Wpisy 3 871 856 – 3 871 955
9 czerwca 2020 17:55 → 9 czerwca 2020 20:39, 100 wpisów
przekaż na multipasko sebastian to ten oszust co wyłudza 7000 za remont mieszkania potem znika w warszawie oszukał całą naszą rodzine
dziękuje pozdrawiam
Dostałem takiego meila
dziękuje pozdrawiam
Dostałem takiego meila
Przed chwilą padło 1 x 2050,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
Walduś-dokładnie tak jest jak na foto wyzej,lecieli z nami w grzyba i lecą dalej
walduś- to trzeba wysłać karków do seby,30% procent sie znajdzie,50% też moze byc,tak bedzie mówił
Oprócz tego co wisi
I składa na komputer pisał a ma firmę podejrzewam że ma ktoś z rodziny
A poza tym moge dac zaliczke,a nie całość za remont,musze widziec postępy,myśle że takie wały w Warszawie by nie przeszły,oddał by 3razy tyle co wzioł
Ja byłem w Krakowie po miliona ale podobno źle trafiłem emerytka mnie oświeciła trudno milion przepadł
Myvictory
Krakowskie przedmieście jest w Warszawie
LECHIA GDAŃSK--CRACOVIA 1:1 Remis
2:1 dla CRACOVI
11x15x19
21,23,25,27,29
41x45x49
x63, 65,67,69
Dziekuje reszta znana
3 dziestki
5 dziesiatki
Albo 7 dziesiatki
21,23,25,27,29
41x45x49
x63, 65,67,69
Dziekuje reszta znana
3 dziestki
5 dziesiatki
Albo 7 dziesiatki
Jak Cracowia wygra z Lechia a jest 2:1 i 63 minuta kopania... To smuteczek dla Lechanawet jakby okopał Pogon
Cześć
Co się Dzieje ?
Dzwonili do mbie i mówili że ktoś o mnie coś pisze to prawda ?
Teraz nie mam już wolnych terminów
Idę puścić Mini i Lotto
Dodano losowanie nr 34 000 Szybkie 600
Sebastian-faktycznie wspominano o tobie
...858<bezpłatna reklama
Ja jeszcze nie wysłałem ale czytam czad nie myślałem że Walduś się trochę mądrzejszy ale pokazuje że jednak mu mózg się lasuje
Walduś tak na przyszłość jak nie masz sprawdzonych informacji to nie publikuj to na czacie bo mogę ci zrobić dużo nieprzyjemności i teraz mówię poważnie
Poczytaj sobie Magda to się dowiesz co się dzieje
Magda to wcale nie było takie ciekawe same oszczerstwa i bzdury
Madzia.. Zobaczysz jaki kosmos będzie za kilka losowannawet zagram jutro na 5 liczb... Choć mogę polec to warto sprawdzić tego typa
Nie zapeszam.. Poczekam na losowanie i uciesze się jeśli wcale nie wejdą 3 dziestki
Dusia.
Magda.
Grajcie na kilka losowań bo w czwartek jest... dzień wolny od pracy.
Zgrywus.