Wpisy 3 874 150 – 3 874 249
12 czerwca 2020 00:00 → 12 czerwca 2020 07:20, 100 wpisów
Najbardziej aktywni czatowicze w ostatnim dniu:
- Gosia__77 - 102 wpisów
- Sebastian_M - 90 wpisów
- Myvictory - 62 wpisów
- krzysztof c - 58 wpisów
- arczibalik73 - 51 wpisów
- Angierski - 50 wpisów
- Wędrowca netowy - 42 wpisów
- dotam - 42 wpisów
- Forsami - 37 wpisów
- zbigniew g - 36 wpisów
- waldus - 34 wpisów
- tomi77 - 34 wpisów
- jagawisia - 28 wpisów
- emerytka 46 - 25 wpisów
- Marian303 - 25 wpisów
- zgrywus - 24 wpisów
- Mulag - 22 wpisów
- Jacek 74 - 18 wpisów
- Mewa - 15 wpisów
- milan1980 - 14 wpisów
- gonzaga - 12 wpisów
- islandorka30,5 - 12 wpisów
- Wojtt - 12 wpisów
- Jacek007 - 11 wpisów
- lorey - 10 wpisów
- kedzior13 - 9 wpisów
- RT1 - 9 wpisów
- nicolla15 - 8 wpisów
- Scenic - 8 wpisów
- panoramix - 8 wpisów
Keno o godz.23:22.
1,2,3,4,5,6
1,2,3,4,5,6
Szpiegów 13.
3 874 151. Wędrowca netowy jutro puść to w multika powinno wszystko wejsc
niema sebastiana to wszyscy poszli spać, albo czatuja i czekaja co podamy na jutro na 14
Arczi.
Ja nie gram w wynalazki TS
"Precz z TS".
Ja nie gram w wynalazki TS
"Precz z TS".
Posiedzę jeszcze z godzinę.
Szpiegów 9.
Coraz mniej.
Coraz mniej.

3 874 155. Wędrowca netowy rozumie, a ja w prost przeciwnie wole wynalazki TS niz bukmacherkę jakąś
Cześć
Już jestem
Coś mnie ominęło ?
3 874 160. Sebastian_M witaj przyjacielu, w koncu jesteś no i to dużo cie mineło
Arczi Witaj przyjacielu byłem wieczorem bardzo zajęty bo miałem odbiór pracy którą wykonywaliśmy a przy odbiorach najwięcej spędza się czasu ale już jest odebrane wszystko w porządku możemy zaczynać następną pracę
3 874 160. Sebastian_M jak wygrane w multika?
3 874 164. Sebastian_M no rozumie to ok
Tak już jestem cały i zdrowy i powiem ci że podałem trzon na dzisiejszy dzień o 14:00
Trafiłem o 21:40 3 na 5 nie weszła tylko 11 ikosy 66 a reszta wszystko podchodziło jak w masełko
Teraz opowiadaj co mam weszło w mini czy wygraliśmy piątkę w mini czy Czekamy dalej
nie no umnie sie az przedobzyło snilmi sie sen, który tu w skrucie opisałem z niego wyszły pewne numery mi , ale ich nie skresliłem na kuponie na wieczór, to były pewniaki ale ja niebyłem ich pewny na 100% do konca na dzisiaj, sebastian one wyszły wszystkie tak jak było we śnie załuje ze ich nie skreslilem była pewna 5/5 a ja tego nie wysłałem, gdybym nawet kupon wysłał na 7/7 tez by byla głowna wygrana ale niestety odłozyłem na bok te numry ze snu, wysłałem inne na 10/10 i tu tylko 3 /10 w mini niestety porazka dzisiaj, wczoraj czyli 10 wpadła mi 3/5 w mini dzisiaj miała być powtórka wygranej ale niestety,
Arczi
Ile płacili za 3/5 ?
