Wpisy 3 874 201 – 3 874 300
12 czerwca 2020 02:05 → 12 czerwca 2020 08:25, 100 wpisów
a teraz sobie nicku arczibaliczku popisz referaty nic nie znaczace do niczego zamiast pracowac ja sobie ide czacik wasz
3 874 196. Mewa jesli chodzi o to co tu napisałem to jest prawda ani ja ani sebastian nie jestesmy zadnymi małolatami nie zachowujemy sie jak w przedszkolu, wiec nie pisz głupot, my sobie z sebastianem piszemy, nikt tu na ciebie nie mówi nic złego, ani cie o nic nie oskarza ani tym bardziej nie prowokuje,
ja juz ci kiedys napisałem ze ja cie lubie , pomimo ze ty mnie nienawidzisz, nie pisze tutaj nic co nie jest prawda, wiem ze zawsze miasłes z sebastianem na pieńku zawsze sie o cos sprzeczaliscie, i zawsze pisałes do Pasko swoje żale na niego, widziałem to nieraz tez i czytałem
droga zas kolezanka emerytka tez to robila, i podejrzewam ze nadal to robicie, jak kiedyś, czytajac dzisiejszy Twoj tekst to tez tak to odebrałem, według mnie to admin powinien was własnie stad wydalić bo piszac tu tyklko na stronce robicie zamieszanie i prowokujecie sebastiana do sprzeczek, to widac gołym okiem, tak samo , i sebastian nieraz robi w wasza stronke,
droga zas kolezanka emerytka tez to robila, i podejrzewam ze nadal to robicie, jak kiedyś, czytajac dzisiejszy Twoj tekst to tez tak to odebrałem, według mnie to admin powinien was własnie stad wydalić bo piszac tu tyklko na stronce robicie zamieszanie i prowokujecie sebastiana do sprzeczek, to widac gołym okiem, tak samo , i sebastian nieraz robi w wasza stronke,
kilka razy juz prosiłem abyscie dali sobie na wstrzymanie i sie pogodzili, ale do was mówić to jak grochem o ściane rzucać, aha i za pamieci ja sie zadnej pracy nie boje i chce pracowac ale nie wszedzie moge pracować to po 1, po drugie nie jestem nieudacznikiem zyciowym, wiec nieobrazaj, bo ja sie CI w zycie nie wpierniczam i po chleb do ciebie nie pprzychodze, i tez nie dogryzam ci ze jestes niewierzacy, dlamnie mozesz wierzyć nawet w żąrówke lub w chodnik na podwórku, to jest twoje życie , i robisz znim co chcesz, mi nic do tego ale niebede cie tu wyzywał tez od ukrainców czy kacapów, bo mi nato nieprzystoji,i zapamietaj tu sobie raz i do konca życia ze nigdy niebyłem iniejestem dla ciebie wrogiem, i jesli cos otobie wspomne do sebastiana i cos np napisze to niepisze tego w złej intencji, to samo o emerytce 46 ktora treez inieraz jest wkurzajaca i zaczepliwai tyle w tym temacie z mojej strony, a co do moich błedów to ty tez robisz błedy, nawet niewiesz kiedy ale ja ci tych błedów niewypominam,
jesli jest tak dobrze i tyle jest tej pracy jak piszesz to czego siedzisz w jednej firmie , a nie zmienisz sobie na coś lepszego aby wiecej zarabiać, co boisz sie ze by cie juz nigdzie nie przyjeli bo byś sobie nie poradził nigdzie indziej, czy juz czekasz bo niedłogo emeryturka bedzie i boisz sie aby cie wczesniej nie wysiudali z zakładu co? najlepiej jest sie madrzyć jak sie pracuje i nie choruje na nic powazniejszego jak tylko grypka czy anginka jakaś, wtedy świat jest super poczekaj jak zaczniesz powazniej chorować czego ci nie życze, i stracisz nagle prace to zobaczysz wtedy jak to jest, nie pracować i sie wtedy mądrzyć, no chyba ze pracujesz w firmie gdzie juz różni swa obywatele z róxznych państw, szczególnie z zabuga tzw tania siła robocza, czyli za miske ryżu,
