Wpisy 3 871 346 – 3 871 445
9 czerwca 2020 01:59 → 9 czerwca 2020 10:11, 100 wpisów
Arczi słuchaj
nie trzeba długo czekac tylko odszedłem na chwilke od komputera poszedłem do kuchni jakąś sobie kolacje zrobić, i wmiedzy czasie komputer wszedł w stan uśpienia, i musiałem go odnowa odpalićale juz jestem z powrotem
Tak jak mówiłem wyznaczamy jeden zakład Mini na 10 losowań i nimi gramy
Arczi to masz super ruchu 1 godź i 50 minut
3 871 348. Sebastian_M ok
Nie trzeba długo czekać . Odszedł na chwilę i zjawił się po prawie 2 godzinach
Zrobimy tak. Podasz liczby ja je sprawdzę i jak będą ok to nimi gramy a jak nie to zrobimy kosmetyczną poprawkę i 10 losowań
nie no bym odpalil wczesniej gdybym sie kapnoł, ze sie komputer wyłaczył, ale w miedzy czasie tez światła niebyło chyba z godzinke, niewiem czemu, pewnie gdzies burza idzie to wtedy elektrownia wyłancza tez, ale juz światło jest spowrotem
A Ty w tym czasie zbierasz kasę i nie wydajesz
Powinieneś mieć agregat
U mnie nie wyłączają światła
Jak będzie promocja na 5 liczb to też wysyłamy pamiętaj
Między 10 a 13 czerwca gramy w Mulatkę na 5 liczb
posłuchaj mam pewne liczby na mini lotka, podam Ci na @, sa to liczby które na dniach moga wyjsc, niewiem ile ich bedzie czy wejda wszystkie akurat ale powiem tak , sa to liczby oczekujace które dawno sie niepojawiały w mini lotku jakie zobaczysz, ktoś mi tu kiedyś pisał ze gra takimi i czesto tez na takich liczbach trafia
Jak się zgadzasz to wyślij mi na @ liczby do Mini i ewentualnie do gry w Multi
Arczi myślę że jak masz dobre liczby to wejdą wszystkie
Arczi tak jak mówię możemy zacząć od jutra. Podaj liczby a jutro je wyślę ale na 10 losowań z góry
3 871 357. Sebastian_M oczywiscie ze tak gramy promocje 5/5 choć jeszcze niemyslałem o liczbach do multika, mysle ze sa normalne czy dobre to sie okaze dopiero jak wszystkie wyjda
I może w końcu wygramy 5/5 tak jak chcieliśmy
spokojnie dostaniesz te liczby na @ jeszcze dzisiaj moze i nawet zaraz
Tylko w tym czasie nie graj i nie wydawaj kasy
Wygrałem trochę u buka to mogę przeznaczyć na grę w Mini
narazie nic niewydaje bo niemam narazie obserwacja liczb zostaje tylko
Nie powiem było ryzyko ale kto nie ryzykuje nie pije szampana
Obserwuj i wysyłaj mi liczby ale nie dużo bo ja nie mam zamiary wysyłać dużo kuponów .
Jak mamy wygrać to wygramy i na 1
Jak mamy wygrać to wygramy i na 1
Co innego Multi. Tu trzeba wysłać minimum 4 kupony żeby coś wpadło
U buka mam następne spotkania . Myślałem że nie ma już nic do grania a w międzyczasie coś wynalazłem
Dotam się ze mnie śmiał i inni też ale mnie idzie tam dobrze i muszę się tym zajmować bo warto
spokojnie narazie dostaniesz tylko do mini lotka mozna tym tez zagrać w muliltiku jeśli chcesz
Arczi daj do Mini i to wystarczy. Tylko daj 5 liczb nie więcej bo zrobi się Kogel Mogel
Daj chwilowo same liczby a później pisz ile chcesz.
Zaraz muszę kończyć bo rano muszę wstać
zaraz dostaniesz jak chcesz
, dziisuiaj czytałem to co abdul tu podawal niezłe zamieszanie tu z liczbami zrobił, widać ze chciał dobrze ale mu niewyszło do konca tezno niestety nie zawsze sie wygrywa,ale jeszcze troche po głowkuje i wkońcu trafi
, dziisuiaj czytałem to co abdul tu podawal niezłe zamieszanie tu z liczbami zrobił, widać ze chciał dobrze ale mu niewyszło do konca tezno niestety nie zawsze sie wygrywa,ale jeszcze troche po głowkuje i wkońcu trafi
Tak podawał dobrze ale przekombinował a wiesz dlaczego ?
no dlaczego?
juz wysłałem
juz wysłałem
Dlatego że dał te same liczby
powiem tak według mnie powinny byc powtórki liczb na 21 , ale wyszły inne tylko dklartego ze wiedza ze depczemy im po pietach ze jestesmy tuż za nimi,o jeden krok, ale przyjdzie taki dzień ze wkoncu my ich przegonimy i trafimy główna wygrana
Arczi mam te liczby i jutro to puszczę
Tak depczemy po piętach i skrobiemy im marchewki
Boją się i są wszędzie . Podglądają i starają się nie dopuścić do naszej wygranej. Ale nam się uda i wtedy zgarniemy dużo kasy
3 871 383. Sebastian_M spokojnie w ja tez jak cos uzbieram to to puszcze bez przekobinowywania tak jak to ułozyłem bo uwarzam ze one w niedługim czasie sie pojawia i i słabo by to było zeby ich nietrafić, a to ze jestesmy tu inwiligowani to juz inna sprawa jest
3 871 384. Sebastian_Mtak skrobiemy im marchewki
Arczi wysłałem Ci @
Popatrz co się dzieje z tymi liczbami. Niedługo powinny wejść wszystkie
Popatrz co się dzieje z tymi liczbami. Niedługo powinny wejść wszystkie
3 871 388. Sebastian_M ok zaraz zobacze
To zobacz a ja idę już spać
Dobrej nocy
Dobrej nocy
juz widziałem mozna te Twoje liczby tez dolozyc do tego ale według mnie wejda w takiej postaci jak CIpodałem, mozesz je ze swoimi pomieszac i wysłaćnp z tego 2 układziki ale to nalezy juz do ciebie co i jak zrobisz powodzenia zycze dobranoc
3 871 390. Sebastian_M

waldus
Emi powiedz mi dlaczego tak dawno nie było w multi 10/10 czyżby to wina promocji
waldus
Dlatego nie było 10/10 bo ja nie gram na dziesiątki.Gram tylko na piątki.
Dlatego nie było 10/10 bo ja nie gram na dziesiątki.Gram tylko na piątki.
Zadanie maturalne z matematyki sprzed 2 lat.
/poziom ze szkoły podstawowej /
- rower w sklepie sportowym po obniżce o 15% kosztuje 850 zł.
Ile kosztował rower przed zmianą ceny?
/poziom ze szkoły podstawowej /
- rower w sklepie sportowym po obniżce o 15% kosztuje 850 zł.
Ile kosztował rower przed zmianą ceny?
Dzień z deszczem i burzami.
1000
Zbigniew.
Ocena: 6.
Ocena: 6.
Zaq.
Idę spać po 3 zmianie
Gosia z tymi liczbami trzeba się dziś liczyc
2,8,72,78
3,7,73,77
21,29,51,59