Wpisy 3 874 705 – 3 874 804
12 czerwca 2020 14:41 → 12 czerwca 2020 15:58, 100 wpisów
Obowiązuje RODO,ale wstawił fotkę i nie napisał,że zastrzeżona.
Sara 0925 ?
Dziś atak klonowego Piekarskiego trola Chyba zaś stworzył minimum 19 nicków.
TeoS
Mówisz o FlejowatyAdamPiekary? Mnie on nie przeszkadza, niech sobie będzie
Chyba Admin przed dwoma dniami pisał by nie reagować na prowokacje, prawda? Kto jest naczelnym to widać, ale nie du...
Rano składała życzenia, a w południe zepsuła wszystko. Szczere były
108 nick ?
Cześć widziałem dziewczynę bardzo ładną z racy jak jechałem. Minąłem ją, potem zawróciłem i zrobiłem zdjęcie. Wiecie aż była ochota poznać. Eh myślicie, że ją poznam ? Była w spodenkach, stopki.
To mogłeś zagadać ale jak nie masz kontaktu face to face to marne szanse
A znajdę ją.
Ale z lotto czy mini to trzeba mieć fart nawet by 3 trafićani jednej Ale po sztuce wysłano
Miałem na 14:00 1/10 z Plusem fura piniondzorów zagram ponownie
Przemilej Pani miłego popołudnia i wysokich wygranych od wielbicieli 

Tomi ja tam Lotto z Plusem jeszcze ważne mam do jutra czyli 13 stego wszystko zdarzyć się może 13stego 4 Miliony wygrać się może a drugi dodatkowy też mam zagrałem już dziś Lotto z Plusem
Użytkownik Monika2 stracił możliwość pisania na czacie
Mewa 3 z 5 ładnie blisko było super typujesz
Forsami
Przekazuję pozdrowienia od Robala36.
Przekazuję pozdrowienia od Robala36.
Mewa.
https://allegro.pl/ogloszenie/fiat-126p-1-seria-1976r-stan-idealny-9360180787
O taki kupię.
O taki kupię.

Taka
3 874 646. emerytka 46 ja niedycyduje kogo Pasko ma wywalić z czatu ale, jawnie ci odpowiadam ze przysłuze sie do tego, i poprosze admina o zrobienie tu z toba i gryksem porzadku jezeli nadal bedziecie razem wzburzać tu spokój tu na stronce ma byc miła atmosfera, a nie co róz jakies tylko prowokacje z waszej strony, i kłotnie z sebastianem, to nie jest wasza stronka,i zachowujcie sie jak dorosli a nie dzieciaki to po 1, cały czas cos tu cierpicie i dogryzacie jak nie saebastianowi to tez i mi, po 2 niepodoba wam sie tu coś to odejdzcie z tej strony nikt was tu nietrzyma na siłe, albo sie wkoncu uspokójcie , niewchodzcie sobie wzajemnie w droge, ja tu niejestem adminem i nigdy niebede tej strony , kiedys pisałem ze gdybym to ja był adminem i widzial co wy tu wyrabiacie to juz dawno bym wam zablokował wasze niki,
Z 18 lat 16, ale twarz mogła być lepsza.
a propo nowego mojego nicku, to jest mi niepotrzebny tak jak tobie, mi wystarczy jeden nick, nie tak jak tobie, i wielu tu innychym osobom ,a a naczelnym przydupasem to moze być twój kolega ze stronki mewa który cały czas piszedo admimna na sebastiana, wejdz i sobie poczytaj, a pozniej zabieraj głos, , jesli chodzi o wieczorne mnasze rozmowy z sebastianem, to nic na ciebie nie pisalismy złego, wiec niewiem o co masz znowu domnie pretensje, tylko wspominaliśmy o TOBIE bo sebastian pisał ze znim drzesz koty cały czas zreszta ja to tez zauwazyłem wczesniej i sie troche z tego tez posmiałem, bo nierozumie dlaczego nie mozecie sobie dac na wstrzymanie i sie pogodzić, wyzywacie sie od rózbnnych,a propo sebastian nie jest moim adwokatem to po 3,
po 4 za ten tekst głupi w moja strone typu -"przydupas naczelnego dupka MP."Pasuje jak ulal. tak pasuje ale do ciebie, sebastian tu niejest zadnym naczelnym ani tez dupkiem, tylko normalnym człowiekiem jak ja i ty i kazdy inny, za takie obrazanie kogos powinnas juz ztad wylecieć ja cie nie wyzywam od jakiejs szmaty czy jak ,bo mam troche wiecej kultury niz Ty,przydupasa naczeelnego dupka to sobie poszukaj we własnej rodzinie a nie tu szukasz, ja niejestem zadnym przydupasem naczelnego dupka, bo tu zadnego dupka niema ,ja tutaj nikogo takiego nie spotkałem, ale sa złosliwe jendze które nieumieja sobie poradzić same z soba i prowokuja innych,to widze, jesli ci tu cos niepasuje to wyjdz z tej strony i wiecej sie tu niepokaszuj, my chcemy wraz z sevbastianem i onnymi osobami miec tu spokój, anie co róz jakieś przygadywanki komus, prowokacje i kłotnie, jak ci sie tu nie podoba to wróc tam do korna na stronke , ach zapomniałem ze tam ciebie tez niechca,
A co mogłem zrobić ? Widziałem jak skręciła w polną. Ale ja zły nie jestem jak inni. Szkoda mogłem poznać.
już pamietam jak kiedys pisałas tam ze odchodzisz z tad, , , tutaj tez pisałas nieraz ze z tond odchodzisz gdy cie pasko kiedys zablokował na iles tam, ale po jakims czasie utworzyłas drugi nick, niejaki gerdi076 dla tzw, niepoznaki niby do typowania tylko liczb, myslałas ze nikt cie nierozpozna ale niestety nic wiecej mylnego, odrazu cie wszyscy tu poznali, wiec nie ukryjesz sie tuu przed nami choc utworzysz niewiadomo jaki nowy nick sobie, ja tu mam jedemn nick tylko i nic niezmieniam, i nieudaje nikogo innego kim nie jestem, i niechowam sie za wilonikami jak inni, , jezeli mi admin blokuje 1 nick, to mnie blokue a nie bede zakladał 100niow bo mnie na 1 niku zablokował, to jest dlamnie głupota, do kwadratu, , wszyscy którzy uzywaja kilku ników na danej stronie powinni posiadac po 1 niku rezszte powinno byc zlikwidowane i zablokowane, jesli ktos by sie do tego niestosował byłby wtedy usówany na zawsze, bez mozliwosci powrotu,za ublizanie komuś na czacie tez koonto było by usówane na zawsze,bez mozliwosci powrotu tutaj, tylko twarde zasady wprowadzić i juz by tu był porzadek, nikt by sie z nikim nie kłocił i td, my tu wchodzimy poto aby milo spedzuić czas wymienić sie swoimi przemysleniami, na temat liczb i tyle a nie zeby wysluchiwac obelg z czyjichs ust, jak sie cos komus tu niepodoba to fora tutaj z dwora , nikt tu nikogo na siłe nietrzyma
Nie powinienem jej dać zdjęcia, ale już dałem. A noga zarąbista, nogi.