To szkoda że nie puściłeś piątki w promocji Multi No i szkoda że nie puściłeś siódemki w Multi
Ale czegoś nie rozumiem miałeś dobry sen 7 liczb i wysłałeś znowu niekonsekwentnie 10 na 10 i nie trafiłeś tych siedmiu bo tego nie rozumiem właśnie
Bo gdybyś dał te wszystkie liczby to chociaż byś trafił 7 na 10 już by było 140 zł
dzisiaj pieknie zagrała pewna osoba nicolla15, kilkoma kuponikami na 2 trafiła 2 x5/5 z tym ze jeden wysłała za podstawowa stawke ,a 2 multik wysłała za podwojna stawke,i tez trafiła,5/5 oraz 4 uklady na 6 liczb gdzie tez trafiła 5/6 i 4,6 i jeszcze na 5 /5 z tegpo co widziałem pusściła aż 16 ukladów z tego 12 na 5/5 i 4 na 6/6 w sumie wygrała 4,416\zł jesli dobrze zliczyłem, pieknie dzis została gwiazdom wieczoru, wszyscy czekali tez na ciebie ale sie niedoczekali, wszyscy chcieli wiedzieć czy tez coś wygrałeś
Arczi puściłem dzisiaj skromnie jeden zakład multi na 5 liczb i ten nasz Mini Lotto i nic więcej nie puszczałem
Arczi Poczytaj sobie wpisy u naszego admina bo dzwonili do mnie i mówili że bym sobie tam poczytał ale ja nie będę tego czytał bo to jest śmiechu warte Zobacz kto na mnie cały czas pisze do naszego admina
Normalne przedszkole
Proszę pani on mi pokazał język Proszę pani on miał szczypał Proszę pani on mnie u grys Proszę pani on się na mnie dziwnie patrzy Proszę pani on mi zabrał gumkę proszę pani i tak cały czas cały czas człowieku i to ma być dorosła osoba?
Nicol15
3 874 174. Sebastian_M 2020-06-12 (01:09) Atakujemy Mini Lotto !!!
Ale czegoś nie rozumiem miałeś dobry sen 7 liczb i wysłałeś znowu niekonsekwentnie 10 na 10 i nie trafiłeś tych siedmiu bo tego nie rozumiem właśnie
nie nie snil mi sie dziwny jak dlamnie sen, , wydobyłem z niego liczby czyli z dat urodzenia poszczegołnych osób, które mi sie śnily, miałem je skreslić na kuponie i wysłać jeszcze na godzine 14 niestety nieposłałem ich bo juz nizdazyłem, obudziłem si ie za minute 14 wiec juz niebylo i jak, o 14 sprawdziłem czy te liczby wyszły nie wyszła ani jedna, pozniej wziołem sie za zapisywanie liczb z 14 tej, w swoje notatki, nastepnie zaczełem typować cos innego bodajze lotto, i tak troche czasu zeszło tez, liczby które mi sie przysniły postanowiłem wysłac dopiero jutro , poniewaz moje sny wtóza liczby zawsze na okolo 2 dzień po danym , snie tak przewaznie wychodza i z opóznieniem, dlatego typujac na wieczorne losowanie niebrałem tych numerów pod uwage na dzisiaj tak samo jak wczesniej chyba tobie tez pisałem ze 20 nie przewiduje na dzisiaj, i skresliłem kupon z innymi liczbami nie tymi ze snu, tylkoinyymi a dlatego na 10/10 poniewaz wczoraj gdy grałem na 5/5 to tylko mi 1/5 wpadło, wkurzylem sie troche bo wiele tu osób gra na 5/5 i trafia bynajmniej te3/5 a umnie albo 1/5 albo 0/5 i dlatego poszedł kupon tradycyjny 10/10 i 2 mini lotkli jak zawsze
nie nie snil mi sie dziwny jak dlamnie sen, , wydobyłem z niego liczby czyli z dat urodzenia poszczegołnych osób, które mi sie śnily, miałem je skreslić na kuponie i wysłać jeszcze na godzine 14 niestety nieposłałem ich bo juz nizdazyłem, obudziłem si ie za minute 14 wiec juz niebylo i jak, o 14 sprawdziłem czy te liczby wyszły nie wyszła ani jedna, pozniej wziołem sie za zapisywanie liczb z 14 tej, w swoje notatki, nastepnie zaczełem typować cos innego bodajze lotto, i tak troche czasu zeszło tez, liczby które mi sie przysniły postanowiłem wysłac dopiero jutro , poniewaz moje sny wtóza liczby zawsze na okolo 2 dzień po danym , snie tak przewaznie wychodza i z opóznieniem, dlatego typujac na wieczorne losowanie niebrałem tych numerów pod uwage na dzisiaj tak samo jak wczesniej chyba tobie tez pisałem ze 20 nie przewiduje na dzisiaj, i skresliłem kupon z innymi liczbami nie tymi ze snu, tylkoinyymi a dlatego na 10/10 poniewaz wczoraj gdy grałem na 5/5 to tylko mi 1/5 wpadło, wkurzylem sie troche bo wiele tu osób gra na 5/5 i trafia bynajmniej te3/5 a umnie albo 1/5 albo 0/5 i dlatego poszedł kupon tradycyjny 10/10 i 2 mini lotkli jak zawsze
Arczibalik73 ja te liczby podawałem. Nawet emerytka je tu pokazała i powiedziała że rozbiła o jakiś kant ale nie wiem czego. I po co ona te moje liczby rozbija to nie wiem.
