Wpisy 3 874 905 – 3 875 004
12 czerwca 2020 17:33 → 12 czerwca 2020 20:35, 100 wpisów
3874903, zeszłas, z Sebastiana, wchodzisz na innych.Czy masz z tego profity, albo??? Osobowość...
arczibalik73
Dlatego mam dwa nicki,bo wysyłam dwie piątki w multi.A typować można tylko jedną.
Proste i logiczne.Rozumiesz ,cy nie ?
Dlatego mam dwa nicki,bo wysyłam dwie piątki w multi.A typować można tylko jedną.
Proste i logiczne.Rozumiesz ,cy nie ?
Wchodzę na tego ,na kogo chcę.
3 874 903. emerytka 46 ale co mnie to obchodzi ze maja po 108 mnicków ja mam 1 i to mi w zupełnosci wystarczy niepotrzeba mi innego wiecej, oto mi chodzi, i tutaj ja toja a niejakas gerdi, mewa, ptaszek ,kolibereek czy inaczej, nigdzie indziej nie wystepuje pod jakimś takim samym nickiem rozumisz tutaj jestem arczybalik73 tam u sasiadów jestem duszek370 gdzie inndziej jestem kacperek370:0 itd,
Arczi, może nie odpowiadać na te insynuacje, bo one do niczego nie prowadzą. To już taki charakter , którego się nie zmieni.
Ależ Watykanisto,nie zmieniasz partnerek bo bardziej kręcą cię partnerzy.K 30 to wyczaił przeca
3 874 908. emerytka 46 nie no jak w takim wypadku to okej rozumie ale poco typowac 2 piatki jak mozna wytypowac 1 piatke z danego nicku ale to szczesliwa, dlamnie to jest głupota, poprostu to co zeby zatypować 1000x 5/5 tworzysz 100róznych nikow i wprowadzasz tu na czacie zamieszanie bo piszezsz z kazdego innegodla zmyłki danego rozmówcy na czacieoto ci chodzi?
Watykan/4pory-bardzo lubisz chodzisz na siłownię bo masz tam spore gratyfikacje
3 874 914. 4poryroku no masz racje, ale odpowiem dla świetego spokoju bo pózniej mi napisze ze nieodpowiedziałem nic na wiadomość choć prewnie jest i ona zbyteczna
Arczi, więc zero odpowiedzi bo teraz my zostaniemy naczelnymi...
3 874 905. TeoS fajne pomieszczenie ale tam musi być spokój i miekkie ściany tylko spać inic nierobić taka komora i samotnia nikt nie przeszkadza nikt cie nie wyzywa tylko spokój iładny pokój, jeść i pić dostaniesz onic sie nie musisz martwić tylko cisza i kontemplacja w jednym, ,
3 874 920. 4poryroku nie no nie zostaniemy bo tu naczelna naczelniczka jest tylko jedna jak to wczesniej kolega sebastian napisał i ze jej nikt jej tu stanowiska nie odbierze fajnie to napisał naczelna, mi sie to słowo odrazu z kojarzyło z ZOO bo tam chyba do naczelnych to sie zalicza małpy, niewiem czy aby dobrze to skojarzyłem , i niewiem czy akurat to miał na myśli, ale tak to skojarzyłem z małpami, czyli inaczej przewodniczka stada co wie wiecej niz wszyscy i kazdemu prawi morały, dlatego tez i sie troche tu z tym niezgadzam z tym słowem naczelna bo mi sie to kojarzy z małpa, a kolexzaka niejest małpa tylko czówiekiem i kobieta wiec mozna powiedzieć ze jest naczeliczkom szybciej
3 874 923. TeoS o tak tylko gorzej jak to trafisz i ktoś ci wygrana zajuma
wpadłem na chwilę
Arczi to ten z kulturalnych , kobietę do małpy porównuje, ale ględzenie- GLĘDZENIE < PAPA
Arczi to ten z kulturalnych , kobietę do małpy porównuje, ale ględzenie- GLĘDZENIE < PAPA
3 874 908. emerytka 46 ale TY mi sie niemusisz z tego tłumaczyć ze masz tu kilka ników to jest twoja sprawa ,ze idziesz w tym kierunku jaki sobie obrałas, ja ci nie wchodze w droge tajk samo jak i mewie, róbta sobie co chceta tylko prosze zachowujcie sie tu jak nalezy, nie czepiajcie sie nikogo dajcie sobie na luz oboje ja niejestem waszym wrogiem ani Twoim ani mewy,zebysmy sie dobrze zrozumieli
