę i ankieta
Dzisiaj ostatni dzień na 5 skreśleń 100% !
Mierzą temperaturę miałam napisać trzęsie w tym pociągu
3 875 455. Biedroneczka1977
Mam nadzieję że trafię 5 /5 tak ja wczoraj wieczorem
ja nic nie trafiam w tą promocję dziś puszczę ale nie na 5 liczb ciężko wygrać nawet trójkę
Multijune dziękuję za
dziwi mnie że przed wyborami granicę otworzyli
Ja na chybił wczoraj miałam nową kolektura w Zabce to na zachętę
Też się dziwię
coś skubłaś konkretnego?
1400 zł Bo 100 procent za pięć trafnych w Multi
Szkoda że nie gralam z plusem bo był wśród trafnych ale skąd mogłam wiedzieć
Brawo super
jak tam masz taką kolekturę to tylko grać
w tych kolekturach to takie kobiety nieraz są że normalnie nie chce się grać
Wczoraj poszłam kupić wodę na podróż patrzę i oczom nie wierzę jest toto w mojej zabce ?
wole grać w "żabce" ale znowu nie można płacić kartą
Tak zgadza się mam w Poznaniu taka kolekture z galerii po drodze jak wracam z pracy to już jak widzę te kobiety co prawie patrzą , ta znów przyszła to zaraz mi się nie chce grać
Koniec upału.
Znad Skandynawii napłynie do Polski zimne powietrze.
Znad Skandynawii napłynie do Polski zimne powietrze.
No teraz zimne powietrze jak ja nad morze jade
ale zdrowe ,czyste dużo jodu
Teraz.
Suwałki +18.
Rzeszów +24.
Suwałki +18.
Rzeszów +24.
Znajomy mieszka w Świnoujściu to mówi że umiera miasto bez Niemców jak nie otworzą granicy to będzie bankrutem -pustki na ulicach
To w Szczecinie:
+19.
+19.
A ja siedzę w tym sygmatyzowanym Jastrzębiu-Zdroju i nigdzie nie mogę pojechać, choćby z powodu takiego ,że mi auto zniszczą
U mnie nie ma... zarazy.