Wpisy 386 876 – 386 975
9 lipca 2011 16:34 → 9 lipca 2011 20:25, 100 wpisów
Witam w słoneczny dzień życzę Wszystkim ogrania bukmachera w ten weekend idę się dalej prażyć
teraz powiadomiono nas z biura Ligi Światowej, że mecz Polska-Rosja miał być tylko w Polsacie Sport, będzie również w polsacie i nie będzie zapowiadanego filmu "miłość, szmaragd i krkodyl"
POD ROZWAGĘ ludziom myślącym
ostrzegam ludzi chcących grać w kaskadę;
już w pierwszym dniu zagrałem /pierwszy i ostatni raz/ na 24 zakłady, zakładając, że gdybym wygrał 2x10 = 2x25 zł to i tak byłby chociaż zwrot wkładu
i wiadomo że losuje komputer, ale śledzę "na sucho" do teraz te zakłady wylosowane przez komp i dotychczas trafiłbym 3x10=75 zł, nie liczę 8 i 9 trafnych bo wygrane 2 i 8 zł to wtórny debilizm, jawne oszustwo
a koszt byłby 53 losowania x 24 zakłady x 2 zł = 2544 zł
więc wniosek sam się nasuwa, czy grać ???? to jawne oszustwo i meldunki o wygranych
ostrzegam ludzi chcących grać w kaskadę;
już w pierwszym dniu zagrałem /pierwszy i ostatni raz/ na 24 zakłady, zakładając, że gdybym wygrał 2x10 = 2x25 zł to i tak byłby chociaż zwrot wkładu
i wiadomo że losuje komputer, ale śledzę "na sucho" do teraz te zakłady wylosowane przez komp i dotychczas trafiłbym 3x10=75 zł, nie liczę 8 i 9 trafnych bo wygrane 2 i 8 zł to wtórny debilizm, jawne oszustwo
a koszt byłby 53 losowania x 24 zakłady x 2 zł = 2544 zł
więc wniosek sam się nasuwa, czy grać ???? to jawne oszustwo i meldunki o wygranych
emeryt, Kaskada to loteria pieniezna (tak jak Zdrapki) i mozna ciagle kupowac puste losy.
emeryt, polecam regulamin Kaskady.
emeryt, Kaskada bylaby atrakcyjniejsza gdyby sprzedawali prawie wszystko z transzy a tak jest jak jest.
Darek...no mało,ale tak jakoś dzisiaj nie koniecznie dobrze nam w grupie poszło

nic
samo uśmiechać
samo uśmiechać

Kumulacja € 185 000 000 w Euromillions! Szczegóły
Dobry pomysł kosmaty teraz mecza mamy pewnie znowu cyrki sedziowie zrobią
dzien dobry pani andro
ja juz nie gram ;P

ja juz nie gram ;P
jutro lepiej super
dzisiaj boje sie przegrać
dzisiaj boje sie przegrać

mój
52,14,21...3/3
52,14,21,54,69..5/5
pani androoo masz pamiętać na dziś ok

52,14,21...3/3
52,14,21,54,69..5/5
pani androoo masz pamiętać na dziś ok

ok Krzysio zapamiętam żeby sprawdzić co udało Ci sie trafić po 22;15

z/w brat wołał mnie

lila 
jak tam po 14?

jak tam po 14?lila

jakos samo sie to wyslalo

lila>> a ile zakladow na wieczor wyslalas?

a co to za zawody byly?

aco wy tak z rana cwierkacie

dobry wieczór

cholera jasna