W ogóle to mieliśmy dziś z emerytką rozmowe i ona mowi ze skromności że to ja jestem tu głównym ale jednak wyszło że to jednak ona
te liczby które wytypowałem ze snu wyszły dzisiaj a byly przeznaczone na jutro, 20 tez wyszło ja zas tego nie brałem pod uwage bo na inne liczby mnie ciagneło poprostu , gdybym je skreslil w taki sposób jak wczesniej mi wychodziło to jesli bym dzisia to razem wszystko złozył to byłaby nie tylko 5, czy 7 a nawet 9 liczn złapanych ale niestety , odpusciłem sobie te liczby i dlatego nie wygrałem dzisiaj nic, a za wczorajsza 3/5 w mini płacili 24,80, ale jeszcze tego niepodebrałem bo najpierw musze zarchiwizować kupon ,rozumisz fotka i te sprawy zapis w ewidencji rocznej jakie i liczby trafione i jakie skreslić na nastepne losowanie, zeby pozniej pod koniec roku spraswdzić ile było wygranych w danym rokua ile przegranych,itd
Tak sobie z nią mile pogawędziłem i powiem Ci ze ona coś do mnie chyba czuje bo caly czas mnie tu zaczepia i się ze mną droczy
A ja pisałem że liczba 20 wpadnie i tak się stało
no widziałem zescie znów sie coś przekomarzali ale sie w to nie włanczałem zbytnio bo próbowałem rozgryżc ten sen co mi sie przysnił, i dlaczego akurat dzisiaj przysniły mi sie obydwie moje byłe dziewczyny które tak bardzo szanowałem i kochałem oraz jednej znich dziadek który w realu mnietraktował jak swojego wnuka pomimo ze nimniebyłem aten dziadek zmarł mi na rekach, o dziadku nigdy niezapomniałem, zawsze go odwiedzam na cmentarzu i sie za niego modle tez,zaś otych swoich byłych dziewczynach niechce pamietac juz, bo niebyly dlamnie zb yt dobre jak wczesniej sie zapowiadały, i lepiej o takich osobach nie pamietać, i żyć dalej szukać nowego szczescia, atu widzisz nagle sie ci przysnia, i to jeszcze w dziwnych sytuacjach, co doo liczby 20 to ja wiedziałem ze jest na wyjscie od kilku dni, bo ona czekałam ale według mojich rozpisek powinna wejsc dopiero jutro wzglednie pojutrze a nie dzisiaj , tak samo jak te liczby ze snu
to ze gryks76 inaczej mewa pisze do pasko na ciebie to wiem, on zawsze lubi strzelać z ucha,zreszta czytałem dzisiaj tez jego tekst tu na stronce zwracajac sie do admina ze ci pozwala szaleć tu na stronce, jemu nigdy tu nic niepasuje,ale cóz jest tu wiele osób które ida w jego ślady wystarczy od czasu do czasu poczytać sobie, ale jak wiesz musza coś popisać bo jak by okimś niepopisali i sie z kogoś niepośmiali to niewiedzieli by czy jeszcze żyją
Arczi
Masz rację ale dziecinada na 102
Teraz skupmy się nad liczbami na jutro
Jurtro proponuje dac 11 i 66
sebastian ja te sen nieodebrałem jako coś dobrego , poniewaz nigdy mi sie moje byłe panienki w ten sposób nie sniły po rozstaniu naszym, ani tez mi sie dziadek mojej jednej z byłych dziewczyn nie śnił, on zmarł przy mnie, trzymałem go wtedy na rekach, gdy wydał ostatnie tchnienie, jego wnuki oraz babcia i dzieci stali daleko od niego,wtedy dziadek kazał im wyjsc wtedy z pokoju, gdzie lezał bardzo chory, ten człowiek był dlamnie lepszy anizeli moj prawdziwy dziadek, którego nigdy nie miałem , mojej mamy tato zmarł gdy moja mama sie urodziła, po urodzeniu