Wpisy 3 874 317 – 3 874 416
12 czerwca 2020 08:33 → 12 czerwca 2020 09:40, 100 wpisów
Krasnalek ludzie brali co popadnie po tym jak zobaczyli co się dzieje w sklepach we Włoszech
A właśnie sraczki obawiali się najbardziej
A właśnie sraczki obawiali się najbardziej
Jeszcze jedno:
- Nie interesuje mnie co kto o kim , i o mnie pisze , i nie będę na to reagował, i pisał. Interesuje mnie tylko portal , w całej okazałości, a więc gra
- Nie interesuje mnie co kto o kim , i o mnie pisze , i nie będę na to reagował, i pisał. Interesuje mnie tylko portal , w całej okazałości, a więc gra
Ludzie z przerażenia dostają sraczki i wtedy potrzebują dużo papieru toaletowego
Nie robiłem zapasów.
Zna się nawet na sraczce.
Było, minęło ale choroba zostanie na lata.
czesc krasnalka...pozdrawiam serdecznie, nie ma juz tutaj starej wiary, teraz siedza tutaj bezrobotni i kłócą się jak baby na jarmarku
Dzisiaj tylko Test do MM, EJ może... poczekać.
jeszcze nic nie minęło
tu się dopiero zaczyna w sklepach ludzie chodzą jak chcą
Agnella stoi a ludzie zamiast siedzieć w domu chodzą po mieście a podobno kwarantanna 2 tygodnie
tu się dopiero zaczyna w sklepach ludzie chodzą jak chcą
Agnella stoi a ludzie zamiast siedzieć w domu chodzą po mieście a podobno kwarantanna 2 tygodnie
Nie widziałem aby Angela stała ale coś w tym jest
Co do liczb to spodziewamy się dziś coś z tego
11,66
11,66
Mulag witaj niedowiarku
Lotto de w sobotę.
7 000 000 euro.
1 zakład - 1 euro czyli... tanio.
7 000 000 euro.
1 zakład - 1 euro czyli... tanio.
Wczoraj kokega zagral pewniakami z pewnej stronki 10/10 w multi , i nie wpadla nawet 1 liczba , nawet obokow nie bylo
Trawę pasuje skosić ktoś chętny pomóc zjem śniadanie i idę kosić bo popołudniu ma być deszcz a nawet grad a w tej chwili słońce jest
Gdy jest koszenie traw, o pyleniu, nie wspomne, dzieci cierpia
Tytoniasz pisał że ma na każde losowanie MM jedną liczbę.
Ja podałem wczoraj do MM to.
> 8 <
Ja podałem wczoraj do MM to.
> 8 <
Mulag gdybyś chciał to mogę Ci pomóc
Krasnalka to u Ciebie w Białymstoku.
+30
+30
Przerwa.
Nicolla15
Nieźle Ci idzie
Oby tak dalej
Oby tak dalej
Forsami
Forsami dlaczego dales6takie liczby ?
Nic nie można trafić
Nic nie można trafić
Walduś piona
Haha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha oto chodzi by gonić króliczka jest Lotto jest zabawa
Forsami gdybyś dał w tym zestawie 2 czrerdziestki to by było częściej
Forsami zabawić to się mozna z kobietami a to jest po to zyby wygrać na tą zabawę
Ja mam już wszystkie rachunki poplacone
Walduś rzadko kto mieszka w Żyrakowie
Sebastian to tylko zabawa nie wygra nigdy..do klubu idziesz na dyskoteke płacisz pieniądze za zabawe i tu itu pieniądze w błoto liczy się zabawa przecież nigdy nie wygra Miliony kombinacji rozumiesz....z czym do czego z jednym zakładem na przeciwko Milionom kombinacji
Forsam zapewne placi na innej poczcie lub w ogóle nie na poczcie
Forsami tylko rozpiską ma sens pisałem o tym
Na poczcie:
5 zł.
W sklepie:
1.25 zł za prąd.
5 zł.
W sklepie:
1.25 zł za prąd.
Forsami dalem Ci rozpiskę bo po
wiedziałeś że bedziesz nią grał i co ?
wiedziałeś że bedziesz nią grał i co ?Na razie jest tak żeby ludzi zachęcić nie siłą że w banku jest za darmo ale to tylko do czasu później będę opłaty w internecie i to spore
W Lotto podają już 4000000zl ale to nie jest prawda
Mulag to dobrze
Miał bym na granie 80 zł dodatkowo na rok ale daje bankowi za to że mam rachunek w banku bo jest przymus mieć w banku takie czasy wszystkie te partię to dla mnie o kant ściany z niewolenie jak cholera
Zapowiada się dzień z groźnymi burzami.
Już powstały nad Ukrainą i w południe dotrą do Polski.
Już powstały nad Ukrainą i w południe dotrą do Polski.
Sebastian jak bym miał tyle kasy co Ty piszesz z tego wynika płacisz 9 tysięcy pracownikom że masz firme..jakbym ja obracal takimi pieniędzmi to już dawno bym wygrał na początek w Mini...
80 zł na rok a oszczędności których oczywiście nie mam ale jak bym miał to 00,1 he he czasem jest 2 ale na trzy miechy później zera
Mulag...toś Zadoooowooolooony Zadoooowooolooony Zadoooowooolooony
No i co sami przebierańcy nie ma żadnej partii z konkretami dla idiotów są
Na Mp:
Kumulacja 4 000 000.
Kumulacja 4 000 000.
Nie bo na blokach mieszkam mam jeszcze działkę ale to nie to samo jak koło domu a kot żyje własnymi ścieżkami
Mrówki ślimaki nie mam sił niech robią co chcą nie mam siły znimi walczyć
Nie nie nie nie nie nie ma truskawek NIE nie nie ma łubianki nie nie nie nie ma pracy
Mulag jak i Ty Bogaty a to wszystko jest na raty... fala mikro spłacona teraz wersalke cza zaplacić bo będę musiał spać na podłodze jak komornik wejdzie do kumory
Tyle rzeczy na raty to trzeba mieć zdolność finansową gratuluję bogaty
Kup se wersalkę ze złota tak ominiesz egzekucję komorniczą a kapitał będzie w łóżku