Wpisy 3 874 783 – 3 874 882
12 czerwca 2020 15:47 → 12 czerwca 2020 17:07, 100 wpisów

Taka
3 874 646. emerytka 46 ja niedycyduje kogo Pasko ma wywalić z czatu ale, jawnie ci odpowiadam ze przysłuze sie do tego, i poprosze admina o zrobienie tu z toba i gryksem porzadku jezeli nadal bedziecie razem wzburzać tu spokój tu na stronce ma byc miła atmosfera, a nie co róz jakies tylko prowokacje z waszej strony, i kłotnie z sebastianem, to nie jest wasza stronka,i zachowujcie sie jak dorosli a nie dzieciaki to po 1, cały czas cos tu cierpicie i dogryzacie jak nie saebastianowi to tez i mi, po 2 niepodoba wam sie tu coś to odejdzcie z tej strony nikt was tu nietrzyma na siłe, albo sie wkoncu uspokójcie , niewchodzcie sobie wzajemnie w droge, ja tu niejestem adminem i nigdy niebede tej strony , kiedys pisałem ze gdybym to ja był adminem i widzial co wy tu wyrabiacie to juz dawno bym wam zablokował wasze niki,
Z 18 lat 16, ale twarz mogła być lepsza.
a propo nowego mojego nicku, to jest mi niepotrzebny tak jak tobie, mi wystarczy jeden nick, nie tak jak tobie, i wielu tu innychym osobom ,a a naczelnym przydupasem to moze być twój kolega ze stronki mewa który cały czas piszedo admimna na sebastiana, wejdz i sobie poczytaj, a pozniej zabieraj głos, , jesli chodzi o wieczorne mnasze rozmowy z sebastianem, to nic na ciebie nie pisalismy złego, wiec niewiem o co masz znowu domnie pretensje, tylko wspominaliśmy o TOBIE bo sebastian pisał ze znim drzesz koty cały czas zreszta ja to tez zauwazyłem wczesniej i sie troche z tego tez posmiałem, bo nierozumie dlaczego nie mozecie sobie dac na wstrzymanie i sie pogodzić, wyzywacie sie od rózbnnych,a propo sebastian nie jest moim adwokatem to po 3,
po 4 za ten tekst głupi w moja strone typu -"przydupas naczelnego dupka MP."Pasuje jak ulal. tak pasuje ale do ciebie, sebastian tu niejest zadnym naczelnym ani tez dupkiem, tylko normalnym człowiekiem jak ja i ty i kazdy inny, za takie obrazanie kogos powinnas juz ztad wylecieć ja cie nie wyzywam od jakiejs szmaty czy jak ,bo mam troche wiecej kultury niz Ty,przydupasa naczeelnego dupka to sobie poszukaj we własnej rodzinie a nie tu szukasz, ja niejestem zadnym przydupasem naczelnego dupka, bo tu zadnego dupka niema ,ja tutaj nikogo takiego nie spotkałem, ale sa złosliwe jendze które nieumieja sobie poradzić same z soba i prowokuja innych,to widze, jesli ci tu cos niepasuje to wyjdz z tej strony i wiecej sie tu niepokaszuj, my chcemy wraz z sevbastianem i onnymi osobami miec tu spokój, anie co róz jakieś przygadywanki komus, prowokacje i kłotnie, jak ci sie tu nie podoba to wróc tam do korna na stronke , ach zapomniałem ze tam ciebie tez niechca,
A co mogłem zrobić ? Widziałem jak skręciła w polną. Ale ja zły nie jestem jak inni. Szkoda mogłem poznać.