mojej mamy zaś dziadek od strony ojca zmarł wczesniej zanim ja sie urodziłem, a ojca matka mnie nie uznawała nigdy xza wnuczka choć jestem do niej z twarzy podobny, jak 2 krople wody, ludzie umnie sie dziwili w miejscowosci, bo znali babke i mnie tez, i sie smiali z babki, moja babcia ani mój ojciec nigdy mnie nieuznawali za rodzinke rozumisz, oni nigdy niebyli dlamnie nikim bliskim i tak tez odeaszli z tego świata mam nadzieje zeBÓGich za ta dobroć oja odpowiiednio rozliczy moja baka od strony ojca zyzcyła mi kiedyś nawet i śmierci ztego co wiem
ale okej koniec juz tego tematu niejest to dlamnie zbyt miłe, , nizzycztył bym śmierci nikomu nawet najgorszemu wrogowi, a moja pseudo babcia mi tego życzyła gdy jedna noga kiedys stałem nad grobem, wiem to ni etylko od swojej mamy ale tez od babci siostry, która juz niezyje tez, i pewnej znajomej, ktorej babcia powiedziała ze najlepiej by było jak bym umarł już,moja pseudo baka nie lubiała mojej mamy,bardzoi bronila tatuskowi sie żsernić z mama, a ojciec byłtaki głupi ze szkoda gadac, kochał moja mame chciał sie zenic ale słuchał tez mamusi swojej, pozniej gdy ja sie urodziłem moj ojciec wstapil do zakonu,ale po kilku miesiacach wywaklilili go z tamtad , babci to było nie ponosie bo chciała aby ojciec został odrazu świetym a dupa ojciec babce plany pokzyzowałi ipoznał ,inna kobiete z ktora wyjechał az na gorny ślask, tam urodziło sie moich niby 2 mlodszych braci, z ltorymi tez niemam kontaktu bo oni mnie nieznaja i nichca poznać wiec niema sprawy, nie musza, ja ich tez niechce znać tak jak oni mnie, probowałem sie znimi nieraz i skontaktowac ale mnie olali, wiec niebed sie im napraszał, kiedys moze jeszcze beda chcieli sie poznac ale juz niebeda mieloi z kim
Nie ma to jak dwie pierdy sie spotkają jeden nie udacznik zyciowy praca sie go boi mimo ze jej pełno leworeczny knur nie umiejacy pisac kleci cos trzy przez trzy
drugi wszystko rozumie nic nie rozumie wszystko umnie nic nie umie bizneswomen jak z koziej d traba nawet pozadnego skanu wkleic nie potrafi a tak wszystko umie i ma firme haha tylko atakuje prowokuje na co mu admin pozwala a potem odwraca kota ogonem ze to jego atakują no i te teksty dzwonia pisza do mnie w uszach ci dzieciaczku dzwoni bo kto normalny by dzwonił pisał dzieki tobie
madrzy nie pisza tutaj ani z toba i to ciebie boli musisz agresia atakowac prowokowac nie mozesz zdzierzyc ze sa ludzie ktorzy ciebie tu nie trawią a bajki o swoiej niby w firmie rogala to pierdy
na miejscu admina za teksty do mnie o mnie emerytce dawno admin powinien wywalic ale ze jego strona i chce takich na stronie dzieciakow coz jego czat i strona gdzie sie atakuje prowokuje nie szanuje
jesli chodzi zas o liczby do gier to jeszcze nie spisałem sobie co wyszło dokladnie i co na jutro by zatypować, na gre, bo liczby ze snu juz wyszły to raczej juz sie niepowtórza trzeba czekać na nastepny sen, tylko jakiś fajny a ie znów groby poszyte mchem, osoby zmarłei ich urodziny i byłe dziewczyny,kiedys pisałewm ze czesto mi sie śnia jakies cmentarze krzyze, powalone groby, itd itd, mam tez i tzw proprocze sny tez ale to juz pomijam