dotam nie zle to odczytałes ja nieporównuje emerytki 46 do małpy tylko mi sie te słowo naczelna kojarzy z małpa bo tam w zo jsa tzw naczelne w hierarchi małp, rozumisz? i mi te słowo niepasuje nazbyt do tu kolezanki emerytki 46, szybciej bym poewiedział ze kolezanka zachowuje sie tyu nieraz jak jakaś nacvzeliniczka która chce bvy ć tu w centrum uwagi i chce tu wszystki zarzadzać na stronce i ewymaga aby wszyscy sie tylko jej tu podporzadkowali , a tu niestety nikt tego nierobi a zwłaszcza sebastian, , ale emerytka nie jest zadna małpa oj nie, choć nieraz i tez sie tak zachowuje jak zejda sie z sebastianem t sie sprzeczaja dogryzaja sobie no identycznie jak w zoo
dotam nie zle to odczytałes ja nieporównuje emerytki 46 do małpy tylko mi sie te słowo naczelna kojarzy z małpa bo tam w zo jsa tzw naczelne w hierarchi małp, rozumisz? i mi te słowo niepasuje nazbyt do tu kolezanki emerytki 46, szybciej bym poewiedział ze kolezanka zachowuje sie tyu nieraz jak jakaś nacvzeliniczka która chce bvy ć tu w centrum uwagi i chce tu wszystki zarzadzać na stronce i ewymaga aby wszyscy sie tylko jej tu podporzadkowali , a tu niestety nikt tego nierobi a zwłaszcza sebastian, , ale emerytka nie jest zadna małpa oj nie, choć nieraz i tez sie tak zachowuje jak zejda sie z sebastianem t sie sprzeczaja dogryzaja sobie no identycznie jak w zoo
Znalazłem w Google k30, to kilka telefonów, a watykańska to wiadomo, znawca religii
Przeglądałem lotto 6... No duuuzo było z tylko 1 z maszynya u mnie nawet liczb2 na dwóch zakładach trafić nie moge
jak Wam małpki tak pasują, no to wio na drzewa, a kobiety zostawcie w spokoju
arczibalik73
Chyba się pomyliłeś w ocenie.To Sebastian M chce tutaj wszystkimi rządzić.
W niedzielę nie gramy,gramy w "mulatkę"tylko jak jest promocja,itd itp.
Chyba się pomyliłeś w ocenie.To Sebastian M chce tutaj wszystkimi rządzić.
W niedzielę nie gramy,gramy w "mulatkę"tylko jak jest promocja,itd itp.
Kto chce być w centrum uwagi,to widać.
Przed chwilą padło 14 x 907,20 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
FlejowatyAdamPiekary typował(a) za 40 zł w Keno na losowanie nr 911220 i trafił(a) 2500 zł
Porażka tygodniowa... Ale może sobota coś kapnieobiecuje ze tylko pi 1 wysle
misiaczek901 typował(a) za 20 zł w Keno na losowanie nr 911232 i trafił(a) 2500 zł
Co tu się dzieje wiatru niema las się chwieje wiatru niema krzok się ruszo jakieś cuda dziać się muszo
już tu nie wchodze bo nudą wieje i jakieś przepychanki słowne
Kobity okres mają i stąd te zwady na czacie
dziś byłam u fryzjera
miałam długie i blond teraz mam krótkie i siwetaja magia(odrosty)
Dopisano wyniki Eurojackpot - 7,16,22,30,48 oraz dodatkowe liczby 2,8
w Eurojackpot mom trafione 30 i dodatkowo 2 no to już coś
Chopy napijcie się piwa bo z babami w okresie to przechlastane momy jedynie kochanki zostały i panny co na grzyby chodzą
Chopy napijcie się piwa bo z babami w okresie to przechlastane momy jedynie kochanki zostały i panny co na grzyby chodzą
no mam miałam długie mam krótkie bo nie chciało mi się już farbować za długo to zabiera czasu a ja nie lubie jak ktoś coś przy mbie robi i kazałam sibie ściąć
Cześć
Kto chodzi na grzyby ?
zbigniew
Codziennie?
na grzybach do koszyka półlitra ,kumpli i grzybiarki miód malina same zbierają
A coś pisał o pudełku FA
mydełko fa ale nie lubię muzy disco-polo mam alergie na tą muzę
gosia hej
Cześć 

długi weekend coś mało ludzi na czacie
siema krzychu