już pamietam jak kiedys pisałas tam ze odchodzisz z tad, , , tutaj tez pisałas nieraz ze z tond odchodzisz gdy cie pasko kiedys zablokował na iles tam, ale po jakims czasie utworzyłas drugi nick, niejaki gerdi076 dla tzw, niepoznaki niby do typowania tylko liczb, myslałas ze nikt cie nierozpozna ale niestety nic wiecej mylnego, odrazu cie wszyscy tu poznali, wiec nie ukryjesz sie tuu przed nami choc utworzysz niewiadomo jaki nowy nick sobie, ja tu mam jedemn nick tylko i nic niezmieniam, i nieudaje nikogo innego kim nie jestem, i niechowam sie za wilonikami jak inni, , jezeli mi admin blokuje 1 nick, to mnie blokue a nie bede zakladał 100niow bo mnie na 1 niku zablokował, to jest dlamnie głupota, do kwadratu, , wszyscy którzy uzywaja kilku ników na danej stronie powinni posiadac po 1 niku rezszte powinno byc zlikwidowane i zablokowane, jesli ktos by sie do tego niestosował byłby wtedy usówany na zawsze, bez mozliwosci powrotu,za ublizanie komuś na czacie tez koonto było by usówane na zawsze,bez mozliwosci powrotu tutaj, tylko twarde zasady wprowadzić i juz by tu był porzadek, nikt by sie z nikim nie kłocił i td, my tu wchodzimy poto aby milo spedzuić czas wymienić sie swoimi przemysleniami, na temat liczb i tyle a nie zeby wysluchiwac obelg z czyjichs ust, jak sie cos komus tu niepodoba to fora tutaj z dwora , nikt tu nikogo na siłe nietrzyma
Nie powinienem jej dać zdjęcia, ale już dałem. A noga zarąbista, nogi.
Ja bym też napisał więcej niż arczi, ale nie chce być źle zrozumiany.Nazwanie kogoś " naczelnym d...', pod publikę, co pozostaje w sieci, uważam za powód do dyskwalifikacji pisania na czacie.To nie pierwszy wybryk tej osoby. Nawet kilka razy powtarzała te same epitety w stosunku do tej samej osoby.No, cóż, bezprawie stało się norma w tym ..
Pisze z dziewczyną, ale kosztuje.
Arczibalik73 nie udzielaj się a jak juz musisz sprawdz kto na stronie dymi prowokuje choć w twoim przypadku nie ma szans byś zobaczył zobacz od tego wpisu prowokuje nie pytany prowokuje gdy nie kuma jak się do kogoś cos pisze... Pa ide bo mnie mdli jak dotama
on ma soś z mózgiem nie tak
mewa to gryks wiadomo
chętnie bym se gdzieś bym wyjechał ale wirus nie odpuszcza mam dosyć internetu gruby procent to bzdety
osa co robisz
Zb ale masz pkt
Wróciłam z pracy
Dusia
jakie liczby dziś do eurojackpot ?
Waldi
z jakiej pracy
Ja już nie ogarniam dni tygodnia codzień do pracy
Zb ty gupku
Już miałam wyplate
znalazłaś prace w końcu
Idź ty leszczu
Idę bo mnie trafi
to 4 lipa jedziemy leczynko
islandorka wyjdziesz za mnie mam prace
3 874 699. emerytka 46 co ty za zdiecia tu wrzucasz chyba sie ci te zdiecie podoba co i wisi nad twoim łozkiem, co? kiedy nie mozesz zasnać zawsze na nie spogladasz co?a pózniej wrzucasz je tu ponownie, az tak ci sie ono podoba?
3 874 848. zbigniew g 2020-06-12 (16:35) nr wpisu 3 592 987
zbigniew niezła propozycja ale dajesz do pieca dobra oferta nie żle
zbigniew niezła propozycja ale dajesz do pieca dobra oferta nie żle
3 874 849. zgrywus 2020-06-12 (16:36)
przed chwilą miałem proszę przeredagować tekst
zgrywus ja to mam co róz ten tekst, jak tylko cos wiecej napisze tekstu, i teraz szukaj co nie tak napisałes w tekscie normalnie żenada,
przed chwilą miałem proszę przeredagować tekst
zgrywus ja to mam co róz ten tekst, jak tylko cos wiecej napisze tekstu, i teraz szukaj co nie tak napisałes w tekscie normalnie żenada,
niewiem jak to jest ze gryks76 pisze tekst tam pisze jakies zamienne słowa typu pi i e r d y i mu tu to wysyla a umnie jak to napisze razem to pisze przeredaguj tekst
Cześć
Co robicie ?