a teraz sobie nicku arczibaliczku popisz referaty nic nie znaczace do niczego zamiast pracowac ja sobie ide czacik wasz
3 874 196. Mewa jesli chodzi o to co tu napisałem to jest prawda ani ja ani sebastian nie jestesmy zadnymi małolatami nie zachowujemy sie jak w przedszkolu, wiec nie pisz głupot, my sobie z sebastianem piszemy, nikt tu na ciebie nie mówi nic złego, ani cie o nic nie oskarza ani tym bardziej nie prowokuje,
ja juz ci kiedys napisałem ze ja cie lubie , pomimo ze ty mnie nienawidzisz, nie pisze tutaj nic co nie jest prawda, wiem ze zawsze miasłes z sebastianem na pieńku zawsze sie o cos sprzeczaliscie, i zawsze pisałes do Pasko swoje żale na niego, widziałem to nieraz tez i czytałem
droga zas kolezanka emerytka tez to robila, i podejrzewam ze nadal to robicie, jak kiedyś, czytajac dzisiejszy Twoj tekst to tez tak to odebrałem, według mnie to admin powinien was własnie stad wydalić bo piszac tu tyklko na stronce robicie zamieszanie i prowokujecie sebastiana do sprzeczek, to widac gołym okiem, tak samo , i sebastian nieraz robi w wasza stronke,
droga zas kolezanka emerytka tez to robila, i podejrzewam ze nadal to robicie, jak kiedyś, czytajac dzisiejszy Twoj tekst to tez tak to odebrałem, według mnie to admin powinien was własnie stad wydalić bo piszac tu tyklko na stronce robicie zamieszanie i prowokujecie sebastiana do sprzeczek, to widac gołym okiem, tak samo , i sebastian nieraz robi w wasza stronke,
kilka razy juz prosiłem abyscie dali sobie na wstrzymanie i sie pogodzili, ale do was mówić to jak grochem o ściane rzucać, aha i za pamieci ja sie zadnej pracy nie boje i chce pracowac ale nie wszedzie moge pracować to po 1, po drugie nie jestem nieudacznikiem zyciowym, wiec nieobrazaj, bo ja sie CI w zycie nie wpierniczam i po chleb do ciebie nie pprzychodze, i tez nie dogryzam ci ze jestes niewierzacy, dlamnie mozesz wierzyć nawet w żąrówke lub w chodnik na podwórku, to jest twoje życie , i robisz znim co chcesz, mi nic do tego ale niebede cie tu wyzywał tez od ukrainców czy kacapów, bo mi nato nieprzystoji,i zapamietaj tu sobie raz i do konca życia ze nigdy niebyłem iniejestem dla ciebie wrogiem, i jesli cos otobie wspomne do sebastiana i cos np napisze to niepisze tego w złej intencji, to samo o emerytce 46 ktora treez inieraz jest wkurzajaca i zaczepliwai tyle w tym temacie z mojej strony, a co do moich błedów to ty tez robisz błedy, nawet niewiesz kiedy ale ja ci tych błedów niewypominam,
jesli jest tak dobrze i tyle jest tej pracy jak piszesz to czego siedzisz w jednej firmie , a nie zmienisz sobie na coś lepszego aby wiecej zarabiać, co boisz sie ze by cie juz nigdzie nie przyjeli bo byś sobie nie poradził nigdzie indziej, czy juz czekasz bo niedłogo emeryturka bedzie i boisz sie aby cie wczesniej nie wysiudali z zakładu co? najlepiej jest sie madrzyć jak sie pracuje i nie choruje na nic powazniejszego jak tylko grypka czy anginka jakaś, wtedy świat jest super poczekaj jak zaczniesz powazniej chorować czego ci nie życze, i stracisz nagle prace to zobaczysz wtedy jak to jest, nie pracować i sie wtedy mądrzyć, no chyba ze pracujesz w firmie gdzie juz różni swa obywatele z róxznych państw, szczególnie z zabuga tzw tania siła robocza, czyli za miske ryżu,
