Wpisy 3 874 083 – 3 874 182
11 czerwca 2020 22:06 → 12 czerwca 2020 01:22, 100 wpisów
moim zdaniem bedzie ich moze z 2 gora 3 , tych piatek
u mnie
Twoje zakłady:
1: 1, 5, 9, 10, 13, 15, 18 , -- , -- , -- 5/7 i 2 dziadoskie oboczki
Twoje zakłady:
1: 1, 5, 9, 10, 13, 15, 18 , -- , -- , -- 5/7 i 2 dziadoskie oboczki
FlejowatyAdamPiekary typował(a) za 40 zł w Keno na losowanie nr 911009 i trafił(a) 2500 zł
3 874 076. dotam TY sie nieśmiej tak z sebastiana, bo on zaraz tu wparuje i pokaze kupony z wygranymi, np 9/10 i kilka 5/5 i wtedy dopiero bedzie jesli tylko zagrał dzisiaj
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Po godz. 16 Forsami zamieścił zdjęcie 8 kiełbasek, a ja mu napisałem ze to jest liczba pewna do MM.
Gosia.
Pierwszego dnia nie.
Ja jutro ewent z maszyny... Sam nie wiem i lotto też kreśliłem 5vsztuk na sucho..2/6 lotto niby blisko ale uja...
3 874 097. Wędrowca netowy 2020-06-11 (22:13)
Po godz. 16 Forsami zamieścił zdjęcie 8 kiełbasek, a ja mu napisałem ze to jest liczba pewna do MM.
Kumulacja Lotto: 4 000 000 zł
1,6,8,21,36 x 100
Dopisano wygrane Super Szansa
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Multi Multi - odnotowano 190 wygrane 5/5
Dopisano wygrane Lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 2 x 95 964,80 zł
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Ekstra Premii - brak głównej wygranej
Witam!!!
Niezłe losowanko było-zwłaszcza,że weszły mi 2 pewniaki>12+40
...ale pozostałe>
Tak,że w sumie jedynie zwrot nakładów
Niezłe losowanko było-zwłaszcza,że weszły mi 2 pewniaki>12+40
...ale pozostałe>
Tak,że w sumie jedynie zwrot nakładów
Do cholery jak na kartce to wpadał jak wysłałem to lipa nie gram Multi wysyłam lotto 5 sztuk na sobotę
No cóż-Nieczęsto się to zdarza,ale czasami TS robi łaskę i ze szczętem nie ograbia
Dobrze że buda nie była czynna to znak od Bogamld graj synu tylko chlej Ale Boga w miej
nic sie niemartwcie jutro tez jest dzień niewygralismy dzisiaj to jutro wygramy
jutro sobie to odbijemy, grajcie w mini wiecej tam za 5/5 jest lepsza kasa
Nie dlatego,że g r a ł
Ale dlatego,że chciał się o d g r y w a ć
Ale dlatego,że chciał się o d g r y w a ć
a jak nie jutro odbijemyto pojutrze i tak to usranej śmierci będziemy żyć marzeniami
Najbardziej aktywni czatowicze w ostatnim dniu:
- Gosia__77 - 102 wpisów
- Sebastian_M - 90 wpisów
- Myvictory - 62 wpisów
- krzysztof c - 58 wpisów
- arczibalik73 - 51 wpisów
- Angierski - 50 wpisów
- Wędrowca netowy - 42 wpisów
- dotam - 42 wpisów
- Forsami - 37 wpisów
- zbigniew g - 36 wpisów
- waldus - 34 wpisów
- tomi77 - 34 wpisów
- jagawisia - 28 wpisów
- emerytka 46 - 25 wpisów
- Marian303 - 25 wpisów
- zgrywus - 24 wpisów
- Mulag - 22 wpisów
- Jacek 74 - 18 wpisów
- Mewa - 15 wpisów
- milan1980 - 14 wpisów
- gonzaga - 12 wpisów
- islandorka30,5 - 12 wpisów
- Wojtt - 12 wpisów
- Jacek007 - 11 wpisów
- lorey - 10 wpisów
- kedzior13 - 9 wpisów
- RT1 - 9 wpisów
- nicolla15 - 8 wpisów
- Scenic - 8 wpisów
- panoramix - 8 wpisów
Keno o godz.23:22.