jesli w polsce brakuje ludzi do pracy jak piszesz to dlaczego wszyscy mlodzi i zdrowi wyjeżdżaja masowo na zachód za praca ,aby sobie polepszyć zycie i niepracować tu za miske ryzu czy juz worek ryzu,co? Widać ze nie masz pojecia wogole o rynku pracy i nawet niewoiesz jak teraz jest na rynku pracy bo siedzisz w tej jednej firmie i boisz sie gdzieś indziej dupe ruszyć bo podejrzewam ze bys niedał nigdzie rady sobie juz teraz tez przy takich róznych wymaganiach jakie teraz pracodawcy stawiaja nowym pracownikom, dlatego siedzisz tam gdzie pracujesz, i sie madrzysz, tylko, znałem duzo takich ludzi jak TY kiedys tez tak sie wymadrzali co tonie ja a jak pracodawca ich zwolnił to wtedy inaczej mowili gdy poznali troszke tego tzw słonego chleba co byś zrobil jakby przed sama TWOJA emerytura nagle cie zwolnili w trybie natychmiastowym,bez odprawy zadnej i niepodlegałbyś zadneej ochronce tez byśd był taki mądry wtedyi sie wysmiewał z ludzi chorujacych i niepracujacych, wtedy mam nadzieje ze byś nie szydził z takich ludzi bo byś nalezał do tej samej grupy, wiec lepiej sie nieudzielaj w tym temacie bo malowiesz co sie dzieje na rynku pracy, a to co mowia ci ludzie w TV opracy to jest wieksza polowa nieprawdy , to jest tak samo, jak z tymi wyborami zakładaja ze tak a tak bedzie ze ten wygra a pozniej przy tym normalnym głosowaniu jest rozczarowanie bp wczesniejsze sondaze powiedzmy partji lewica miały 8% a juz w realu zdobyły np 1,5% to tak samo jest z tym, spadajascym bezrobovciem w kraju, gdyby z polski na saksy za chlebem nie wyjechalo 2mil, polaków to bezrobocie by bylo jeszcze wieksze jak mowia te klakiery w tv,
zeby coś wogóle mowić o sytuacji na rynku pracy, to trzeba sie troche orientować, tez i znależć sie w takiej sytuacji jak ja np,i szukać sobie pracy, chodzac od zakładu do zakładu i pytać, teraz w niektórych firmach jest tak ze pracodawcy nie porzyjmuja ludzi z polski, tylko za buga bo to jest tania siła robocza pracujaca za połowe stawki niż polak i taki osobnik poracuje 3 miesiace bo tylko tyle wizy dostanie,i za 3 miesiace wymienia sie go na nastepnego , a dla polaków niema pracy w własnym kraju a dla innych jest, i taka to jest polityka, własnie rzad polski, wpuszcza tu róznych obcokrajowców a tak niepowinno być powini wszystkich z innych krajów pozwalniac , a przyjac polaków oraz wszystkich emerytów zwolnic dorabiajacych sobie , aby nieblokowali miejesc pracy dla mlodych pracowników lub ludzi chcacych pracować a tu a by nie byli zmuszeni stad wyjeżdzać,gdzie indziej, za chlebem kazdy emeryt powinien dostać godziwa emeryture aby go było stac nawwszystko i na leki, zabrac tez 500+ i przestać dzielić polaków na lepszych i gorszych,i budować ta gospodarke a nie tylko szezyć patologiejak jest teraz z tym co robia,
arczibalik73 stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
Krasnalek jak widzę ile pada wygranych w mm to się odechciewa w to grac

krasnalek
5 zakładów MM 5/5 z maszyny z plusem, na 2 losowania.Wpadly tylko plusy, to po 3 złote na plusie? Warto grać z plusem
waldus
Miłym Paniom, zwłaszcza tym z Bydgoszczy i Torunia, przesyłam ten bukiet róż

Mewa
26 78 pilnować tego
Ide
FlejowatyAdamPiekary typował(a) za 40 zł w Keno na losowanie nr 911055 i trafił(a) 2500 zł
Krasnalka.
Zaq.
Słońce + pioruny.
Jest Krasnalka.
Hiszpańskie niebo Komuś się coś źle kojarzy, ale jak swego czasu radził Admin, nie reagować na trolli , co niniejszym czynie , z życzeniami dobrego samopoczucia

Do południa
Później
Później

Są już grzyby.
W marcu byłem w Białymstoku w największym sklepie.
Ten co się jedzie do Fast.
Jego nazwa to... A... .
Witam wszystkich
Dziś piątek to gramy w EJ
Sklep na ul. Produkcyjnej.
Wędrowca
Jaki sklep ?
Jaki sklep ?