jesli w polsce brakuje ludzi do pracy jak piszesz to dlaczego wszyscy mlodzi i zdrowi wyjeżdżaja masowo na zachód za praca ,aby sobie polepszyć zycie i niepracować tu za miske ryzu czy juz worek ryzu,co? Widać ze nie masz pojecia wogole o rynku pracy i nawet niewoiesz jak teraz jest na rynku pracy bo siedzisz w tej jednej firmie i boisz sie gdzieś indziej dupe ruszyć bo podejrzewam ze bys niedał nigdzie rady sobie juz teraz tez przy takich róznych wymaganiach jakie teraz pracodawcy stawiaja nowym pracownikom, dlatego siedzisz tam gdzie pracujesz, i sie madrzysz, tylko, znałem duzo takich ludzi jak TY kiedys tez tak sie wymadrzali co tonie ja a jak pracodawca ich zwolnił to wtedy inaczej mowili gdy poznali troszke tego tzw słonego chleba co byś zrobil jakby przed sama TWOJA emerytura nagle cie zwolnili w trybie natychmiastowym,bez odprawy zadnej i niepodlegałbyś zadneej ochronce tez byśd był taki mądry wtedyi sie wysmiewał z ludzi chorujacych i niepracujacych, wtedy mam nadzieje ze byś nie szydził z takich ludzi bo byś nalezał do tej samej grupy, wiec lepiej sie nieudzielaj w tym temacie bo malowiesz co sie dzieje na rynku pracy, a to co mowia ci ludzie w TV opracy to jest wieksza polowa nieprawdy , to jest tak samo, jak z tymi wyborami zakładaja ze tak a tak bedzie ze ten wygra a pozniej przy tym normalnym głosowaniu jest rozczarowanie bp wczesniejsze sondaze powiedzmy partji lewica miały 8% a juz w realu zdobyły np 1,5% to tak samo jest z tym, spadajascym bezrobovciem w kraju, gdyby z polski na saksy za chlebem nie wyjechalo 2mil, polaków to bezrobocie by bylo jeszcze wieksze jak mowia te klakiery w tv,
zeby coś wogóle mowić o sytuacji na rynku pracy, to trzeba sie troche orientować, tez i znależć sie w takiej sytuacji jak ja np,i szukać sobie pracy, chodzac od zakładu do zakładu i pytać, teraz w niektórych firmach jest tak ze pracodawcy nie porzyjmuja ludzi z polski, tylko za buga bo to jest tania siła robocza pracujaca za połowe stawki niż polak i taki osobnik poracuje 3 miesiace bo tylko tyle wizy dostanie,i za 3 miesiace wymienia sie go na nastepnego , a dla polaków niema pracy w własnym kraju a dla innych jest, i taka to jest polityka, własnie rzad polski, wpuszcza tu róznych obcokrajowców a tak niepowinno być powini wszystkich z innych krajów pozwalniac , a przyjac polaków oraz wszystkich emerytów zwolnic dorabiajacych sobie , aby nieblokowali miejesc pracy dla mlodych pracowników lub ludzi chcacych pracować a tu a by nie byli zmuszeni stad wyjeżdzać,gdzie indziej, za chlebem kazdy emeryt powinien dostać godziwa emeryture aby go było stac nawwszystko i na leki, zabrac tez 500+ i przestać dzielić polaków na lepszych i gorszych,i budować ta gospodarke a nie tylko szezyć patologiejak jest teraz z tym co robia,
arczibalik73 stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
Krasnalek jak widzę ile pada wygranych w mm to się odechciewa w to grac

krasnalek