Jaki znowu gryks76 ?
O kim piszesz ?
O kim piszesz ?
jest tu tez jedna niejasnosc jest dozwolona ilosc wpisywania tekstui ranking wiadomosci a w nocy po ilus nagle tam jest blokada na 8h głupota jakiej mało, to albo piszemy wiecej i jesteśmy w tzw, rankingu alboi niepiszemy nic lub mało piszemy i nieółapiemy sie do rankingu
Arczi o jakim rankingu piszesz ?
Po co Ci jakiś ranking ?
Zgrywus kiedyś miałem kota Filipa
Nie ma uja....
Multi 7 liczb
Promo 5 nie dla mnie
jutro na 14 i kaskada i lotto i mini.. po sztuce
Multi 7 liczb
Promo 5 nie dla mnie
jutro na 14 i kaskada i lotto i mini.. po sztuce
Czemu w "Żabkach"nie można płacić kartą tylko pieniędzmi... za lotto
3 874 857. Sebastian_M no nie uda3waj ze niewiesz kto to jest przecierz wiadomo ze gryks76 to jest mewa, i mewa to jest gryks76 tak samo emerytka 46 to jest gerdi076, ale okekj mozesz ich faktycznie nieznać juz, zreszta niewazne, ne wchodzmi im w droge bo zaraz polece na skarge do Pasko , zreszta mewa tak jak pisałes udziela sie tam zbyt czestoale nie prowokujmy ich, zapamietaj ,
ja tam i mewie i gerdi zycze jak najlepiej obydwoje sa siebie warci i tyle w tym temacie
3 874 859. Sebastian_M 2020-06-12 (16:49) Atakujemy Mini Lotto !!!
o rankingu który tu codziennie przeprowadza PASKO kti i jaki był aktywny na czacie w danym dniu tygodniu miesiacu itd
o rankingu który tu codziennie przeprowadza PASKO kti i jaki był aktywny na czacie w danym dniu tygodniu miesiacu itd
Dzisiaj miały rozpaczać Mistrzostwa Europy 2020, a no właśnie. Spokojna bania, będą w przyszłym roku. 

I Polska Mistrzem Europy by była.
Arczi wiem że Mewa to Gryf agresso mewa ale myślałem że Greg 76 znowu to przyszedł jako gryk dlatego się bardzo zdziwiłem A co do tego że są siebie warci to oczywiście zgadzam się z tobą w 100%
Ale to za rok.
3 874 849. zgrywus i wtedy jedna krótka wiadomoć tekstowa musisz dzielić na kilka mniejszych jagby niemozna było tego wszyustkiego wysłac jako jedna wiadomosc na raz,
Moim zdaniem ten ranking nikomu jest potrzebny, bo i po co ? W zasadzie na czacie dominują tematy nie związane z portalem.Tu powinien być inny ranking
Brat zagrał 10 zakładów w Keno na 5 losowań 10/10 , oczywiście online. Nawet 2 zł zwrotu nie miał
2,12,15,19,41
1,6,13,22,36
1,2,25,33,37
Z trzech różnych generatorów mini
1,6,13,22,36
1,2,25,33,37
Z trzech różnych generatorów mini
A to lepiej kaskada... Z góry wiadomo że dotujesz sport i kulture
Moim zdaniem grać tylko na własne liczby Chybiki działają na zasadzie jak Kaskada. 50 osobom weźmie, jednej da 2 zł
Tomek, wszystkie chybiki działają jak losy Kaskady. Popatrz, dzisiaj nie było nawet jednego tysiąca

Emerytka ale to nie jest Sebastian _M tylko skiczek narciarski co ty tv nie oglądasz?