1,2,3,4,5,6
1,2,3,4,5,6
Szpiegów 13.
3 874 151. Wędrowca netowy jutro puść to w multika powinno wszystko wejsc
niema sebastiana to wszyscy poszli spać, albo czatuja i czekaja co podamy na jutro na 14
Arczi.
Ja nie gram w wynalazki TS
"Precz z TS".
Ja nie gram w wynalazki TS
"Precz z TS".
Posiedzę jeszcze z godzinę.
Szpiegów 9.
Coraz mniej.
Coraz mniej.

3 874 155. Wędrowca netowy rozumie, a ja w prost przeciwnie wole wynalazki TS niz bukmacherkę jakąś
Cześć
Już jestem
Coś mnie ominęło ?
3 874 160. Sebastian_M witaj przyjacielu, w koncu jesteś no i to dużo cie mineło
Arczi Witaj przyjacielu byłem wieczorem bardzo zajęty bo miałem odbiór pracy którą wykonywaliśmy a przy odbiorach najwięcej spędza się czasu ale już jest odebrane wszystko w porządku możemy zaczynać następną pracę
3 874 160. Sebastian_M jak wygrane w multika?
3 874 164. Sebastian_M no rozumie to ok
Tak już jestem cały i zdrowy i powiem ci że podałem trzon na dzisiejszy dzień o 14:00
Trafiłem o 21:40 3 na 5 nie weszła tylko 11 ikosy 66 a reszta wszystko podchodziło jak w masełko
Teraz opowiadaj co mam weszło w mini czy wygraliśmy piątkę w mini czy Czekamy dalej
nie no umnie sie az przedobzyło snilmi sie sen, który tu w skrucie opisałem z niego wyszły pewne numery mi , ale ich nie skresliłem na kuponie na wieczór, to były pewniaki ale ja niebyłem ich pewny na 100% do konca na dzisiaj, sebastian one wyszły wszystkie tak jak było we śnie załuje ze ich nie skreslilem była pewna 5/5 a ja tego nie wysłałem, gdybym nawet kupon wysłał na 7/7 tez by byla głowna wygrana ale niestety odłozyłem na bok te numry ze snu, wysłałem inne na 10/10 i tu tylko 3 /10 w mini niestety porazka dzisiaj, wczoraj czyli 10 wpadła mi 3/5 w mini dzisiaj miała być powtórka wygranej ale niestety,
Arczi
Ile płacili za 3/5 ?
To szkoda że nie puściłeś piątki w promocji Multi No i szkoda że nie puściłeś siódemki w Multi
Ale czegoś nie rozumiem miałeś dobry sen 7 liczb i wysłałeś znowu niekonsekwentnie 10 na 10 i nie trafiłeś tych siedmiu bo tego nie rozumiem właśnie
Bo gdybyś dał te wszystkie liczby to chociaż byś trafił 7 na 10 już by było 140 zł
dzisiaj pieknie zagrała pewna osoba nicolla15, kilkoma kuponikami na 2 trafiła 2 x5/5 z tym ze jeden wysłała za podstawowa stawke ,a 2 multik wysłała za podwojna stawke,i tez trafiła,5/5 oraz 4 uklady na 6 liczb gdzie tez trafiła 5/6 i 4,6 i jeszcze na 5 /5 z tegpo co widziałem pusściła aż 16 ukladów z tego 12 na 5/5 i 4 na 6/6 w sumie wygrała 4,416\zł jesli dobrze zliczyłem, pieknie dzis została gwiazdom wieczoru, wszyscy czekali tez na ciebie ale sie niedoczekali, wszyscy chcieli wiedzieć czy tez coś wygrałeś
Arczi puściłem dzisiaj skromnie jeden zakład multi na 5 liczb i ten nasz Mini Lotto i nic więcej nie puszczałem
Arczi Poczytaj sobie wpisy u naszego admina bo dzwonili do mnie i mówili że bym sobie tam poczytał ale ja nie będę tego czytał bo to jest śmiechu warte Zobacz kto na mnie cały czas pisze do naszego admina
Normalne przedszkole
Proszę pani on mi pokazał język Proszę pani on miał szczypał Proszę pani on mnie u grys Proszę pani on się na mnie dziwnie patrzy Proszę pani on mi zabrał gumkę proszę pani i tak cały czas cały czas człowieku i to ma być dorosła osoba?
Nicol15
3 874 174. Sebastian_M 2020-06-12 (01:09) Atakujemy Mini Lotto !!!
Ale czegoś nie rozumiem miałeś dobry sen 7 liczb i wysłałeś znowu niekonsekwentnie 10 na 10 i nie trafiłeś tych siedmiu bo tego nie rozumiem właśnie
nie nie snil mi sie dziwny jak dlamnie sen, , wydobyłem z niego liczby czyli z dat urodzenia poszczegołnych osób, które mi sie śnily, miałem je skreslić na kuponie i wysłać jeszcze na godzine 14 niestety nieposłałem ich bo juz nizdazyłem, obudziłem si ie za minute 14 wiec juz niebylo i jak, o 14 sprawdziłem czy te liczby wyszły nie wyszła ani jedna, pozniej wziołem sie za zapisywanie liczb z 14 tej, w swoje notatki, nastepnie zaczełem typować cos innego bodajze lotto, i tak troche czasu zeszło tez, liczby które mi sie przysniły postanowiłem wysłac dopiero jutro , poniewaz moje sny wtóza liczby zawsze na okolo 2 dzień po danym , snie tak przewaznie wychodza i z opóznieniem, dlatego typujac na wieczorne losowanie niebrałem tych numerów pod uwage na dzisiaj tak samo jak wczesniej chyba tobie tez pisałem ze 20 nie przewiduje na dzisiaj, i skresliłem kupon z innymi liczbami nie tymi ze snu, tylkoinyymi a dlatego na 10/10 poniewaz wczoraj gdy grałem na 5/5 to tylko mi 1/5 wpadło, wkurzylem sie troche bo wiele tu osób gra na 5/5 i trafia bynajmniej te3/5 a umnie albo 1/5 albo 0/5 i dlatego poszedł kupon tradycyjny 10/10 i 2 mini lotkli jak zawsze
nie nie snil mi sie dziwny jak dlamnie sen, , wydobyłem z niego liczby czyli z dat urodzenia poszczegołnych osób, które mi sie śnily, miałem je skreslić na kuponie i wysłać jeszcze na godzine 14 niestety nieposłałem ich bo juz nizdazyłem, obudziłem si ie za minute 14 wiec juz niebylo i jak, o 14 sprawdziłem czy te liczby wyszły nie wyszła ani jedna, pozniej wziołem sie za zapisywanie liczb z 14 tej, w swoje notatki, nastepnie zaczełem typować cos innego bodajze lotto, i tak troche czasu zeszło tez, liczby które mi sie przysniły postanowiłem wysłac dopiero jutro , poniewaz moje sny wtóza liczby zawsze na okolo 2 dzień po danym , snie tak przewaznie wychodza i z opóznieniem, dlatego typujac na wieczorne losowanie niebrałem tych numerów pod uwage na dzisiaj tak samo jak wczesniej chyba tobie tez pisałem ze 20 nie przewiduje na dzisiaj, i skresliłem kupon z innymi liczbami nie tymi ze snu, tylkoinyymi a dlatego na 10/10 poniewaz wczoraj gdy grałem na 5/5 to tylko mi 1/5 wpadło, wkurzylem sie troche bo wiele tu osób gra na 5/5 i trafia bynajmniej te3/5 a umnie albo 1/5 albo 0/5 i dlatego poszedł kupon tradycyjny 10/10 i 2 mini lotkli jak zawsze